Sizce N9'un Özellikleri Yeterli mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce N9'un Özellikleri Yeterli mi?

• Kullanılan toplam oy
    72

nonamex

Üye
Evet dik klavye ve web tarayicisi icin 5-6 ay bekleten Nokia, bu guncellemeler icin kac ay bekletir acep :ehe

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Evet dik klavye ve web tarayicisi icin 5-6 ay bekleten Nokia, bu guncellemeler icin kac ay bekletir acep :ehe

Yok ya baya artmış performans symbian anna ile. Eskiden zorlandığı oyunları bile (bkz. Hero of sparta) şimdi su gibi oynatıyor.

Uruloki

Uruloki

Üye
yok hala bu arkadaş sadece nokia geliştiriyor sanıyor projeyi arkadaşım bak intelin sitesinde 10 ekimde %99 gelecek diyor meego 1.3 ama o zaman gelmezse ekimde kesin gelicek diyor

rapman

rapman

Üye
Bir iki özellik dışında yeterli buluyorum. Almayı düşünüyorum 1 yıl sonra :naughty:

nonamex

Üye
yok hala bu arkadaş sadece nokia geliştiriyor sanıyor projeyi arkadaşım bak intelin sitesinde 10 ekimde %99 gelecek diyor meego 1.3 ama o zaman gelmezse ekimde kesin gelicek diyor

Intelin çikartmasi yetmiyor, Nokia'nin guncelleme olarak yayinlamasi lazim Android gibi Google 2.3 çikardi diye tüm cihazlar 2.3 mü kullaniyor hayir..

Uruloki

Uruloki

Üye
yine android uyumsuzluğundan kaynaklı bak mesala o kadar güçlü güçlü diye hava atılan htc desire a 2.3 android arayüzü ile geliyor saçmalığa bak ram yetmiyormuş ama meego da böyle olmuyacak meego 1.3 çıktığı zaman kullanıcı onu indiricek meego arayüzü ile kullanıcak sonra nokia ne yaparsa yapsın ki ona destek devam edicek dendiğine göre ve direk meego bölümü ayrı olduğuna göre en fazla 1 ay sonra meego güncellemesi gelir

nonamex

Üye
Telefon ureticilerinin tembelliginden kaynaklaniyor. Benim LG telefonum 2.2 ile geldi. Eylulde 2.3 olacakmis.. 2.3 u desteklerken halbuki buyuk bir -

Uruloki

Uruloki

Üye
bak o kadar saçma ki olay mesela bir telefon çıkmadan daha işletim sisteminin yenisi çıkıyor çok saçma her yeri açık ve bug dolu bir sistemde ondan her ay güncelleme yiyor ya da siz marketi tam kullanmak için rom atıyorsunuz yok şarj fazla gitsin rom at hey yavrum siz neden bahsediyorsunuz bak bu böyle olmaz hiç bir işletim sistemi linux ile yarışmaz çok hızlıdır en az sistemi yoran işletim sistemidir yine en stabilidir

nonamex

Üye
Rom atmadim ki market acik geldi. Sarj suresi kotu onu kabul ediyorum. Gereksiz her seyi zorla arka planda acik tutuyor sarj su gibi gidiyor. Kapatinca geri aciyor

Uruloki

Uruloki

Üye
çoğu cihaz market şuanda var ama yurtdışında olan uygulamardan olmayanlar var tr marketinde sonra bazıları paralı değil mi ben lg optimus black içinde konuşmuyorum düşün N8 ilk çıktığı zaman android market tr de yoktu millet bize uyguluma sayısı diyordu ki bunlar rom bile atmamış insanlardı

nonamex

Üye
Applanet turu market uygulamalari mevcuttu.Oralardan forumlardan indiriyordu millet. Ovi Store acikta ne, girip ne indireceksem forumdan bedava indiriyorum

Uruloki

Uruloki

Üye
iyide o kadar uygulamada yok forumlarda ayrıca birşey sorucam lg de kamera nasıl N8 e göre pc de açarak karşılaştır tel ekranında değil

nonamex

Üye
iyide o kadar uygulamada yok forumlarda ayrıca birşey sorucam lg de kamera nasıl N8 e göre pc de açarak karşılaştır tel ekranında değil

Ana kamerada tabi ki N8 daha iyi ama ön kamerada LG ( 2 mp)

Uruloki

Uruloki

Üye
ya ön bana lazım değilde arka nasıl diye merak etmiştim

nonamex

Üye
N8 kamera konusunda rakipsiz simdilik.

ArMaGeDdOn_87

Üye
arkdşlr N9 gelicek ama bu nokia hâlâ N8'in fiyatını düşürmedi ve hâlâ alan varmı acaba diye düşünüyorum :)

Uruloki

Uruloki

Üye
N8 fiyatında indirim oldu dostum %15 lik filan

ArMaGeDdOn_87

Üye
yok dostum hala en düşük fiyatı 1000 TL..dün bktm,izmir'de öle yani..

Uruloki

Uruloki

Üye
dostum oralara bakma hepsiburada gibi sitelere bak ayrıca nokia kendi de dedi bunu indirim yapıcaz diye sadece N8 de ğil tüm S^3 ailesinde

ultrayer6

ultrayer6

Üye
herşeyi de nokia diyor nedense.
Kaynak göster bakalım nerede demiş symbian 3 cihazlarına indirim yapacağız diye?

Üst Alt