Sizce s3 hala alınabilecek bir telefonmu ??

Sponsorlu Bağlantılar

furkann20

furkann20

Üye
allahını seversen kaç tane uygulamayı devre dışı bıraktın ? =) bana söyleyebileceklerin kesinlikle yahoo finance,yahoo news, samsung backup,samsung cloud olacaktır daha fazla söyleyemeyeceksin çünkü yok. onlarda fazla ram artışı yapmaz. telefonu açar açmaz uygulama yöneticisinden çalışanlar kısmına gel bakıyım ne kadar gereksiz uygulamayı ramde beklettiğini görürüsün (mesela hemen örnek veriyim zedge 8mb, fm radyo 7 mb telefonu aldım alalı sadece 1 kez baktım o da ilk aldığım gün- ram'e atmış hemen). bende 6 widgetli sayfa ve 120 uygulama var. ram kullanımı 724/832. nova launcher kullanıyorum allahtan yoksa tarayıcıdan çıkınca touchwiz yeniden yükleniyordu. sonuç olarak telefon kasıyor.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bende sizinti 4.2.2 yuklu rami daha onceki surumlere gore daha fazla kullandigi halde sikinti yok derdin buysa seni mi kircaz nexus daha iyi tabiki. ama tasarim olarak arka kisim haric daha şık ve ince. kamerasi da daha iyi. nexus 4 veya s3 arasinda tercih yapacak olsam yine s3 alirdim. nexusdan iyi demiyorum ama. cok da gerisinde bi telefon da degil ileriye yonelik asiri performans istiyosan nexus 4'u hic dusunmeden al.

serihan

serihan

Üye
Nexus 4

- - - Eklendi - - -

illaki

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
allahını seversen kaç tane uygulamayı devre dışı bıraktın ? =) bana söyleyebileceklerin kesinlikle yahoo finance,yahoo news, samsung backup,samsung cloud olacaktır daha fazla söyleyemeyeceksin çünkü yok. onlarda fazla ram artışı yapmaz. telefonu açar açmaz uygulama yöneticisinden çalışanlar kısmına gel bakıyım ne kadar gereksiz uygulamayı ramde beklettiğini görürüsün (mesela hemen örnek veriyim zedge 8mb, fm radyo 7 mb telefonu aldım alalı sadece 1 kez baktım o da ilk aldığım gün- ram'e atmış hemen). bende 6 widgetli sayfa ve 120 uygulama var. ram kullanımı 724/832. nova launcher kullanıyorum allahtan yoksa tarayıcıdan çıkınca touchwiz yeniden yükleniyordu. sonuç olarak telefon kasıyor.

kardeşim odin kullanmayı biliyormusun ? eğer biliyorsan ingiltere romunu kurmanı tavsiye ederim eminim ram problemin ortadan kalkacaktır :oke:

furkann20

furkann20

Üye
kardeşim odin kullanmayı biliyormusun ? eğer biliyorsan ingiltere romunu kurmanı tavsiye ederim eminim ram problemin ortadan kalkacaktır :oke:

eski telefonum c7 idi. cfw, navifirm, phoneix derken baya uğraşıyordum ama galaxy s3'te hiç uğraşmadım o işlerle. odin kullanmayı bilmiyorum. bilmek de istemiyorum açıkcası.
asıl yazılım başarısı stock sürümdedir bence. yani kullanıcı telefonu satın alıp kullanmaya başladığında hangi rom varsa onunla işini görmelidir. ben odin veya başka bi programla çeşitli şeyler yapacaksam ne anladım ben bu işten? sonuçta herkes bizim kadar bilgili olmayabilir. üretici bu tür konularda kullanıcıyı yormamalı.
ben s3 kullanıcısıyım ,almadan önce android dünyasını son 1 senedir takip etmeye başlamıştım. çok hoşuma da gitmişti. hatta galaxy s 2 kullanma fırsatı da bulmuştum. ondaki akıcılığa hayran kalmıştım. s3'ü büyük bi hevesle aldım bu şubat ayında ama hevesim kursağımda kaldı walla. iphone'daki akıcılığı görünce ağzımın suyu akıyor. ama ios çok kısıtlı.
sonuç olarak ben yazılımcı değilim artık bu işlerle uğraşmak istemiyorum telefonu öylece kullanıyorum işimi görüyor. teşekkürler..

MrExpert

MrExpert

Üye
Hala alınabilir güzel bir cihaz.

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
s4 ün gelmesiyle ucuzladı zaten... bence hala alınır

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
eski telefonum c7 idi. cfw, navifirm, phoneix derken baya uğraşıyordum ama galaxy s3'te hiç uğraşmadım o işlerle. odin kullanmayı bilmiyorum. bilmek de istemiyorum açıkcası.
asıl yazılım başarısı stock sürümdedir bence. yani kullanıcı telefonu satın alıp kullanmaya başladığında hangi rom varsa onunla işini görmelidir. ben odin veya başka bi programla çeşitli şeyler yapacaksam ne anladım ben bu işten? sonuçta herkes bizim kadar bilgili olmayabilir. üretici bu tür konularda kullanıcıyı yormamalı.
ben s3 kullanıcısıyım ,almadan önce android dünyasını son 1 senedir takip etmeye başlamıştım. çok hoşuma da gitmişti. hatta galaxy s 2 kullanma fırsatı da bulmuştum. ondaki akıcılığa hayran kalmıştım. s3'ü büyük bi hevesle aldım bu şubat ayında ama hevesim kursağımda kaldı walla. iphone'daki akıcılığı görünce ağzımın suyu akıyor. ama ios çok kısıtlı.
sonuç olarak ben yazılımcı değilim artık bu işlerle uğraşmak istemiyorum telefonu öylece kullanıyorum işimi görüyor. teşekkürler..

beni yanlış anladınız , size tavsiye ettiğim ingiltere surumu ; samsungun yayınlamış olduğu orijinal surumdur :oke: odin programı ilede yeni versiyon güncellemek 5 dakikanızı alır merak etmeyin. Bana göre kies kullanmak ermiş adam işidir :ehe odin çok daha sağlıklıdır .....

beytullah6767

beytullah6767

Üye
    Konu Sahibi
kafamda nexus 4 var ama oda multimedya telefonu degil

:zzz:

mqeen

mqeen

Üye
Dostum yaklaşık 1 yıldır S3 kullanıyorum. Gayet memnunum TSF Shell launcher kullanıyorum. Ram konusuna gelince şuan 100 e yakın uygulama, oyun vs. Yüklü kesinlikle kasmiyor telefonu 1gb ram şuan için ideal duruyor. S3 daha uzun sure güncelleme alır. Nexus a bişey diyemem özellik olarak çok iyi ama oldum olası hiç sevmedim nexus u :)

fk555897

fk555897

Üye
kafamda nexus 4 var ama oda multimedya telefonu degil

:zzz:

Mültimedya telefonu değil derken ses kalitesi biraz kötü. Zaten telefonu kullanırken son ses açıpta toplum içerisinde kullanmazsın. Kamerası da idare eder. S3'ten kat kat hızlı bir telefon. 2 GB RAM var ve S3'ten daha az RAM harcıyor.

beytullah6767

beytullah6767

Üye
    Konu Sahibi
Dostum yaklaşık 1 yıldır S3 kullanıyorum. Gayet memnunum TSF Shell launcher kullanıyorum. Ram konusuna gelince şuan 100 e yakın uygulama, oyun vs. Yüklü kesinlikle kasmiyor telefonu 1gb ram şuan için ideal duruyor. S3 daha uzun sure güncelleme alır. Nexus a bişey diyemem özellik olarak çok iyi ama oldum olası hiç sevmedim nexus u :)
Nexus 4 daha uzun omurlu gibi ama s3 daha şıklık olarak iyi touchwiz 5'e hayranim ayrica bu 100 uygulama buyukmu

mqeen

mqeen

Üye
100 uygulama dediğim işte 4-5 tanesi HD oyun ve Temple Run boyutunda oyunlar var gerisi program 16gb hafıza kartım var içi film ve belgesel dolu yani anlayacağın cebimde bi dünya taşıyorum:))

beytullah6767

beytullah6767

Üye
    Konu Sahibi
100 uygulama dediğim işte 4-5 tanesi HD oyun ve Temple Run boyutunda oyunlar var gerisi program 16gb hafıza kartım var içi film ve belgesel dolu yani anlayacağın cebimde bi dünya taşıyorum:))

Simdi idare edebilir ama 1 1,5 sene sonra ??

Ayrica nexus 4'e çığ gibi guncelleme yagiyor

mqeen

mqeen

Üye
Simdi idare edebilir ama 1 1,5 sene sonra ??

Ayrica nexus 4'e çığ gibi guncelleme yagiyor

Dostum 1.5 sene sonra S3 olacak 2.5 -3 yıllık telefon ister istemez güncelleme kesilir yani. Şuan için kral diyorum :)

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Dostum 1.5 sene sonra S3 olacak 2.5 -3 yıllık telefon ister istemez güncelleme kesilir yani. Şuan için kral diyorum :)

Krallığı s4 mini alsa gerek! :D
Özellikleri çok güzel.

Genel: GSM 850/900/1800/1900
MHz, UMTS 850/900/1900/2100
MHz, HSDPA 21 Mbps, HSUPA 5.76
Mbps, LTE, Cat3, 50 Mbps UL, 100
Mbps DL (sadece I9195 modeli)
Form faktör: Dokunmatik bar
telefon
Boyutlar: 124.6 x 61.3 x 8.9 mm,
107 g
Ekran: 4.25 "16M renkli QHD (540 x
960 piksel) Super AMOLED kapasitif
dokunmatik ekran
İşlemci: Çift çekirdekli Krait 1.7 GHz
işlemci
GPU: Adreno 305
RAM: 1.5 GB
İşletim Sistemi: Android 4.2.2 (Jelly
Bean)
Hafıza: dahili depolama, 8 GB (5 GB kullanıcı kullanılabilir)
Micro sd card yuvası 64GB
Fotoğraf Makinesi: yüz tanıma,
dokunmatik odaklama ve görüntü
sabitleme ile 8 megapiksel otomatik
odaklı kamera, LED flaş, ön kamera
karşı karşıya, video aramaları
Video Kamera: 30fps 'de HD
(1080p) video kayıt
Bağlantı: Çift bant Wi-Fi a / b / g /
n, Wi-Fi hotspot, Bluetooth 4.0 + HS,
MHL özellikli standart microUSB
portu, A-GPS ve GLONASS, 3,5 mm
audio jack, FM radyo ile GPS alıcısı,
USB-on-the-go
Çeşitli: TouchWiz 5.0 Doğa UX,
DivX / XviD codec desteği, dahili
ivmeölçer, çoklu dokunmatik giriş,
yakınlık sensörü, jiroskop sensörü,
akıllı ekran, Hava görünümü ve
jestleri

Polymath

Polymath

Üye

arkadaşa katılıyorum.. bende abime s3 mini aldım ondada 1 gb ram var ve bariz yetmiyor... ramden dolayı telefon kasılıyor.. Ram kullanımı azzaltmak ıcın elimden gelenı yaptım. Rotlamayım dedım ama root atıcam mecburenn cunku es taskk vs programlarla kapatıcam artık uygulamaları yapcak baska bırseyım kalmadı. Agabeyıme dedım boyle boyle. Ne sacmalıyon dedı samsung bunu dusunememıs mı dedı. İlla rom root mu atmamız lazım dedı. Ben ne anladım bu isten dedi. Symbian bundan ıyıydı dedı oncekı telefonu c601di... Cıdden eger nokia symbianı gelıstırseydı androidi ezerdı dıye dusunuyorum... Sırf uygulama oyun ıcın androıd aldırdım bende tablet aldım kendıme gerısını at cöpe androidde

mcnpl4

mcnpl4

Üye
cyanogenmod romu kullanin uygulama kapatmak gecici bi cozum sadece. 1gb az diyosunuz galaxy nexus da 1gb ama iyi calisiyo. samsung ozellestirirken stabilligi bozuyor.

sefakaryel

Üye
s3'ün şekli yeter :)

• Beğen
Tepkiler: mqeen
beytullah6767

beytullah6767

Üye
    Konu Sahibi
bence note 2 nin 3-4 yılı var