Sizce N9'un Özellikleri Yeterli mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce N9'un Özellikleri Yeterli mi?

• Kullanılan toplam oy
    72
Esendağlı

Esendağlı

Üye
N9 a 1300 tl fiyat biçerler diye tahmin ediyorum

eRdaL.

eRdaL.

Üye
bende gidip magazadan almiyorum artik n8 cikti 1000 liraya bir ay gecmeden internette buldum bulundugum sehirde ikinci el sifirindan farki yoktu 800 e aldim sifir fiyati belli basli givenilir sitelerde pek degismiyor yada benim baktigim siteler diyeyim

Uruloki

Uruloki

Üye
yok serdar o hala linux u android sanıyor ve nokia kalitesini lg ile karşılaştıryor ve içindeki teknolojileri hesaba katmıyor carl zeiss lens nfc 8 mp kamera gibi

----------Eklendi @ 00:40:39 ---------- Yazıldı @ 00:40:05 ----------

yok serdar o hala linux u android sanıyor ve nokia kalitesini lg ile karşılaştıryor ve içindeki teknolojileri hesaba katmıyor carl zeiss lens nfc 8 mp kamera gibi
ya da şunu soruyorum ona tegra oyunlarını oynuyonmu hacı

mert_1047

mert_1047

Üye
Valla ben onu bunu bilmemde carl zeiss kalitesi tartışılmaz yani @nonamex aynı donanıma sahip demişsin sen nfc yi haricimi ekliyorsun carl zeiss ekstramı takılıyor zorla konuşturuyorsunuz kaç kez dedik meego gerçek linux. android ise linuxtan kırma bozma google ın kendi kurallarını koyduğu daha cihazı açar açmaz ilk kuruluşta hemen e mail bilgisi vs... isteyen bi sistem ve o kadar saçam durumlar varki bi tane daha vereceğim artık akıllanacağınız yok madem öyle bizde androidin eksiklerini dökelim ayarlara giriyoruz android cihazda ve ses ayarlarından bildirim vs... sesini ayarlıyorsun sonra ses kısma açmayla cihazın sesini açtığında ses daha çok ksıtığında ise daha az çıkıyor netrede kaldı bunun ayarı daha doğruz düzgün kullanım profilleri bile yok bi sessize alınıyor birde normal böyle işmi olur onlarda düzgün omluyor bari olsa android işte en basit şeylerde bile böyle çuvallıyor bi de hangi tarafı tutuyorsanız safınızı belli edin maemo bölümünde n9 u savunuyorsunuz burada kalkmış androidi tutuyorsunuz safınız belli olsun ayıp insanda hiçmi utanma olmaz ne tarafdan olduğunuz belli değil yeter artık söylemeyeyim dedim ama meego bölümünde gene android diye çenenizin yayı gevşeyince biraz sıkalım dedik lütfen bi daha fandroidlik yapmayın konu meego ile ilgili elli kez dedik sanki havaya diyoruz arkadaş beğenmiyorsan kimse zorlamıyor çıkar gidersin bu kadar basit.!!!

Daha düzgün garantisi bile olmayan bi sistemi övüp duruyorsunuz yok root atınca garanti gidiyor yok custom recovery bilmem ne zaten bunlar olmadan orjinal romda androidmi kullanır bi çok stock rom sorunlu cihazın tam performansını ortaya koyamıyor daha orjinalinde bile düzgün olmayan bi sistem illaki custom yükleyeceksin başka çıkar yok

nonamex

Üye
Orta sinif telefonlara kamera takip ust sinif diye yedirmek kaliteyse ohoo. LG Nokia gibi degil hakkini veriyor telefonun meyve veren agac taslanir hesabi. Meego cu degilde Nokia ci oldugunuz bariz belli.Nokia Android kullansaydi hepiniz Android'e ovgu yagdiriyor olurdunuz. Adam tegra oyununu calistirdim diyor maxicep.com/android-oyun/tegra-2-oyunlarini-diger-telefonlarda-oynama-chainfire-3d-517683.html#post3602492

Ayrica sizin su an videolarini izleyebildiginiz oyunlari ben telefonumda oynuyorum bunu da hatirlatayim..

----------Eklendi @ 23:53:21 ---------- Yazıldı @ 23:51:51 ----------

Nokia 1 ghz islemci koyar o super, Lg 1.6 ghz koyar kotu olur..

mert_1047

mert_1047

Üye
Orta sinif telefonlara kamera takip ust sinif diye yedirmek kaliteyse ohoo. LG Nokia gibi degil hakkini veriyor telefonun meyve veren agac taslanir hesabi. Meego cu degilde Nokia ci oldugunuz bariz belli.Nokia Android kullansaydi hepiniz Android'e ovgu yagdiriyor olurdunuz. Adam tegra oyununu calistirdim diyor maxicep.com/android-oyun/tegra-2-oyunlarini-diger-telefonlarda-oynama-chainfire-3d-517683.html#post3602492

Ayrica sizin su an videolarini izleyebildiginiz oyunlari ben telefonumda oynuyorum bunu da hatirlatayim..

kaç kere diyeceğiz yeter biz cihazımızı her türlü kullanıyoruz ben androidi sırf oyun için kurdum maemoda oyunlar yetersizo nun dışında sıkıntı yok kusura bakmayında n900 kadar oyun açamadığınızı kendiniz belirttiniz benim konumda!!!

nonamex

Üye
N900 alayim mi diyen adama N9 alin dedim diye Nokiaci yapmissiniz beni helal olsun

mert_1047

mert_1047

Üye
hayır öyle yapmadım safınızı belli edin diyorum anlamak istemiyorsunuz burda kalkıp n9 a atıyorsunuz orda övüyorsunuz !!!

nonamex

Üye
Custom rom kullanmiyorum gayette memnunnum cihazimdan donup reset atmiyor Nokialar gibi

mert_1047

mert_1047

Üye
Custom rom kullanmiyorum gayette memnunnum cihazimdan donup reset atmiyor Nokialar gibi

Bi arkadaşımda aynısını diyordu 3 ay sonra custom rom için yanıma getirdi cihazı bütün android cihazların sonu bu!!! n900 kullanmadığınız için nokia cihazlar diyorsunuz hepsi bi yana n900 le n9 bi yana bu görünmez çizgiyi hala kavrayamadınız işte!!!

nonamex

Üye
hayır öyle yapmadım safınızı belli edin diyorum anlamak istemiyorsunuz burda kalkıp n9 a atıyorsunuz orda övüyorsunuz !!!

N900 almak isteyen biri icin N9 u bekleyin demek en mantiklisi degil midir ?

mert_1047

mert_1047

Üye
o zaman niye burda n9 u yerip duruyorsunuz ayıp değil mi? bi dediğiniz bi dediğinizi tutmuyor anlaşamadık gitti!!!

nonamex

Üye
Bi arkadaşımda aynısını diyordu 3 ay sonra custom rom için yanıma getirdi cihazı bütün android cihazların sonu bu!!! n900 kullanmadığınız için nokia cihazlar diyorsunuz hepsi bi yana n900 le n9 bi yana bu görünmez çizgiyi hala kavrayamadınız işte!!!

Siz isletim sistemi degistirirken iyi adam rom degistirince mi kotu oluyor?

mert_1047

mert_1047

Üye
biz işletim sistemi değiştirmiyoruz n900 multiboot olabiliyor android ikincil olarak bulunuyor oyun amaçlı başak bi durum yok. androidin temeli sorunlu olduğundan custom rom olmadan olmuyor işte bunu zamanla anlarsınız henüz anlayacak durumda değilsinizveya cihazınıza sağlam rom yapan yolk bu onu gösterir çünkü bi çok android cihaz geçti elimden!!!

nonamex

Üye
Cfw yemeden adam olan Nokia cihazi yok gibi.Bunu da hatirlatayim

mert_1047

mert_1047

Üye
Cfw yemeden adam olan Nokka cihazi yok gibi.Bunu da hatirlatayim

n900 kullanmadığınız belli n900 cfw ve türlerini gerektirmeyen bi cihaz!!!! n9 da öyle olacak işte nokiada linuxun tadına varmadığınız için böyle diyorsunuz

nonamex

Üye
Donanim acisindan zayif kalacagini belirttim eski mesajlarimda, isletim sistemine tek elestirim tek mobil cihazda kullaniliyor olusu Sgx530 gpu o cihaz icin zayif iPhone 3gs bile Sgx535 kullaniyor..
Benchmark testleride zayif.

----------Eklendi @ 00:09:31 ---------- Yazıldı @ 00:07:21 ----------

N8 imde yag gibi akan Speedx , Sgx530 gpulu androidimde o kadar akici degil. N8 in islemcisi de zayif olmasina ragmen GPU farki cikiyor ortaya

mert_1047

mert_1047

Üye
Donanim acisindan zayif kalacagini belirttim eski mesajlarimda, isletim sistemine tek elestirim tek mobil cihazda kullaniliyor olusu Sgx530 gpu o cihaz icin zayif iPhone 3gs bile Sgx535 kullaniyor..
Benchmark testleride zayif.

ksuura bakmayında iphone 3gs de sgx 535 varda noluyor 480*320 ekranda hd oyunmu oynanıyor veya oynanılan oyun tamam kalite ama o ekranda ne kadar zevk veriyor iphone 3gs i n900 e bile değişmem n9 un yanına yaklaşamaz sgx 535 kullanan androidli varmı ki gücünden bahsediyorsunuz madem androidcisiniz size bi soru nerde sgx 535 kullanan bi androidli cihaz böyle bi cihaz yok işte o zaman kıyas olamaz dediğiniz!!! benchmark herşey olsaydı ohooo işimiz ben bu tarz şeylere takılmam benim için sgx 530 da şuan oynadığım oyunlar için çoktan yeterde artarda oynadığım oyunlar arasında performans sıkıntısı yaşadığıkm yok bazı oyunlar android swap desteklemediğinden ram 256 gözüküyor tıkanmalar oulyor onun dışında çoğu oyun stabil 530 yeterde artarda lafı dödürüp dolaştırıp aynı yere getiriyorsunuz tleefon alıyoruz pc değil ne oalcak yani sgx 535 olunca catia photoshop autocad tarzı program mı kullanacaksınız madem sgx 530 iyi değildi optimus blackde almasaydınız herşey sanki gpu da bitiyor...

hem öyle gpular rastgele olmuyor cihaz üzerindeki çipsetle belli oluyor qualcomm her zaman adreno kullanır omap/cortex serisi ise sgx takılır bi oyunda sıkıntı yaşamışsınız dönderip dolaştırıp yok speedx rahat oynanmıyor oynanmıyorsa oynanmıyor ne yapalım yani benim derdim mi madem android sizin gözünüzde bi numara söyleyin yapsınlar optimizasyon probleminden öte bişey değil bunun sebebi ya kullandığınız versiyondan veya uyumsuz apk bir ihtimalde başka cihazın apksini denediyseniz ondandır

androidde sürümden sürüme romdan roma bile kullandığınız pro vs... lerin stabilitesi değişiyor

nonamex

Üye
Nokiaa bu cihazi 1 ghz islemci yerine 800 mhz ile cikarsaymis keske.. Linux linux diye kosa kosa alirdiniz her zaman ki gibi onu anliyorum mesajlarinizdan. Dusuk donanimli telefonlara buyuk bir istahla saldiriyorsunuz LG 1.6 ghz li telefon yapip iptal etmis tuh etmeseydi saglam cihaz olurdu diye LG yi destekledim diye kizdiniz bana..

Cihazi GPU nun zayif oldugunu bilerek aldim zaten, HD oyun oynama meraklisi degilim zaten. Ama siz zayif oldugunu kabul etmiyorsunuz nedense o ilginc.

----------Eklendi @ 00:26:10 ---------- Yazıldı @ 00:24:45 ----------

Galaxy S te Sgx 540 var 530 dan 2 kat hizli calisiyor..

Üst Alt