Sizce N9'un Özellikleri Yeterli mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce N9'un Özellikleri Yeterli mi?

• Kullanılan toplam oy
    72
mert_1047

mert_1047

Üye
yav bakın benim ihtiyaçlarıma yeter düzeydeyse gpu işlem tamamdır bi anlamıyorsunuz anlamaya niyetiniz yok neyse çıkacağım şimdi anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az anlama niyetinde değilsiniz girin n900 nitdroid yazın oynanılan oyunları görün lg nin yaptığı tamam sağlam cihaz olabilir ama şekilsizdi üstelik donanım delisi değilim çift çekirdek deyip duruyorsunuz madem öyle çift çekirdek alsaydınız optimus black almışsınız nokia bu cihazı çift çekirdekli yapsaydı daha iyi olurdu onu bizde biliyoruz ama bu şekilde yeterlidir çoğu android cihazdan iyi olacak n900 aldığım fiyata ancak gio fit tarzı cihalzar alınıyordu ace bile alınmıyordu ama şimdi baktığımda ne ace ne gio ne fit bunların hiçbiri n900 e selam bile veremez özelliklere sahip sonuçta az para çok iş önemli benim için n9 un sistemi nemli 1ghz bana yeterde artar n900 de yetiyor zaten ama anlamak istemiyorsunuz bende artık anlatmak istemiyorum zaten verdiğim sorulara hep kaçamak cevaplar veriyorsunuz kusura kalmayında kedi gibi köşeye sıkışınca konuyu hemen başka yana çekiyorsunuz ben diyorum androidde kullanıcı profili diye bişey yok siz diyorsunuz sgx 535 ya anlamak istemiyorsunuz hep asıl sorulardan kaçıyorsunuz yada idrak kabiliyetiniz düşük bu saatten sonra muhatabım bile değilsiniz.

nonamex

Üye
Klasik Nokiaci basladi hakaretlere.. Hakaret eden acizdir cevap vermeye degmez.

mert_1047

mert_1047

Üye

Hiç bir soruma cevap bulamayınca klasik nokiacı hareketleri oldu şimdide!!! Ayıp gerçekten sizin gibi ne tarafı tuttuğum belli olmamaktansa Haklı olanın Düzgün olanın yanında olmak her zaman daha iyi bi symbian kötü diyorsunuz yok sppedx çok harika oynuyor madem kötü niye kullanıyorsun her sorudan kaçıyorsunuz şimdi gene cevap bulamadınız ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz bi o türlü bi bu türlüsünüz işte kabul edin kronik fandroid sorunları bunlar!!!

Not:Bu konudaki son postum bu olacak fandroidlere taki n9 çıkana kadar gerçi çıkması bişey değiştirmez fandroidler için ama olsun ben o zamana kadar yazmayacağım posta çünkü konunun iyice çivisi çıktı alakasız yerlere taşımanın anlamı yok defalarcada dedik beğenmiyorsanız güle güle diye kovuyoruz geliyorlar yapacağım bişey yok adam oralı bile olmazsa...

pRime.

pRime.

Üye
900 lira vererek ram hariç ayni donanima sahip bir android aldim. + olarakta Nova Display canli ekran ve En ince akilli telefon..

Yani gerçek linux olan MeeGo'ya vermeyelim paramızı?

----------Eklendi @ 07:33:42 ---------- Yazıldı @ 07:28:56 ----------

bi de hangi tarafı tutuyorsanız safınızı belli edin maemo bölümünde n9 u savunuyorsunuz burada kalkmış androidi tutuyorsunuz safınız belli olsun ayıp insanda hiçmi utanma olmaz ne tarafdan olduğunuz belli değil yeter artık söylemeyeyim dedim ama meego bölümünde gene android diye çenenizin yayı gevşeyince biraz sıkalım dedik lütfen bi daha fandroidlik yapmayın konu meego ile ilgili elli kez dedik sanki havaya diyoruz arkadaş beğenmiyorsan kimse zorlamıyor çıkar gidersin bu kadar basit.!!!

O böyledir, geçende symbian3te öve öve bitiremiyordu n9'u

----------Eklendi @ 07:38:24 ---------- Yazıldı @ 07:33:42 ----------

Hakaret yazan kısmı göstersene bi. :zuhaha: Şikayette edebilirsin bak ama dur! Hakaret içeren bir laf yok!:kop:

Uruloki

Uruloki

Üye
emre boşver o dediğin gibi sıkışınca konuyu sürekli başka tarafa çeker işi bu adama diyoruz ondan güçsüz olan N900 şuanda tegraları öttürüyor ee daha ne konuşuyorsunuz yine haluk abinin gelip buraya ben lg de bunu oynayamadım n900 de bunu oynuyorum demesi mi gerekir

ultrayer6

ultrayer6

Üye
nonamex gerçekten ayıp ediyorsun artık.

Burdan bir kişi bile "nonamex haklı, android alayım bari" demez, aksine sana karşı meego'yu savundukça gözlerine güzel görünür ve onu alırlar.

Yani ben sen dedin diye android almayacağım misal. Çünkü senin symbian değil, nokia düşmanı olduğunu biliyoruz. Bu sebepten ki, sen kötüledikçe gözümüzde güzelleşiyor meego.

nonamex

Üye
Mobil surumden girmeseydim edecektim sikayet. Sizi muhatap almayacagin deyip 2 mesaj gecmeden konusmaya baslayan birinin dediklerinin tumu eminim dogrudur. Yazdiklarini okumaya tenezzul bile etmedim artik.

Ben cihazin GPUsu zayif diyorum ankette 1-2 ozellik haric yeterliyi isaretledim zaten. Bana yeter hoo tegra oyunu aciyo o bu su vs vs demeniz GPU'nun zayif oldugu gercegini degistirmiyor,
N900 dede Sgx530 GPU var, neden ust model de daha guclu bir GPU konmamis ? Dandik bada li wave de ki Sgx540 GPU 2 kat hizli calisiyor.

pRime.

pRime.

Üye
Biz de senin yazdıklarını okumaya tenezzül etmiyoruz, :oke: o yüzden yazma bence artık burda.;)

ArMaGeDdOn_87

Üye
N9 üstün bir cihaz,işlemcisi ve ram i yeterli düzeyde,işletim sistemi olarak ta zaten linux yeter,geliştiriciler sayesindede tel çok daha iyi yerlere gelcek buna eminim.eylül de 16 gb olanından alıcam zaten..peki sizce cihazın eksik özellikleri neler?

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
41 kişi katılmış %50 si n9'un özelliklerini yeterli buldu.. hala bir çekimserlik söz konusu nokia yine çelişkiler yarattı..

nonamex

Üye
41 kişi katılmış %50 si n9'un özelliklerini yeterli buldu.. hala bir çekimserlik söz konusu nokia yine çelişkiler yarattı..

Nokia'nın akıllı telefonlarda ki başarısızlığı ortadayken, insanların çekimser kalması gayet normal.

ultrayer6

ultrayer6

Üye
şimdi de n9 gibi şaheser dururken, s60v5 cihazını android ile karşılaştırmak, nedir söyler misin?

nonamex

Üye
Nokia'nin dokunmatiklerinden hayir gelmiyor dedim ve ornegimi de gosterdim. Nokia guncelleme yayinlayacakta duzeltecek sorunlari diye millet bekle bekle fitil oldu

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Nokia'nin dokunmatiklerinden hayir gelmiyor dedim ve ornegimi de gosterdim. Nokia guncelleme yayinlayacakta duzeltecek sorunlari diye millet bekle bekle fitil oldu

Konunun N9 ve MeeGo ile ne ilgisi var ?

Biz Android'in problemlerini söylemeye gerek duymuyoruz. 5800'ın bile daha az sorunları var Android'den.

pRime.

pRime.

Üye
Evet çok başarılı ne demezsin. S60V5 bir cihazı CFW yüklemeden kullanmak nasıl bir eziyettir haberi yok.

Boş konuşma ya! Geldi konuyu s60v5'e çevirdi! Senden çok daha iyi biliyorum ben symbianı bana hikaye anlatma! Hayatında 5800'dan başka s60v5 kullanmamış bana burda laf yapıyo.:kop:

----------Eklendi @ 22:33:31 ---------- Yazıldı @ 22:31:39 ----------

Boş boş konuşma! S^3'te Symbian annayı öve öve bitiremedin? Burda niye kıvırıyosun? :kop: yemezler koçum başka yere!

nonamex

Üye

Boş konuşma ya! Geldi konuyu s60v5'e çevirdi! Senden çok daha iyi biliyorum ben symbianı bana hikaye anlatma! Hayatında 5800'dan başka s60v5 kullanmamış bana burda laf yapıyo.:kop:

----------Eklendi @ 22:33:31 ---------- Yazıldı @ 22:31:39 ----------

Boş boş konuşma! S^3'te Symbian annayı öve öve bitiremedin? Burda niye kıvırıyosun? :kop: yemezler koçum başka yere!

Nokia marka bir telefon , 3 günden fazla reset atmazsa bence bu övgüye değerdir. Anna ile bunu başardım..
Elimden X6 , 5230 , 5530 geçti bana s60v5 konusunda hikaye anlatmayın o yüzden.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Hangi işletim sistemi kusursuz ise vede o işletim sistemine sahip cihazlar tamamen kusursuz vede fiyatıda bizlerin alabileceği oranda ise hep beraber o cihazı vede o işletim sistemini kullanalım...evet öneriniz.......

pRime.

pRime.

Üye
Nokia marka bir telefon , 3 günden fazla reset atmazsa bence bu övgüye değerdir. Anna ile bunu başardım..
Elimden X6 , 5230 , 5530 geçti bana s60v5 konusunda hikaye anlatmayın o yüzden.

Yaratıcı ol biraz, bende n85 e52 de var daha n85 bir iki kez reset yemiştir e52 ise şu ana kadar kullandığım en stabil symbian telefonlardan, sen bol keseden salla daha. Bana anlatma symbian'ı ben de x6, 5530, 5800, c5-03 kullandım, içlerinde 5800 çok kötüydü. Diğerleri gayet sorunsuzdu. Konuyuda saptırma! Fandroid seni!!

Üst Alt