Androidlilere mi verelim fazlasını?
Orta sinif telefonlara kamera takip ust sinif diye yedirmek kaliteyse ohoo. LG Nokia gibi degil hakkini veriyor telefonun meyve veren agac taslanir hesabi. Meego cu degilde Nokia ci oldugunuz bariz belli.Nokia Android kullansaydi hepiniz Android'e ovgu yagdiriyor olurdunuz. Adam tegra oyununu calistirdim diyor maxicep.com/android-oyun/tegra-2-oyunlarini-diger-telefonlarda-oynama-chainfire-3d-517683.html#post3602492
Ayrica sizin su an videolarini izleyebildiginiz oyunlari ben telefonumda oynuyorum bunu da hatirlatayim..
Custom rom kullanmiyorum gayette memnunnum cihazimdan donup reset atmiyor Nokialar gibi
hayır öyle yapmadım safınızı belli edin diyorum anlamak istemiyorsunuz burda kalkıp n9 a atıyorsunuz orda övüyorsunuz !!!
Bi arkadaşımda aynısını diyordu 3 ay sonra custom rom için yanıma getirdi cihazı bütün android cihazların sonu bu!!! n900 kullanmadığınız için nokia cihazlar diyorsunuz hepsi bi yana n900 le n9 bi yana bu görünmez çizgiyi hala kavrayamadınız işte!!!
Cfw yemeden adam olan Nokka cihazi yok gibi.Bunu da hatirlatayim
Donanim acisindan zayif kalacagini belirttim eski mesajlarimda, isletim sistemine tek elestirim tek mobil cihazda kullaniliyor olusu Sgx530 gpu o cihaz icin zayif iPhone 3gs bile Sgx535 kullaniyor..
Benchmark testleride zayif.