Skyfire bağlantı sorunu: Skyfire cannot connect to server at th 4.3.2.1_3001 sorununa kesin çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

mem49

Üye
eyvallah dostum ellerine sağlık herkesi büyük bir zahmetten kurtardın.

ayhankurban

Üye
eline saqlıkk:)

karababa12

karababa12

Üye
    Konu Sahibi
telefon hafızasında bir türlü data dosyası çıkmıyor. 5800 xm kullanıyorum. yardımcı olur musn ?

skyfire kaldır yeniden kur birkere baglanmayı dene hata verene kadar bekle sonra skyfire kapat c:data:skyfire gelmesi gerek eger gelmezse c:data içine Skyfire adında bir klasör oluştur prefs dosyasını içine at. bu yolu denemedim ama mantıken çalışması gerek

--------------- Ekleme ---------------

benım soruma cevap veren bı arkadas yokmu ?????:vur

ARKADASLAR CEVAP ALABILIRMIYIM LTFEN :islik:islik

ARKADASLAR CEVAP ALABILIRMIYIM LTFEN :islik:islik

APN GPRS şebekesi içerisinde yönlendirme bilgisini sağlayan adrestir. WAP servisleri ve MMS servisleri ayrı APN'ler üzerinden çalışmaktadır.APN Access Point Name demektir yani, bağlantı noktası adıdır... şebeke içerisinde yönlendirme bilgisini sağlar. Turkcell kullanıyorsanız APN inizi 'internet' olarak değiştirirseniz bu sorunu halletmiş olursunuz... ayarlar/gelişmiş ayarlar/TCP-IP ayarlrı bölümünden APN girişini manuel olarak yapabilirsiniz. APN ayarları etkin olarak işaretlenmelidir. senin sorunun baglantıyla ilgili şebekeyi kullanarak baglandıgında skyfire ayarların düzgün yapılmadıysa bu uyarıyı alman normaldir

Ya bende telefon hafızasında data klasörü yok skyfire dosyasını bulamadım yardımcı olablrseniz sevirim 5800 modeli

skyfire kaldır yeniden kur birkere baglanmayı dene hata verene kadar bekle sonra skyfire kapat c:datakyfire gelmesi gerek eger gelmezse c:data içine Skyfire adında bir klasör oluştur prefs dosyasını içine at. bu yolu denemedim ama mantıken çalışması gerek

enzo10

Üye
gercekten cok teşekkur kafayı yemek uzereyken cok ii oldu:)))

Shade.Anqer

Üye
Vay Be oLdu :D SaoLasın.

denc

Üye
htc hd2 leo denemdin olmadı bu işlem windows mobile 6.5 için geçerlimi?

ultrAslan_30

ultrAslan_30

Üye
ya ben sgh i550 de denedim olmadı aqa ya :((( yinede tşkr

polizei1986

Üye
eywallah babacanlar oldu yavv:)

ultrAslan_30

ultrAslan_30

Üye
offff olmyr be abi yine yanı bu kez öylece dunup kalıyor :(

sekoda9

Üye
emegine sağlık...

cihancndn

Üye
ALLAH bin kere razı olsun senden çoook teşekkür ederim urfalıya urfalıdan sevgiler :)

ekerci

Üye
arkadaşlar windows mobile kullananlar için söle bir sistem gerekli...skyfire datanın içine atmayacaksınız.app data ya girin ordan skyfire ye ordan dataya atacaksınız..windows larda 2 yerde data var..app data nın içine girin..

karababa12

karababa12

Üye
    Konu Sahibi
saol ekerci kardeşşim

batur_2323

Üye
windows mobile için anlatılan yöntem işe yaramamakta. telefon htc hd2 leo:( başka bir çözümü yokmu bunun?

tector54

Üye
teşekkürler dostum 5800 ok.

sarkmaz

Üye
teşekkürler

pence01

Üye
skyfire kaldır yeniden kur birkere baglanmayı dene hata verene kadar bekle sonra skyfire kapat c:data:skyfire gelmesi gerek eger gelmezse c:data içine Skyfire adında bir klasör oluştur prefs dosyasını içine at. bu yolu denemedim ama mantıken çalışması gerek

APN GPRS şebekesi içerisinde yönlendirme bilgisini sağlayan adrestir. WAP servisleri ve MMS servisleri ayrı APN'ler üzerinden çalışmaktadır.APN Access Point Name demektir yani, bağlantı noktası adıdır... şebeke içerisinde yönlendirme bilgisini sağlar. Turkcell kullanıyorsanız APN inizi 'internet' olarak değiştirirseniz bu sorunu halletmiş olursunuz... ayarlar/gelişmiş ayarlar/TCP-IP ayarlrı bölümünden APN girişini manuel olarak yapabilirsiniz. APN ayarları etkin olarak işaretlenmelidir. senin sorunun baglantıyla ilgili şebekeyi kullanarak baglandıgında skyfire ayarların düzgün yapılmadıysa bu uyarıyı alman normaldir

KARDEŞ ILGILENDIGIN ICIN TESEKKULER AMA BU TCP IP YI BULAMADIM BIRAZ DAHA ACARMISIN BU SKYFİRE NIN ICINDE KI AYARLAR MENUSU MU YOKSA TELIN ICINDE MI ?:bigstar:

karababa12

karababa12

Üye
    Konu Sahibi
APN GPRS şebekesi içerisinde yönlendirme bilgisini sağlayan adrestir. WAP servisleri ve MMS servisleri ayrı APN'ler üzerinden çalışmaktadır.APN Access Point Name demektir yani, bağlantı noktası adıdır... şebeke içerisinde yönlendirme bilgisini sağlar. Turkcell kullanıyorsanız APN inizi 'internet' olarak değiştirirseniz bu sorunu halletmiş olursunuz... ayarlar/gelişmiş ayarlar/TCP-IP ayarlrı bölümünden APN girişini manuel olarak yapabilirsiniz. APN ayarları etkin olarak işaretlenmelidir.

senin sorunun baglantıyla ilgili sanırım kablosuz agdan baglanmayı dene yine aynı uyarıyı alıyorsan sorun skyfire dedir almazsan şebeke internet ayarlarını yeniden yaptır.

pence01

Üye
tesekkurler bı sekılde baglandım :D

karababa12

karababa12

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim güle güle kullan.

Üst Alt