Oyunlarda sesler kesik kesik geliyor...

Sponsorlu Bağlantılar

falconn00

falconn00

Üye
    Konu Sahibi
Oyunlarda sesler kesik kesik geliyor...
Merhaba arkadaşlar sorunum şu :

Counter Strike (oyunyöneticisi.com),TeamFortressClassic,NFS MW(sadece telsiz sesleri ve konuşma sesleri) ve Max payne'de oluyor ha birde C&C Generals Zero : Hour'un oyun menüsünde oluyor...
Not : bu sorun Max Payne'yi yükledikden sonra olmaya başladı
Eğer sorun Max Payne de ise diyorsanız sileyim.
Not : Laptop'umda 3 oyun daha var (Quake 3,Red Alert 2,Postal 2 Share The Pain) onlarda bir sorun yok...

YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM VE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

ÖNEMLİ NOT : BİLDİĞİNİZ OYUN VARSA COD,MAFİA VE GTA TARZI ÖNERİRSENİZ SEVİNİRİM...
SİSTEMİM AŞAĞIDADIR :
Bilgisayar Türü ve Modeli : Laptop / Acer Aspire 5315
İşletim Sistemi : Windows XP Professional
İşlemci : Intel Celeron CPU 540 / 1.86 ghz
Ram/Bellek : 1 GB
HDD : Yerel Disk C:Toplam 39 gb / kullandığım alan 22.2 gb / boş alan 16.8 gb | Yerel Disk D:Toplam 35 gb / kullandığım alan 17.6 gb / boş alan 17.7 gb
DirectX Sürümü : DirectX 9.0c
Ekran Kartı : Mobile Intel (R) 965 Express Chipset Family / 384 MB
Çözünürlük ve Bit Bilgisi : 1280 x 800 / 32 bit / 60 hz
Lütfen Oyun Önerin... :) :) :)

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
aynı konuyu iki tane açmak fayda sağlamaz

falconn00

falconn00

Üye
    Konu Sahibi
+ olarak forum kurallarına aykırı diğer konu şikayet edildi gereken yapılır iyi forumlar
Amacım kötü bir amaç değildi... Sadece belki daha fazla ilgilenen olur diye düşündüm yani bunu göremeyen belki onu görür...
Sizden,tüm forum üyelerinden ve Forumdan özür diliyorum... yasak olduğunu bilmiyordum...

kralberk13

kralberk13

Üye
kardeşim biliyorum fakat böyle ilerlemez en altta bir konu olsa bile arkadaşlar biliyorsa konuyla ilgili sorunu cevaplandırırlar iyi forumlar
bizide sakın yanlış anlama bilmeyenler için bu dediklerimiz :) biliyorsun öğrenmenin yaşı yoktur :)

falconn00

falconn00

Üye
    Konu Sahibi
tamam saol kardeşim... :)
acaba sorunuma bir cevap bulabildinmi acaba neyden kaynalanıyor ?
kardeşim biliyorum fakat böyle ilerlemez en altta bir konu olsa bile arkadaşlar biliyorsa konuyla ilgili sorunu cevaplandırırlar iyi forumlar
bizide sakın yanlış anlama bilmeyenler için bu dediklerimiz :) biliyorsun öğrenmenin yaşı yoktur :)
Aynen öyle

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
tamam saol kardeşim... :)
acaba sorunuma bir cevap bulabildinmi acaba neyden kaynalanıyor ?

Aynen öyle
Bu sorunu ancak yaşayan veya nasıl oluştuğunu bilenler cevap yazar eğer bilmiyorsa yazamaz eğer; Bilmiyorum, kolay gelsin gibi mesajlar almak istemiyorsanız bekliyeceksiniz

falconn00

falconn00

Üye
    Konu Sahibi
Bu sorunu ancak yaşayan veya nasıl oluştuğunu bilenler cevap yazar eğer bilmiyorsa yazamaz eğer; Bilmiyorum, kolay gelsin gibi mesajlar almak istemiyorsanız bekliyeceksiniz
Teşekkürler bunu da anlamış oldum. :)

kralberk13

kralberk13

Üye
mafia 2 önere bilirim güzel oyundu oynamıştım istersen dene :)

falconn00

falconn00

Üye
    Konu Sahibi
Güncel

Üst Alt