Skyfire bağlantı sorunu: Skyfire cannot connect to server at th 4.3.2.1_3001 sorununa kesin çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

ayhankurban

Üye
pref dosyasını harfi harfine kontrol ettim c'deki skyfire dosyasındaki prefle değiştirdim dns ayarlarınıda yukarıki sayfalarda söylendiği gibi yaptm fakat skyfire hala çalışmıyor telefonum n85 8gb skyfire beta weya 1.5 bu prefs dosyası bütün sürümler için geçerlimi kardeşimin telefonu 5730expresmusic aynı işlemleri uyguladık program takır takır calışıor yardm edin lütfen

aykut_ksaa

aykut_ksaa

Üye
tşkler.

aykut_ksaa

aykut_ksaa

Üye
saolun tşkler.

james.bond

james.bond

Üye
allah eline koluna klavyene zeval vermesin kardeş kaç gündür bununla uğraşıyodum

mafia888

mafia888

Üye
sağol kardeşş mes e le sky fire yüklemek değil yükleyip de kullanabilmek :D
sağol uğraşıp yapmışsın

metars82

Üye
kardeş sanki aklımızı okuyorsun çok detaylı ve açıklayıcı anlatmışsın üstüne basa basa da demişsin tel hafızası 20 dk kada yaptım ama sorun bende emeğine çok teşekkürler

zenderim

zenderim

Üye
teşekkürler dostum oldu

kull81

Üye
kardeş dediğin programı nerden bulucaz

arızza

Üye
KARDAŞ WARYA ALLAH SENDEN BİN KERE RAZIVOLSUN NE MURADIN WARSA WERSİN :oke:

ender_izdem

Üye
bendede ses gelmiyor ya

destroy116

destroy116

Üye
Böyle bir hata almamıştım, yinede teşekkürler

karababa12

karababa12

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim arkadaşlar işiniz görülsün yeterki

ceycey1970

Üye
Mükemmelsin dostum sağol

saerox1

saerox1

Üye
yok ben bi türlü yapamadım dns de değiştirdim hata vermiyo ama bağlanmıyoda

hatipcan

hatipcan

Üye
dostum pref dosyasını bilgisayardan tele gonderip yukledim prefs dosyasını kopyalıyorum skyfire klasörü kopyalanamıyor hatası veriyor telim nokıa e71 yardımcı olursan sevinirim tesekkürler bir hafta once aynı sekılde hata veriyorduskyfire programını 20 defa kaldırıp yukledim sonra kendiliginden calıstı iki gun önce yanlıslıkla kaldırdım telefondan simdi gene aynı hata veriyor

--------------- Ekleme ---------------

artı dns ayarlarını yazdıgın gibi yaptım skyfire acılmıyor sonuc aynı amatelefonun kendi youtube programından hattan gırebiliyorum tesekkur ederim arkadasım

harslan76

harslan76

Üye
bende neden calismiyor:(

uraaaaaaa

hatipcan

hatipcan

Üye
kardes prefs dosyasını pc den bulututle gonderdim telefona mesajlardan kopyala dıyırum dosya yoneticisine gidiyorum skyfire klosorune kopyalıyorum kopyalanmıyor hata veriyor sence nedendir telefon e71 tesekkur ederim

sebahattinART

sebahattinART

Üye
karde_ bu prefs dosyas1n1 ak1l eden adamin akl1n1 sevim beee skyfire çal1_t1 sonunda...
Hayat1nda gördüüm en güzel program bu walla..
Süper bi_ee yaa.. Çok çok çok saolun. EMEE SAYGI DUYUYORUM ^AHSEN.............

siirsel

siirsel

Üye
Su isi beceremedim gitti. Konu acildigindan beri ugrasiyorum.. Pref i de degistik dns ide ama tik yok. Yinede emeklerinize saglik.

karababa12

karababa12

Üye
    Konu Sahibi
kardes prefs dosyasını pc den bulututle gonderdim telefona mesajlardan kopyala dıyırum dosya yoneticisine gidiyorum skyfire klosorune kopyalıyorum kopyalanmıyor hata veriyor sence nedendir telefon e71 tesekkur ederim

e71 de hiç denemedim eski 1:prefsdoyasını silip yenisini yüklemeyi dene olmadı 2: bluetooth la gönderne teli bilgisayara bagla nokia pc süit kullanarak bilgisayardan dosyaların yerini degiştir olmadı 3: xplore programını kullanarak dosyaları degiştirmeyi dene

ve dün itibariyle
8.8.8.8
8.8.4.4
dns kullanarak baglanamadım bu dns de patladı sanırım yerine
208.167.222.222
208.167.220.220
artık bunu kullanın saygılar

Üst Alt