Sizce alınır mı?

Sponsorlu Bağlantılar

androtik12

androtik12

Üye
    Konu Sahibi
Sizce alınır mı?
Merhaba arkadaşlar laptop alcam bütçem kısıtlı max 800tl.

Acer V5-123-12104G50nss

Bu laptopu buldum hemde küçük olması hoşuma gitti. Elimdede 32 gb ssd var. Sizce günlük işler için bu özellikte bir pc yeterlimi. Bide 1ghz işlemci sıkıntı olur mu?

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Günlük işler için yeterli olur ancak nedir bu günlük işler söyleyeyim; basit internet kullanımı ve sosyal medya yönetimi, ofis programları kullanımı, düşük yada orta derecede çözünürlüklü video izleme.

Mr.Wick

Mr.Wick

Üye
800liraya cidden değmez para veriyosun sonuçta azbi mevlada değil. bikere bu pcyi alıcaksan oyun düşünmeyeceksin. film izlerken bile sıkıntı yaşayabilirsin belki. önerim teknoloji işi aceleye gelmez 800liran var biraz daha biriktir daha sağlam bi makine al yoksa seni bu çileden çıkartır.

androtik12

androtik12

Üye
    Konu Sahibi
800liraya cidden değmez para veriyosun sonuçta azbi mevlada değil. bikere bu pcyi alıcaksan oyun düşünmeyeceksin. film izlerken bile sıkıntı yaşayabilirsin belki. önerim teknoloji işi aceleye gelmez 800liran var biraz daha biriktir daha sağlam bi makine al yoksa seni bu çileden çıkartır.
Sence pc yerine ipad mini 2 almalımıyım?

Mr.Wick

Mr.Wick

Üye
bana öncelikle alıcağın pcde ne yapmak istediğini söyle. günlük işler diyosun neyi kast ediyosun. atıyorum( oyun, ofis, ödev, film) vs vs.
benim gözümde tablet asla bir pcnin yerini tutmaz gerek donanım gerek kalite. tabi karar senin.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
androtik12

androtik12

Üye
    Konu Sahibi
bana öncelikle alıcağın pcde ne yapmak istediğini söyle. günlük işler diyosun neyi kast ediyosun. atıyorum( oyun, ofis, ödev, film) vs vs.
benim gözümde tablet asla bir pcnin yerini tutmaz gerek donanım gerek kalite. tabi karar senin.
Oyun oynamam film izlerim ofis programlarını kullanırım. İnternette gezerim ve bol bol video izlerim sadece bu

Mr.Wick

Mr.Wick

Üye
biraz bütçe kas 1000-1200 civarı çıkarsan iyi olur. ama yok bütçem net 800 artıramam diyosan al ipad i gitsin. zaten yapmak istediğin şeyler için donanım fazla gerekmiyor.

Üst Alt