Sizce N9'un Özellikleri Yeterli mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce N9'un Özellikleri Yeterli mi?

• Kullanılan toplam oy
    72

ultrayer6

ultrayer6

Üye
aferin böyle ol :p

Uruloki

Uruloki

Üye
ya hacı her dediğim için kaynak bulursam vay halime benim ooo ama biliyoruz ki duyduk ki yazıyoruz

• Beğen
Tepkiler: saruman_me

ArMaGeDdOn_87

Üye
bnm baktığm yerler bestbuy,mediamarkt,darty,teknosa ve vatan hiçbirinde indirim yok,bnce şuan N8 in fiyatı 750 ye falan düşmesi lazım..

Uruloki

Uruloki

Üye
bilmiyorum fakat hepsiburada da indirim var

nonamex

Üye
900 un altina dusmez bence N8

Uruloki

Uruloki

Üye
valla 800 küsürlerdeydi N8 yanlış hatırlamıyorsam hepsiburada da var bi bakın teldeyim

mert_1047

mert_1047

Üye
Arkadaşlar n9 a şimdiden güncelleme gelmeye başladı baktığım bi resimde adam fota üzerinden update alıyordu. Şimdiden güncellemeye başlandıysa tek kelimeyle harika. Güncelleme beklemeydi teklemeydi dertleri pek olmayacak sanırım şuan için öyle gözüküyor.

Link:

Bence updatelerde sorun olmayacak hasan ustanında bahsettiği gibi arayüz vs... aynı kalır update onun üzerine eklenecek şekilde cihaz kendini günceller o sayede update bekleme yaşanmaz meegonun yeni düzenlemeleri vs... çıktığında direk cihaza yansıyacaktır diye düşünüyorum

Uruloki

Uruloki

Üye
e zaten diyordum ki emre ben şuan yazılımı beta bitmedi bitse sipariş alırlardı

mert_1047

mert_1047

Üye
İnşallah bir an önce bitirselerdi de bi satışa çıksaydı Gözümüz yollarda kaldı...

ArMaGeDdOn_87

Üye
hepsiburada da N8 fiyatı 1000 TL'ydi en son indirim olcaksa bence N8'in fiyatı 750 ye inmeli,çünkü zaten yeni çıkçak N9'un fiyatı 16gb tahminen 1200 TL falan olcak..şu anda 1000 TL olması saçmalık :)

eRdaL.

eRdaL.

Üye
n8 750 ye dusecek bi tel degil n9 her ozelligi ile n8 den ustun degil zaten aralarinda 200-300 tl olmasi normal yani n8 900 den asagi dusecegini sanmiyorum n9 ciktiginda

mert_1047

mert_1047

Üye
n8 750 ye dusecek bi tel degil n9 her ozelligi ile n8 den ustun degil zaten aralarinda 200-300 tl olmasi normal yani n8 900 den asagi dusecegini sanmiyorum n9 ciktiginda

900 Lira derken? Cihaz şuan 867 ye alınabiliyor? Bence dahada düşmesi muhtemel

ArMaGeDdOn_87

Üye
dostum bnde N8 alıcaktım işte alcağım zaman N9 tanıtıldı vazgeçtim,N9 N8'den çok üstün bir cihazdır..N9 fiyatı 1200 TL olcaksa N8 fiyatıda 750-800 civarı olması lazım bence 800 de maximum..çünkü dediğim gibi N9 N8'den çok üstün bir cihazdır..

ultrayer6

ultrayer6

Üye
meego bölümünde, n9 konusu altında n8'in fiyatını mı tartışacaksınız?

Uruloki

Uruloki

Üye
ooo bizim symbian bölümünde anna konusunda düşün üst konuda muhabbet etmişliğimiz var yani 100 safya kadar

nonamex

Üye
1200 liradan fazla vermemek lazim bu cihaza..

eRdaL.

eRdaL.

Üye
senin soyledigin 867 fiyati internet sitelerinin fiyati galiba kac kisi oralardan alirki normal piyasa fiyati 1000 liranin uzerinde diye biliyorum n9 ile n8 arasinda dedigim gibi 200-300 lira olmasi normal karsilarim sizin dediginize gore 400-500 fark olacak n8 in okadar asagi dusecegini sanmiyorum bu benim dusuncem tabiki bekleyip gorecegiz

mert_1047

mert_1047

Üye
Ben nerede ucuzsa genelde orası tercihimdir aldığım cihazda garanti önemsemem çünkü sonuçta eğer cihazı düşürüp ekranı yararsanız garanti babasının hayrına yapmaz hatta garanti bu tür durumlarda çok daha fazla istiyor hal böyle olunca genelde netten yurtdışından veya temiz 2.el tercihimdir çoğu zaman öyle farklar oluyorki bakıyorsun cihaz internette 1600 mağazada 1900 ben bunu görüpde şahsen mağazadan almaya yeltenmem doğrusu.

Gerçi konuştuklarımızın konuyla alakası yok:S nerden çıktıysa artık konu n8 fiyatına sardı:D

Üst Alt