Skyfire bağlantı sorunu: Skyfire cannot connect to server at th 4.3.2.1_3001 sorununa kesin çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

wise09

wise09

Üye
arkadaşlar kafa karıştırmak istemem ama ben baya bi uğraştım olmadı yada ben yapamaş olabilirim biraz araştırma yaptım bi arkadaş anlatmış evet o muhabbet doğru farklı yerden giriyorsunuz gibi ben web tarayıcısı olarak mach5 diye bişi buldum biraz kurcaladım faceden video izleyebiliyorum ama dandik tabii telefonum samsung omnia litle b7300 ayrıca youtube de ki videolarıda izleyebiliyorum

efelerefesi

Üye
arkadaşlar 5800 xm de yaptım oldu. sadece videolarda değil poker farmville de de sorun yok açıyor. ancak videoları sadece sessiz film gibi izleyebiliyorum ses yok yani. ses sorunu içim önerisi olan yada çözüm bulan varsa ve paylaşırsa memnun olurum

omerozel34

omerozel34

Üye
Teşekkürler denedim oldu çok sağolun

sefai77

sefai77

Üye
süper paylaşım eline sağlık arkadaşım

mutluadam

Üye
evet oldu 5800 ımda da ses yok bunada çare bulunsa. çok teşekkür.

savasy

Üye
olmadı be dostum
nasıl yapacağız bilmiyom

dj_tek_lee

dj_tek_lee

Üye
eyvallah arkadaşım çok basit bi yöntem alllah razı olsun N95-8gb denendi çalışıyor...

romaz

romaz

Üye
tesekkurler kardes cok cok saol yanı bu sorun yuzunden tl lımon gıbı sıkıp fırlattıgım oldu bugun sakın sakın ararken sana denk geldım sayende oldu tesekkurler

mutluadam

Üye
evet öğlenleyin youtube den şarkı klipleri videoları izledim seste çalışıyor. Allah razı olsun. çok teşekkürler.

prehistorian

Üye
windows mobile da çalıştıramadık üstad
başka çözüm var mı?

delfy

delfy

Üye
elinize sağlık nokia x6 da denedim şimdi çalışıyor.

Fuat9999

Üye
arkadaşlar E51 de oluyor .gerçekten tşk ederim skyfire bi ara hiç çalışmıcak sandım.ama Türkiyede böyle arkadaşlar olduğu sürece ilerde face de hack leriz tek kelimeyle helal olsun

pffmoruk123

Üye
pref dosyasını bluetotle tele attım. gelen kutusunda şuan. ama ordan pref dosyasına atamıyorum. nasıl atılcak öyle bi seeçenek yok. özel msj yada buraya yazarsanz sevinirim
saolun şimdiden..

romaz

romaz

Üye
pref dosyasını bluetotle tele attım. gelen kutusunda şuan. ama ordan pref dosyasına atamıyorum. nasıl atılcak öyle bi seeçenek yok. özel msj yada buraya yazarsanz sevinirim
saolun şimdiden..

kardes usb kablosu ıle tl pc ne bagla ve tl kendı hafızasına yanı c nın ıcıne gır orada skyfire klasorunu ac ve ındırdıgın perfs dosyasını kopyala o klasorun ıcıne yapıstır cıkan uyarıda tumune evet deyıp cık bukadar

--------------- Ekleme ---------------

arkadasım benım kı gene sorun cıkardı baglanmıyor perfs dosyasını degıstırdım gene olmadı dun aksam baglandım sımdı baglanmıyor bolt dıye program var onu kurdun oda herseyı acıyor ustelık hızlı

maps_331

Üye
helal olsun

profmhmt

Üye
söylediğin adımları aynen yaptım ama hata veriyor verdiği hata SOORY. SKYFİRE CANNOT PROVİDE SEVİCE İN YOUR COUNTRY AT THİS TİME (4.3.2.1_3001) ne yapmam gerekiyor.

saerox1

saerox1

Üye
yok yA. bi turlu beceremedim artik hata vermiyo ama baglantida kurulmuyo tskler

romaz

romaz

Üye
nedıım kardes benımkıde bozuldu olmuyor anlamadım herhalde server sorunu var tr de kullanılamıyor ılk basta olmustu sonra gene eskısı gıbı hatalar verıyor sıkındı yaptı artık ygrasmıyorum

karababa12

karababa12

Üye
    Konu Sahibi
nedıım kardes benımkıde bozuldu olmuyor anlamadım herhalde server sorunu var tr de kullanılamıyor ılk basta olmustu sonra gene eskısı gıbı hatalar verıyor sıkındı yaptı artık ygrasmıyorum

son dönemde baglantı hatası alan arkadaşlar veya hata almadıgı halde baglanamayanlar dns ayarlarını degiştirsin
8.8.8.8
8.8.4.4

muammerrdj

muammerrdj

Üye
kanka allah razı olsun senden yaaa :D yuppiiii n 95 te denedim olduu kaç gündür kafayı yiyecektim aga kurtardın beni bu dertten :D

Üst Alt