Sizce s3 hala alınabilecek bir telefonmu ??

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
S3 eskidi artık.

Invoke

Invoke

Üye
Katiliyorumda simdi 4-5 ay sonra note 2 icinde aynı şeyler söylenmezmi

Yok be, note 2 nin şuan yapamadığı hangi işlem var? Aynısı s3 için de geçerli iş gören telefonlar. Mesela ben de s3 olsa s4 almazdım bu yıl. Gereksiz olurdu çünkü. Bir üst model çıkınca hemen diğerini eskiteceksek bu dandik diyeceksek işimiz var. Bir kaç ay önce en iyi telefondu herkes överdi?
Ben olsam s3 almam ama sevmediğimden almam. Başka modellere bakarım: Nexus 4 mesela, ya da note 2 gibi...
Neyse anladınız siz :)

- - - Eklendi - - -

bence note 2 nin 3-4 yılı var

O kadar olmaz belki ama 2 yıl rahat var =)

- - - Eklendi - - -

cyanogenmod romu kullanin uygulama kapatmak gecici bi cozum sadece. 1gb az diyosunuz galaxy nexus da 1gb ama iyi calisiyo. samsung ozellestirirken stabilligi bozuyor.

:good::alkis

- - - Eklendi - - -

Mültimedya telefonu değil derken ses kalitesi biraz kötü. Zaten telefonu kullanırken son ses açıpta toplum içerisinde kullanmazsın. Kamerası da idare eder. S3'ten kat kat hızlı bir telefon. 2 GB RAM var ve S3'ten daha az RAM harcıyor.

+1 gençler... Ben olsam nexus 4 tercih ederim s3dense.

avcitalip

avcitalip

Üye
s3 ün hali hazırda ram sorunu var ve bundan sonra en fazla 1-2 güncelleme alabilecek belki 1 tane ile yetinecek yani s3 öldü galaxy beam donanım olarak zaten ölüydü güncelleme falanda vermiyorlar Android 4.0 da takılı kaldı ve o telefonun projektör ampulü bitse nasıl yaptırmaya düşünüyorsun ? dünyanın parasını isterler adamdan :oke:

note 2 desen s3'ün ram sorunu olmayan 200 mhz işlemcisi overclocklanmış ve ekranı büyütülmüş versiyonundan başka birşey değil kaldı ki artık ona da pek ilgi gösterileceğini sanmıyorum çünkü yakında Note III tanıtılacak :oke:

bunları göz önünde bulundurarak bence nexus 4 al,bilmiyorum ama nexus 4'te otg desteği varsa nexus 4'ü bir flash bellek yardımıyla multimedya canavarına dönüştürebilirsin yoksa bile zaten dahili hafızası kaç gb 16GB't sa yeter de artar bile ancak her şeyi bilgisayarına v.s yedeklemek koşuluyla :oke:

beytullah6767

beytullah6767

Üye
    Konu Sahibi
s3 ün hali hazırda ram sorunu var ve bundan sonra en fazla 1-2 güncelleme alabilecek belki 1 tane ile yetinecek yani s3 öldü galaxy beam donanım olarak zaten ölüydü güncelleme falanda vermiyorlar Android 4.0 da takılı kaldı ve o telefonun projektör ampulü bitse nasıl yaptırmaya düşünüyorsun ? dünyanın parasını isterler adamdan :oke:

note 2 desen s3'ün ram sorunu olmayan 200 mhz işlemcisi overclocklanmış ve ekranı büyütülmüş versiyonundan başka birşey değil kaldı ki artık ona da pek ilgi gösterileceğini sanmıyorum çünkü yakında Note III tanıtılacak :oke:

bunları göz önünde bulundurarak bence nexus 4 al,bilmiyorum ama nexus 4'te otg desteği varsa nexus 4'ü bir flash bellek yardımıyla multimedya canavarına dönüştürebilirsin yoksa bile zaten dahili hafızası kaç gb 16GB't sa yeter de artar bile ancak her şeyi bilgisayarına v.s yedeklemek koşuluyla :oke:
Yorumunu çok beğendim gerçekten

:alkis:

O zaman s3 ve beamı eledim

Ama aklım note 2 de kaldı

:zzz:

- - - Eklendi - - -

o zaman ya note 2 yada nexus 4
note 2 nin ekranı ve kalemi olmasaydı direk nexus 4 derdim

Invoke

Invoke

Üye
Nexus 4 kamera ve ses açısından çok iyi değil bu da aklında olsun, note 2 daha iyidir bence. Nexus 4 güncellemeleri ile ünlü.
Daha iyi performans verebilir, ama ben olsam note 2 alırdım.

- - - Eklendi - - -

Ama note2'nin fiyatı daha yüksek bir de bu var.

- - - Eklendi - - -

İyi demişsin de note 3'ün gelmesi 4.çeyreği bulur.

MaxipmaN

Üye
bir telefon ihtiyaçları karşılıyorsa bırak eski desinler ancak s3 almam açıkça söyliyim iphonelar eskimiyor ama bu samsunglar 1 senede çöp

beytullah6767

beytullah6767

Üye
    Konu Sahibi

16 gb nin ne kadarı kullanilir ki

yoyofurkan

Üye
12.90 gb toplam kullanılabilir alan var

LimePie

LimePie

Üye
bende almayı düşünüyordum ama nexus 4 daha iyi güncelleme yönünden

PriZm

PriZm

Üye
Note 2 derim.Nexus 4 ün hafıza problemi benim için çok büyük sorun.

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Arttiralamamasini kastediyorsun dimi. Çünkü kullanima bagli bende 7 GB bos yer var ve içinde iki tane film var. Cihaz problemli değil.
.

Invoke

Invoke

Üye
Arttiralamamasini kastediyorsun dimi. Çünkü kullanima bagli bende 7 GB bos yer var ve içinde iki tane film var. Cihaz problemli değil.
.

Cihaz problemli dememiş ki, benim için problem demiş. Demek ki adama 2film ya da 2 oyun artık neyse yetmiyor :D