Skyfire bağlantı sorunu: Skyfire cannot connect to server at th 4.3.2.1_3001 sorununa kesin çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
Bu skyfire çok garip program ya ne yaptığını kendi de bilmiyor he :d:

n80 kullanıcısıyım ekran çözünürlüğü skyfire yeni versiyonlarında desteklemiyordu. Mecburen eski sürüm kullanıyorduk.

Şu anda ise yeni versiyon bu dosyayla çalışıyor :D

eski versiyonu kaldırdım - son versiyonu skyfireden indirip kurdum ve bir kere bağlanmayı denedim hata verdi.

sonra buradan indirdiğim dosyayı C/DATA/skyfire klasörüne attım değiştirilsin mi dedi evet dedim.

bağlanmayı denedim olmadı bu sefer başka bir hata verdi. (servere bağlanılamıyor gibi bir hata)

telefonu yeniden başlattım tekrar açtım skyfire yi ve sonuç süper gayet güzel ve sorunsuz çalışıyor youtubeye girdim video izledim 3G çekmiyordu ona rağmen takılma yaşamadı...

paylaşım için teşekkürler

karababa12

karababa12

Üye
    Konu Sahibi
slmlar,
e71de video izleyebilmek için skyfire yükledim ama kurmaya çalışırken bizim ülkemizden kullanılamadığı uyarısını veriyor. Yapabileceğim birşey var mı acaba? Opera diye bir programı kurdum, o da video izlemeye gelince flash player yükle dedi, yani onu da kullanamadım. Bi yardım lütfen.

konunun birinci sayfasına bak

figo_

figo_

Üye
baba helal sana teşekkürler.....

--------------- Ekleme ---------------

zoom yapamıyorum:off:

kurtulus1

kurtulus1

Üye
karababa12 tesekkurler arkadasım...

power_electron

Üye
süpersin eline sağlık
bende önce açmadı ''error finding authention service'' bu hatayı verdi dns ayarını google dns ayarları yapınca açıldı
çok teşekkürler
dns ayarı 8.8.8.8 veya 8.8.4.4

uvzkgökhan

Üye
teşekkürler

bozkurt43

Üye
:oke:
bendede hard formattan sonra 4.3.2.1_3001 bilmem ne hatasıı verdi uzun ugraşlardan sonra çözdüm alıntı diildirr alınrı yapacak arkadaşlar emege saygılı olsun yeter
yapmanız gereken çokbasit
prefs dosyasını indir telefonun hafızasında hafıza kartına degil telefon hafızasındaki data klasörü içindeki skyfire dosyasının içine kopyala degiştirilsinmi diye soracak evet de bukadar artık sky fire çalışırr
dedigim dosyayı bulamayanlar skyfire telden kaldırsın yine kursun birkere baglanmaya çalışın hata verecektir versin c: data : skyfire dosyası gelmiş olur dedigim işlemleri yapın çalışır bende çalıştı 5800 xm de denendi diger tellerdede çalışacaktır büyük ihtimalle saygılar.
alternatif
alternatif2 sitenin en altında download now tıkla 30 saniye bekle tekrar tıkla arkadaşım valla helal olsun ben kaç yerde ardım nette ilk kez senin dediğin doğru çoıktı ve şu an yaptım çalıştırdım sayende çok teşekkür ederim sağolasın başarılar ..
hotfile:
cep telefonundan indiremeyan arkadaşlar
konunun 4. sayfasında moderatör tarafından verilmiş link var ordan direk indirebilirsiniz

birde 5800 dışında diger telefonlarda deneyen arkadaşlar nasıl yaptıklarını anlatırlarsa diger arkadaşlara daha fazla yardımcı olurlar

karababa12

karababa12

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim güle güle kullanın

devilsoldier

Üye
teşekkürler arkadaş n97de az önce dediklerini aynen yaptım alıştı.ellerine sağlık

informer

informer

Üye
konuyu açan ve yardımda bulunan tüm arkadşlara extra teşekkür

aykutemre

Üye
ellerine sağlık alnından öpüyorum kardeş:) çok sağol işime yaradı.

mr_ekol

mr_ekol

Üye
HTC HD2 Leo da çalışıyor. emeğine sağlık dostum.

kahin64

kahin64

Üye
aynen oldu eline sağlık saol kardeşş:oke:

oneasderix

Üye
Emek için teşekkürler N97 de bu klasörü oluşturmuyor bunu kendiniz oluşturmanız lazım "data\skyfire\" sonra bu dosyayı onun içine kopyalayın aynı işlemi hem telefon hemde harici hafızaya yapın ben ikisinede yaptım sonra çalıştı ama şimdi ses çıkmıyor bu konuda yardımcı olursanız sevinirim...

karasi49

Üye
ey vallah teşekkür az sana fakat ses gelmiyor bunun çaresi ne ola acaba

D3VIL1

Üye
çok saol e71de oldu

orcunakyol

orcunakyol

Üye
Samsun i8910 Hd de oldu anlatılan gibi aynen.

karababa12

karababa12

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim hayrını görün

axibere

Üye
üstad işe yarıyor eline sağlık

dogstr8

Üye
bende samsung omnia b7300 var onda olmadı dediklerinizi yaptım.

Üst Alt