Tabi s3 le aynı özelliklerde olmaz bizde çok para vermesin diye öle söledik 6 farklı model arasında en çok kullandığı özellik baskın olan telefonu alır ..
ram sorununu kim çıkarıyo anlamıyorum 1 gb ramim var ve bide canlı ana ekran kağıdı kullanıyorum bir kere bile bi sorun yaratmadı nedir bu bir telefonda sorun arama olayı anlamadımdaha az para verip daha kötüşünü alacak ram sorunu daha çok olacak
kesinlikle alma. ben s3 kullanıcısıyım ama gerçekten pişmanım. 1 gb ram ilk başta gayet yeterli gibi görünsede uygulama yükledikçe (hiç olmazsa 50 uygulama yükleyeceksin) android bu uygulamaları ramde bekletiyor. ve ne yaparsan yap telefon kasıyor. ya uygulama yüklemeyeceksin (tamamen saçmalık herkez yükler mutlaka) yada ram şişecek. en önemlisi de rehber, telefon ve mesajlara geç giriyor. bu denli yüksek donanıma hiç yakışmayan yazılım problemi var. kameranın düşük ışık modu çok yetersiz. eğer ben biraz araştırsaydım kesinlikle s3 almazdım sanada tavsiye etmem. git ya nexus 4, note 2 veya iphone 5 al.

Güzel kardeşim bu denli şirketler (samsung,nokia,htc,sony) çıkarttığı telefon üstüne yeni model çıkarttığı zaman o telefondan desteği çekiyor.
Ne Bu Destek?
Yani yeni yazılım çıkarmıyor,sorunlarını gidermeye yönelik yardımcı olmuyor.
He S3 daha taze sayılır ama 1 sene sonra pabucu dama atılası bi telefon.
ama iPhone alırsan böyle bir sorun olmaz i3gs den i5 e kadar aynı yazılım kullanılıyor.
Yinede son söz senin.
Ona aynı yazılım diyemeyiz, neden? 3GS de IOS 6'nın her şeyi kısılmış neredeyse sadece adı var. Ki 7yi de almayacak...
- - - Eklendi - - -
Ama dediğin şu açıdan doğru: Sonuç olarak Applein desteği daha uzun sürüyor...

Bende bir S3 kullanıcısıyım. Ve hiç bir şekilde şikayetçi değilim. Aksine çok memnunum. Ram yetersiz diyenler olmuş, ben bir yetersizlik görmedim. Uygulama sayısı artınca Ram yetmez tarzı bir tavır var. Bunu yanlış buluyorum. Sen uygulamayı yükler, açar oynasın Ram'de yerini alır. Uygulama'nı oynar. Ram'e girer devre dışı bırakırsın. Hadi bu tamam da sen 1GB Ram'i dolduramazsin kolay kolay zaten. Benim de telefonumda Hd oyunlar falan bir sürü uygulama var. Bende kasma olmuyor. Güncelleme konusunda S2 çıkalı 2 sene oldu. Hala güncelleme alıyor mu? Alıyor. Demekki S3'ün hala alınacak çok güncellemesi var. Kısaca S3'ü tavsiye ediyorum.![]()