Sizce s3 hala alınabilecek bir telefonmu ??

Sponsorlu Bağlantılar

beytullah6767

beytullah6767

Üye
    Konu Sahibi
Sizce s3 hala alınabilecek bir telefonmu ??
Evet arkadaslar 1400 tl butcem var s3 nexus 4 ya da galaxy beam almayi dusunuyorum s3 1 gb ram yetersiz gibi nexus 4te super performans var ancak multimedya telefonu degil acaba 2. el note 2 mi alsam :hmmm:

Seglopsi

Seglopsi

Üye
bence s3 halen basarili bir cihaz. ama alabilme durumun varsa nexus4'u oneririm.

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
kesinlikle hayır derim 1 ay sonra s4 mini çıkacakmış bekle derim yoksa pişman olursun

tapatalk

tapatalk

Üye
sağlam romlarla desteklersen 1 gb ramden alabilceğin performans böyle. zaten linuxda boştaki ram gereksiz ram olduğu için 1gb ın 1gbı dolsada sistem kendini ayarlıyo ve kasma filan olmuyo aosp için konuşuyorum.

fingerback5

fingerback5

Üye
Nexus 4 tabi.Nexuslar kolay kolay eskimez.Paranın hakkını verir.

Massbattle

Üye
Nexus al bencede ama biraz daha beklersen s4 ün 6 farklı modeli çıkacak ama s3 de iyidir özellikle fiyatının hakkını veriyor 1300 tl olması da ayrıcalık.

furkann20

furkann20

Üye
kesinlikle alma. ben s3 kullanıcısıyım ama gerçekten pişmanım. 1 gb ram ilk başta gayet yeterli gibi görünsede uygulama yükledikçe (hiç olmazsa 50 uygulama yükleyeceksin) android bu uygulamaları ramde bekletiyor. ve ne yaparsan yap telefon kasıyor. ya uygulama yüklemeyeceksin (tamamen saçmalık herkez yükler mutlaka) yada ram şişecek. en önemlisi de rehber, telefon ve mesajlara geç giriyor. bu denli yüksek donanıma hiç yakışmayan yazılım problemi var. kameranın düşük ışık modu çok yetersiz. eğer ben biraz araştırsaydım kesinlikle s3 almazdım sanada tavsiye etmem. git ya nexus 4, note 2 veya iphone 5 al.

MaxipmaN

Üye
s4 mini s3ten daha iyi seviyede olmaz hiç sanmam

enterneoll

enterneoll

Üye
s2 bile alınabilir sana o kadar söylüyorum yani s3 çok iyi ama diyerleride iyi burada sorun yok s3 alınabilir yarı yolda asla bırakmaz ve 1 gb ram şu ana kadar hiç sorun olmadı çok oyun oynarım ve telefonumda 120 civarı uygulama var tık yok :)

Massbattle

Üye
Tabi s3 le aynı özelliklerde olmaz bizde çok para vermesin diye öle söledik 6 farklı model arasında en çok kullandığı özellik baskın olan telefonu alır ..

MaxipmaN

Üye
Tabi s3 le aynı özelliklerde olmaz bizde çok para vermesin diye öle söledik 6 farklı model arasında en çok kullandığı özellik baskın olan telefonu alır ..

daha az para verip daha kötüşünü alacak ram sorunu daha çok olacak

enterneoll

enterneoll

Üye
daha az para verip daha kötüşünü alacak ram sorunu daha çok olacak
ram sorununu kim çıkarıyo anlamıyorum 1 gb ramim var ve bide canlı ana ekran kağıdı kullanıyorum bir kere bile bi sorun yaratmadı nedir bu bir telefonda sorun arama olayı anlamadım

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
kesinlikle alma. ben s3 kullanıcısıyım ama gerçekten pişmanım. 1 gb ram ilk başta gayet yeterli gibi görünsede uygulama yükledikçe (hiç olmazsa 50 uygulama yükleyeceksin) android bu uygulamaları ramde bekletiyor. ve ne yaparsan yap telefon kasıyor. ya uygulama yüklemeyeceksin (tamamen saçmalık herkez yükler mutlaka) yada ram şişecek. en önemlisi de rehber, telefon ve mesajlara geç giriyor. bu denli yüksek donanıma hiç yakışmayan yazılım problemi var. kameranın düşük ışık modu çok yetersiz. eğer ben biraz araştırsaydım kesinlikle s3 almazdım sanada tavsiye etmem. git ya nexus 4, note 2 veya iphone 5 al.

su telefona (s3) bu kadar laf edeceğine keşke problemlerin üzerine biraz araştırma yapsaydın! uygulama yukledikce ram kullanımının artması ne alaka ; 1 seneye yakın oldu s3 u alalı ve ilk android li cihazım , gayette memnunum ram optimizasyonundan (LMK) 50 programda makine ram den dolayı şişme yapıyor diyorsun ; yanlış diyorsun! ana ekranımda 5 adet widgetli sayfa var 200 e yakın program yüklü ; ram ile alakalı hiç problemim olmadı su ana kadar. eğer ramde çalışmasını istemediğin program varsa da uygulama yöneticisinden rahatlıkla devre dışı bırakabilirsin. mesela ben samsungun bir kaç programını hem ülkemizde kullanılmadığından ; hemde gereksiz gördüğümden dolayı devre dışı bıraktım , bu yöntem ile . rehber olayına gelicek olursam ; samsungun touchwiz arayuzunde deepsleep denilen lanet bir sistem var , uzun müddet bir programı kullanmaz iseniz ram de yer kaplamasın diye program sistem tarafından sonlandırılıyor. Bunun çaresi ise mağazaya gireceksin exdialer isimli programı indireceksin ; böylece rehberini sistem sen istemediğin sürece kapatmaz ve anında açılır....

konuyu açan arkadasada tavsiyem ; gönül rahatlığıyla s3 alabilirsiniz , bana göre s3 un daha 2 sene gideri var :oke:

Akva96

Akva96

Üye
Güzel kardeşim bu denli şirketler (samsung,nokia,htc,sony) çıkarttığı telefon üstüne yeni model çıkarttığı zaman o telefondan desteği çekiyor.

Ne Bu Destek?

Yani yeni yazılım çıkarmıyor,sorunlarını gidermeye yönelik yardımcı olmuyor.

He S3 daha taze sayılır ama 1 sene sonra pabucu dama atılası bi telefon.

ama iPhone alırsan böyle bir sorun olmaz i3gs den i5 e kadar aynı yazılım kullanılıyor. :)
Yinede son söz senin.

Invoke

Invoke

Üye
Güzel kardeşim bu denli şirketler (samsung,nokia,htc,sony) çıkarttığı telefon üstüne yeni model çıkarttığı zaman o telefondan desteği çekiyor.

Ne Bu Destek?

Yani yeni yazılım çıkarmıyor,sorunlarını gidermeye yönelik yardımcı olmuyor.

He S3 daha taze sayılır ama 1 sene sonra pabucu dama atılası bi telefon.

ama iPhone alırsan böyle bir sorun olmaz i3gs den i5 e kadar aynı yazılım kullanılıyor. :)
Yinede son söz senin.

Ona aynı yazılım diyemeyiz, neden? 3GS de IOS 6'nın her şeyi kısılmış neredeyse sadece adı var. Ki 7yi de almayacak...

- - - Eklendi - - -

Ama dediğin şu açıdan doğru: Sonuç olarak Applein desteği daha uzun sürüyor...

• Beğen
Tepkiler: Akva96
Akva96

Akva96

Üye

Ona aynı yazılım diyemeyiz, neden? 3GS de IOS 6'nın her şeyi kısılmış neredeyse sadece adı var. Ki 7yi de almayacak...

- - - Eklendi - - -

Ama dediğin şu açıdan doğru: Sonuç olarak Applein desteği daha uzun sürüyor...

Her yerde tamamla böyle eksiklerimi iyi bir gözlemcisin dostum :)

Dediğine katılıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Invoke
EneSismanoglu

EneSismanoglu

Üye
Bende bir S3 kullanıcısıyım. Ve hiç bir şekilde şikayetçi değilim. Aksine çok memnunum. Ram yetersiz diyenler olmuş, ben bir yetersizlik görmedim. Uygulama sayısı artınca Ram yetmez tarzı bir tavır var. Bunu yanlış buluyorum. Sen uygulamayı yükler, açar oynasın Ram'de yerini alır. Uygulama'nı oynar. Ram'e girer devre dışı bırakırsın. Hadi bu tamam da sen 1GB Ram'i dolduramazsin kolay kolay zaten. Benim de telefonumda Hd oyunlar falan bir sürü uygulama var. Bende kasma olmuyor. Güncelleme konusunda S2 çıkalı 2 sene oldu. Hala güncelleme alıyor mu? Alıyor. Demekki S3'ün hala alınacak çok güncellemesi var. Kısaca S3'ü tavsiye ediyorum. :)

• Beğen
Tepkiler: serihan
Invoke

Invoke

Üye
Aynen 1GB yeterli. Ki S3'ün şuan açamayacağı oyun yoktur...
Ama ben olsam Nexus 4 alırdım...

- - - Eklendi - - -

Bende bir S3 kullanıcısıyım. Ve hiç bir şekilde şikayetçi değilim. Aksine çok memnunum. Ram yetersiz diyenler olmuş, ben bir yetersizlik görmedim. Uygulama sayısı artınca Ram yetmez tarzı bir tavır var. Bunu yanlış buluyorum. Sen uygulamayı yükler, açar oynasın Ram'de yerini alır. Uygulama'nı oynar. Ram'e girer devre dışı bırakırsın. Hadi bu tamam da sen 1GB Ram'i dolduramazsin kolay kolay zaten. Benim de telefonumda Hd oyunlar falan bir sürü uygulama var. Bende kasma olmuyor. Güncelleme konusunda S2 çıkalı 2 sene oldu. Hala güncelleme alıyor mu? Alıyor. Demekki S3'ün hala alınacak çok güncellemesi var. Kısaca S3'ü tavsiye ediyorum. :)

S2'nin son güncellemeleri bence 5.0ı göremez. S3 görür de , sonrasını göremez kanaatimce. Ama yine en azından 1- 1,5 yılı vardır, diye tahmin ediyorum...

fk555897

fk555897

Üye
Bence 2. El Note 2 al. Alabilirsen sıfır Note 2 almanı öneririm. İnternet kullanımı, S Pen, Güncelleme desteği, stabillik ve oyun performansı S3'den kat kat iyi ama ekranı büyük dersen Nexus 4 alabilirsin.

serihan

serihan

Üye
En iyisi Nexus güncelleme sınırı yok gibi birşey en iyisi nexus. 4.3 ilk nexus 4 e çıkacak.