zeyunal
Üye
-
Konu Sahibi
-
sayfaları yakınlaştırma nasıl oluyor yardımcı olurmusunuz bende çok küçük gözüküyor görüntü ve yazılar E65 Nokia
Zoom out: 1
Invoke Superbar: 2
Zoom in: 3
Save Bookmark: 4
Refresh page: 5
Navigate back on page: 7
Navigate forward: 9
To mute / unmute: 6
merhaba, benim e63 var ve skyfire ye turkcell interneti kullanarak bağlanamaya çalışıyorum ekranda acquiring data connection yazısı çıkıyor. uygulamayı sildim yeniden yükledim. yine aynı yazı çıkıyor. 2 gün öncesine kadar sorunsuz bağlanıyordum. acil yardıma ihtiyacım var. yardım edersen benim için çok iyi olacak
malesef türkçe dil destegi yok. ve sadece ingilizce dil seçenegi mevcut.bu sürüm inglizce mi ?türkçe dil desteği yok mu cevaplarnz bekliorm
mehmet_can01' Alıntı:telefonun rakam tuşlarından 3 yakınlaştırıyo 1 ise uzaklaştırıyo
N73 te çalışmadı N80 çalışmadı E 65 sorunlu N78,79,81,82,85,86,95,95 GB,96,97 e63 e66 e71 e75 bu telefonlardan kendim deneyerek sonuç aldım çalışıyor bilgilerinize
erkamaj' Alıntı:virüs programım fln yok sadece o çalışıyor o anda nasıl olduğunu bende bilmiyorum işte. açılır açılmaz E bağlantıya hazır simgesi sonra bağlantı seçmem için soruluyor. kendi kablosuz bağlantımı seçiyorum. ana sayfa açılır açılmazda E'nin bağlandığının göstergesi.
programı sildim başka sürümünü yükledim daha doğrusu yükleyemedim "yüklenmedi" yazıyor.
ne yapmam gereken hakkında fikri olan varmı
bu arada benim skyfire programının yanında BETA yazıyo yani beta sürümü onla alakası varmıdır?
Bu son versiyon da accept dedikten sonra kapanıyor nedeni ne olabilir sizce? eski versiyonlarda böyle bir sorun yoktu.
telefonunun ram i yetmediginde bu tür sorunla kaşılaşılıyor. Yeni versiyonlarla beraber ram sorunu çıkmaya başladı. ram i 128mb olan telefonlarda çok rahat çalışıyor.
Telefonum N81 ram sorunu olacağını sanmıyorum Opera olsun Opera mini olsun sorunsuz çalışıyor.
öncelikle teşekkürler birşey sorucam e63 aldım.Yorumlarda okuduğum kadarıyla bu program e 63 e uyumlu telefonuma nasıl yüklücem detaylı anlatırsanız sevinirim çünkü ilk kez program yüklücem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?