S3 eskidi artık.
Katiliyorumda simdi 4-5 ay sonra note 2 icinde aynı şeyler söylenmezmi

bence note 2 nin 3-4 yılı var
cyanogenmod romu kullanin uygulama kapatmak gecici bi cozum sadece. 1gb az diyosunuz galaxy nexus da 1gb ama iyi calisiyo. samsung ozellestirirken stabilligi bozuyor.

Mültimedya telefonu değil derken ses kalitesi biraz kötü. Zaten telefonu kullanırken son ses açıpta toplum içerisinde kullanmazsın. Kamerası da idare eder. S3'ten kat kat hızlı bir telefon. 2 GB RAM var ve S3'ten daha az RAM harcıyor.

Yorumunu çok beğendim gerçektens3 ün hali hazırda ram sorunu var ve bundan sonra en fazla 1-2 güncelleme alabilecek belki 1 tane ile yetinecek yani s3 öldü galaxy beam donanım olarak zaten ölüydü güncelleme falanda vermiyorlar Android 4.0 da takılı kaldı ve o telefonun projektör ampulü bitse nasıl yaptırmaya düşünüyorsun ? dünyanın parasını isterler adamdan
note 2 desen s3'ün ram sorunu olmayan 200 mhz işlemcisi overclocklanmış ve ekranı büyütülmüş versiyonundan başka birşey değil kaldı ki artık ona da pek ilgi gösterileceğini sanmıyorum çünkü yakında Note III tanıtılacak
bunları göz önünde bulundurarak bence nexus 4 al,bilmiyorum ama nexus 4'te otg desteği varsa nexus 4'ü bir flash bellek yardımıyla multimedya canavarına dönüştürebilirsin yoksa bile zaten dahili hafızası kaç gb 16GB't sa yeter de artar bile ancak her şeyi bilgisayarına v.s yedeklemek koşuluyla![]()
:
s3 ün hali hazırda ram sorunu var ve bundan sonra en fazla 1-2 güncelleme alabilecek belki 1 tane ile yetinecek yani s3 öldü galaxy beam donanım olarak zaten ölüydü güncelleme falanda vermiyorlar Android 4.0 da takılı kaldı ve o telefonun projektör ampulü bitse nasıl yaptırmaya düşünüyorsun ? dünyanın parasını isterler adamdan
note 2 desen s3'ün ram sorunu olmayan 200 mhz işlemcisi overclocklanmış ve ekranı büyütülmüş versiyonundan başka birşey değil kaldı ki artık ona da pek ilgi gösterileceğini sanmıyorum çünkü yakında Note III tanıtılacak
bunları göz önünde bulundurarak bence nexus 4 al,bilmiyorum ama nexus 4'te otg desteği varsa nexus 4'ü bir flash bellek yardımıyla multimedya canavarına dönüştürebilirsin yoksa bile zaten dahili hafızası kaç gb 16GB't sa yeter de artar bile ancak her şeyi bilgisayarına v.s yedeklemek koşuluyla![]()
16 gb nin ne kadarı kullanilir kis3 ün hali hazırda ram sorunu var ve bundan sonra en fazla 1-2 güncelleme alabilecek belki 1 tane ile yetinecek yani s3 öldü galaxy beam donanım olarak zaten ölüydü güncelleme falanda vermiyorlar Android 4.0 da takılı kaldı ve o telefonun projektör ampulü bitse nasıl yaptırmaya düşünüyorsun ? dünyanın parasını isterler adamdan
12.90 gb toplam kullanılabilir alan var
:hmm note 2'de bu 8 oluyor ama onda harici hafiza olabiliyor
Note 2 de 10.36 gb kullanılabilir alan var.
:Arttiralamamasini kastediyorsun dimi. Çünkü kullanima bagli bende 7 GB bos yer var ve içinde iki tane film var. Cihaz problemli değil.
.
Arttiralamamasini kastediyorsun dimi. Çünkü kullanima bagli bende 7 GB bos yer var ve içinde iki tane film var. Cihaz problemli değil.
.

Yarın 64 gb hafıza kartı sipariş veriyorum.
Cihaz problemli dememiş ki, benim için problem demiş. Demek ki adama 2film ya da 2 oyun artık neyse yetmiyor![]()

Yarın 64 gb hafıza kartı sipariş veriyorum.![]()

hayırlı olsun
Yarın 64 gb hafıza kartı sipariş veriyorum.![]()
: