mert_1047
Üye
yav bakın benim ihtiyaçlarıma yeter düzeydeyse gpu işlem tamamdır bi anlamıyorsunuz anlamaya niyetiniz yok neyse çıkacağım şimdi anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az anlama niyetinde değilsiniz girin n900 nitdroid yazın oynanılan oyunları görün lg nin yaptığı tamam sağlam cihaz olabilir ama şekilsizdi üstelik donanım delisi değilim çift çekirdek deyip duruyorsunuz madem öyle çift çekirdek alsaydınız optimus black almışsınız nokia bu cihazı çift çekirdekli yapsaydı daha iyi olurdu onu bizde biliyoruz ama bu şekilde yeterlidir çoğu android cihazdan iyi olacak n900 aldığım fiyata ancak gio fit tarzı cihalzar alınıyordu ace bile alınmıyordu ama şimdi baktığımda ne ace ne gio ne fit bunların hiçbiri n900 e selam bile veremez özelliklere sahip sonuçta az para çok iş önemli benim için n9 un sistemi nemli 1ghz bana yeterde artar n900 de yetiyor zaten ama anlamak istemiyorsunuz bende artık anlatmak istemiyorum zaten verdiğim sorulara hep kaçamak cevaplar veriyorsunuz kusura kalmayında kedi gibi köşeye sıkışınca konuyu hemen başka yana çekiyorsunuz ben diyorum androidde kullanıcı profili diye bişey yok siz diyorsunuz sgx 535 ya anlamak istemiyorsunuz hep asıl sorulardan kaçıyorsunuz yada idrak kabiliyetiniz düşük bu saatten sonra muhatabım bile değilsiniz.
Şikayette edebilirsin bak ama dur! Hakaret içeren bir laf yok!
o yüzden yazma bence artık burda.