Sizce N9'un Özellikleri Yeterli mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce N9'un Özellikleri Yeterli mi?

• Kullanılan toplam oy
    72
eç038

eç038

Üye
selamlar

arkadaşlar yazılanları geneli itibari ile üşenmeden okudum :D.. şunu anladım ki nokia severler symbiana meego ya laf söyletmiyor android kullananlar androide... lakin şu bir gerçektir ki piyasada adam gibi akıllı telefon yokken nokia çatır çatır telefon çıkardı... hemde her yeni gelişen özelliği ekledi... ben 5800 ım serviste olduğu için 6600 kullanıyorum ve azıcık daha seri olsaydı dahada kullanır mışım diyorum... hasılı sözüm meclisten dışarıda at sahibine göre kişner.. siz beğendiğiniz telefonu alın kullanın symbiana da daha fazla karışmayın artık... bundan 2 yıl önce lg nin orta segmentte bir telefonunu aldım ve aldıktan sonra pişman oldum... hemde çok pişman oldum çünkü telefon mesaj yazdıktan sonra yes tuşuna basınca mesajı göndermiyordu :D ve mesajı göndermek için 6 defa ortadaki tuşa basmak gerekiyordu.. çok mesaj yazan biri olduğum için o telefonu öldü parasına sattım ( nokia ve apple haricindekilerin 2. eli zaten zayıf:)) öğrenci halimle zarar ettim.. geçen gün kuzenimin samsungu aldım dokunmatik ama düşük sınıf bir telefondu onda da mesajı yazmak bin bir türlü eziyetti .. hasılı vel kelam bunca amatör cihazı yapmış markaların telefonlarını biz nokiacılar almıyoruz... siz alın TEPE TEPE kullanın :D:D:D

----------Eklendi @ 01:07:12 ---------- Yazıldı @ 00:34:04 ----------

ayrıca nokianın 1110 u bile müthiş bir kullanışlılığa sahiptir :hih:

pRime.

pRime.

Üye
Güzel yazmışsın dostum takdir ettim seni.:)

ArMaGeDdOn_87

Üye
arkadaşlar N9 her ne kadar iyi bir cihaz olsada yinede bi kaç eksiği olan bir cihaz..

pRime.

pRime.

Üye
arkadaşlar N9 her ne kadar iyi bir cihaz olsada yinede bi kaç eksiği olan bir cihaz..

Eksiği olmayan cihaz mı var dostum? Ayrıca usb otg, fm verici, fm radyo gibi özelliklerden söz ediyorsan telefonda mevcut bunlar ama yazılımları geliştiricilere bırakılmış...

ArMaGeDdOn_87

Üye
eksiği olmayan cihaz yoktur tabi ama sonuçta N9 yeni bir cihaz,N8 ve N900 den her açıdan üstün olması gerekir..

pRime.

pRime.

Üye
eksiği olmayan cihaz yoktur tabi ama sonuçta N9 yeni bir cihaz,N8 ve N900 den her açıdan üstün olması gerekir..

Üstün zaten dostum n9'un n8'den tek eksiği hdmi çıkışıdır. N900'den zaten üstün donanım vs. olarak.

ArMaGeDdOn_87

Üye
işte sorunda burda N9 sonradan çıkıyo ama yine eksik var..

ultrayer6

ultrayer6

Üye

Tamam da dostum tek eksik hdmi. Bunu herkes kullanmıyor ki. Ben kullanıyorum ayrı ama cihaz bence başarılı.

Evet arkadaş haklı, ama illa hdmi istiyorsanız kulaklık çıkışını hdmi'a çeviren kablolar mevcut, satın alırsınız olur biter.

ArMaGeDdOn_87

Üye
bncede cihaz gayet başarılı zaten bunu diğer yorumlarımdada söylemişimdir,eylül de 16 gb olanını alıcam,ama cihazında bi kaç eksiği var onu belirtmek istedim..

pRime.

pRime.

Üye
bncede cihaz gayet başarılı zaten bunu diğer yorumlarımdada söylemişimdir,eylül de 16 gb olanını alıcam,ama cihazında bi kaç eksiği var onu belirtmek istedim..

Var canım yok demiyoruz bizde.:)

nonamex

Üye

usb otg, radyo ve fm vericinin donanım olmasına rağmen hazır yazılımıyla gelmemesi. Birde hdmi çıkışı.

Ek programlarla cozulecek seyler, HDMI olsa guzel olurdu ama kulaklik cikisi ile tv-out imkani var sanirim.
Bende goruslerimi toplayarak yaziyorum
Tasarım güzel, işletim sisteminin geleceğinin belirsiz oluşu kötü , Ram iyi , İşlemci yeterli diyelim , GPU zayıf (PowerVR SGX530) daha güçlü bir tercih yapılabilirdi onu yerine. (PowerVr Sgx540 gibi)
Piyasa çıktıktan 3-4 ay sonra almak lazım en iyi, direk alıp elde patlama ihtimali de var..'' (5800 kasa aciklkgi - ilk seri n8 lerin batarya monte sorunu)

'Patron

'Patron

Üye
kamerası daha yuksek olmalıydı bence n8 kadar falan

Uruloki

Uruloki

Üye
valla conversations öyle demiyor arthurcuğum N8 in %70 verebiliyor diyor yaaa ama benim umrumda değil bu N8 de yanımda olacak çünkü :D

Üst Alt