64 değilde 32 gb oldu o![]()
Niye ?
Gereksiz gördüm onu.O yüzden 32 gb olanı alacagim
16+32gb yeter zaten.

Yetmeli![]()
:
Yetmeli![]()
:
Yetmeli![]()
:
Yetmeli![]()

şuanda gereksiz diye 32 gb alıyorum 2 gün sonra o da dolacak.Sonra 1 tb micro sd ler Türkiye'de satışa çıktığında alacam onuda dolduracam
Ama 64 olsaydı da 64 diye doldururdun bence![]()

şuanda gereksiz diye 32 gb alıyorum 2 gün sonra o da dolacak.Sonra 1 tb micro sd ler Türkiye'de satışa çıktığında alacam onuda dolduracam![]()

şuanda gereksiz diye 32 gb alıyorum 2 gün sonra o da dolacak.Sonra 1 tb micro sd ler Türkiye'de satışa çıktığında alacam onuda dolduracam![]()

Telefondan pahalı olur![]()

Yurtdisinda 500 tl artik turkiyede vergilerle bir tofaş şahin parasi olur![]()

Normal bir kullanici sayilmam telefonu alinca en az 5-6 tane hd oyun yuklerim toplam uygulama 50-60 ı gecer elimdeki aceyi telefondan bile saymiorumS3 hala çok başarılı bir cihaz ve öyle kalacak normal bi kullaniciysan o 1gb ram seni 3 yıl sonra sıkıntıya sokar anca. Zamanının şartlarını en az bir buçuk sene daha taşır diye düşünüyorum S3 için. Sadece arkadaşların dediği gibi S4 mini yi bekleyebilirsin. Onun haricinde bütçene gore en uygunu S3 gibi görünüyor. Bana göre pişman olmazsin.
Üst yorumları hiç okumadım ama 1400 TL ye Note 2 alınabilir.
bütçe 1400 tl oldu
- - - Eklendi - - -
Normal bir kullanici sayilmam telefonu alinca en az 5-6 tane hd oyun yuklerim toplam uygulama 50-60 ı gecer elimdeki aceyi telefondan bile saymiorum
S5 i bekleyecek kadar zamanı olan nadir kişilerden de olduğunu zannetmiyorum. Ekranı sorun olmayacaksa senin için note2 iyi görünüyor şu anda. Hem bütçen de artmış senelerce kullanırsin 
Yani kısa vadeli mi düşünüyorsun uzun vadeli mi o önemli. Şu bahsettiğin hd oyunları ve 50-60 uygulamayı S3'ün rahat kaldırıyor olmasi gerek. Ancak bu dediğini iki buçuk, üç sene sonra yapacak olursan bırak S3'ü tavsiye ettiğimiz S4 mini bile işini gormeyebilirS5 i bekleyecek kadar zamanı olan nadir kişilerden de olduğunu zannetmiyorum. Ekranı sorun olmayacaksa senin için note2 iyi görünüyor şu anda. Hem bütçen de artmış senelerce kullanırsin
![]()