Şimdi ne yapmalıyım 603 mü yoksa başka denizlere mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fLuke!

fLuke!

Üye
istanbul bilişimden al. 603 le yola devam et. Elop ne zaman nokia yi batirip yok ederse o zaman alternatiflere bakarsin. Belki 701 deki gibi 603 un işlemcisini de forumdaki arkadaşlar özel cfw ile hiz asirtabilirler.

*Elop 2 seneye kalmaz kalkar o koltuktan.

nokia603belle

Üye
ben olsam anroide geçerim geçicem zatende.az bekle biraz daha para ekle htc al.htc sensation veya htc one x i tavsiye ederim

pRime.

pRime.

Üye
aşağı yukarı tüm özellikleri aynı. alabilirsiniz.

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Bana sorarsanız android'ten nefret ediyorum çünkü kodubozuk çok aceleye getirdi google androidi sonra güncelleme geliyo sorun çıkıyo stabilite yok 0 görsellik desen o da yok bi Sense arayüzü var onun dışında bide touchwiz 4 diğerleri çöp ben bütün symbian'ları deneyimledim zaten nokia shop bana her zaman açık adamlar arkadaşım gibi kullanasım mı geldi oraya giderim . o yüzden one s alacağım ama beni N9 zorluyor çünkü özgürlükle tasarımın birleştiği harika bir ciaz bilmiyorum çok oyun oynayanbiri değilsen ki angry birds, asphalt 6 ,asphalt 5 nfs shift gibi gibi hd oyunlar hala var symbian'da çok fazla oyun kullanıcısı değilim diyorsan 603 her işini görür giosur ace dir asphalt 5 bile açamayan cihazlar c6-01 onlaqrdan daha az donanımlı ama açamadığı çoğu oyunu açıyor gio ace gibi telefonların

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
603 ile ayni fiyata olan androidler sana sikinti yasatir. ama 603 gayet basarili. :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt