Şimdi ne yapmalıyım 603 mü yoksa başka denizlere mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
great14

great14

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi ne yapmalıyım 603 mü yoksa başka denizlere mi?
İhtiyaçtan dolayı 2 hafta önce sıfır aldığım 3 aylık 701'imi 690 liraya sattım. Satmamın nedeni acil para lazım olmasıydı yoksa telefonumu severek kullanıyordum. Şimdi tekrardan bi telefon almak istiyorum elimde bi miktar para var. Şimdi nokia 603 modelini alsam 701'den sonra yavaş gelir mi diye düşünüyorum kullananlar bi yorumlayabilirler mi cihazı? 701'in 1.3 ghz ile 603'ün 1ghz ı arasında çok fark varmı? Yoksa nokia'ya elveda mı demeliyim?

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
hacı ben nokia 603 kullanıyorum gayet iyi güzel idare eder..ama illa android falan diyorsan o paraya rahat orta seviye v.s. Bi android telefon alınır bence.

great14

great14

Üye
    Konu Sahibi
Şuan gözüm 603 ve galaxy w, neo v de. Belleyi severek kullanıyordum ama 603, 701 performansı veremezse çekilmez olur. Sizce androide yönelmeli miyim?

sataer

Üye
o fiyata yöneleceğin android daha da çekilmez olur 603 güzel cihaz sıkıntı çekmezsin

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
ben 603 diyorum..kullandığım için öneririm ama 701 ne kadar iyi hiç bilmiyorum.

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
doğrudur sataer .birşey söyleyemeceğim karşılaştırma ile ilgili :)

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
iki telefonda mevcut bende :) aynı performansı veriyo kardeşim.. bi sıkıntı çekmezsin.

kuralsiz9

Üye
Tekrar Nokia alma bence telefonlar da hiç bi fark olmadığını farkediceksin çünkü yazılımlar aynı.Yine aynı oyun uygulama vs. Neo V çok iyi cihazdır.Hem android ve symbian kullandığım için söylüyorum oyunla falan ilgiliysen neo v, yok param cebime kalsın dersen 603.İstanbul bilişim de bi ara indirimde 499 TL idi bakabilirsin güvenilir site ben oradan Gio yu almıştım 0 ve tertemiz.

great14

great14

Üye
    Konu Sahibi
Açık konuşmam gerekirse ne android ne ios hiçbiri symbian belle'yi tutamaz kullanılabilirlik açısından yani symbian belle'yi seviyorum ben kullanışlı bi sistem uygulamaları da bana yetiyo 603 alacağım o zaman yardımcı olan bütün arkadaşlara teşekkürler.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
603 ile 701 aynı işlemciye ve aynı işletim sistemlerine sahip iki cihaz 701'de kamera 8 ve flaş var + önde kamera 603'de bunlar yok sadece kamerasıda 5 megapixel.
Ben hiç android kullanmadım o yüzden o konuda birşey diyemem ama 603'ten ve symbian belleden memnunum şu an hız konusunda sıkıntın olmaz 701'de aldığın perormansın aynısını alırsın.

PriZm

PriZm

Üye
Android alacam dersen o fiyata Neo V iyidir.ama bence 603-700 alma.daha doğrusu symbian alma.Nokia alacaksan Lumia'ları bekle:oke:

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
ya lumialar gelene kadar onunla idare etsin.

kuralsiz9

Üye
603 almaya karar verdiysen pahalı sitelerden alma isimden para kazanıyorlar ıstanbul bilişim bak 499 tl ayrıca güvenilir en azından paran cebinde kalsın lumia lar gelene kadar

great14

great14

Üye
    Konu Sahibi
bu akşam nokia 603 sipariş edecem yanlız iki alışveriş sitesi arasında kaldım
istanbulbilişim ve egetoptan.com hangisi güvenilir?

kuralsiz9

Üye
ege toptan hiç duymadım ve bilmiyorum diğer arkadaşlara sor ama ıstanbul bilişim 5 yıldan fazla süredir var diye biliyorum ben galaxy gio aldım telefon sıfır ve açılmamış garanti belgesi vardi sipariş den 2 saat sonra kargo verildi ertesi gün elimde oldu.603 ucuz ıstanbul bilişim de alabilirsin bence

lolaman

lolaman

Üye
Galaxy wonder'ı sana tavsiye ederim çok güzel telefon ama 603'ünde seni mahcup edeceğini sanmıyorum teknosada test etme şansım oldu 2'sinide aralarında gıdım fark yok gibi.

MücahitTokgöz

ben arkadaşın 701 ile karşılaştrdm nokia 603 ü kullanıyorum hız açısından fark yok ve 603 ün sesi farkedilecek kadar fazla 701 den.. Çekemediğim felan yok eğer yalan söylüyorsam forumu bırakırım (Tabiki öyle bişi yapmam ama öyle yani :D) :)

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
egetoptan.com u bende hiç duymadım... Sen istanbulbilişimden al daha iyi.bence

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
istanbul bilişimden al. 603 le yola devam et. Elop ne zaman nokia yi batirip yok ederse o zaman alternatiflere bakarsin. Belki 701 deki gibi 603 un işlemcisini de forumdaki arkadaşlar özel cfw ile hiz asirtabilirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt