belleyi birak en eski s'3 de bile daha hizli. benim tele yazilim yeni yazilim.gerek.dClasstan olabilir deseneBenim n8 de 600 foto 1 sn de açılıyor belle
Bence hemen gingerbread 2.3.4 e guncelle2.2 froyo

useniyom.s neyse symbian.bolumunde android konusmayalimzaten symbian.harici her konuyu konusmusumdur bu bolumde
![]()
:Classtan olabilir deseneBenim n8 de 600 foto 1 sn de açılıyor belle

hahaha biz niye toplayalım.. sen başla toplamayada al.. yada ablanı kandır .. ver samsungu ona geri al N8 inibeyler aranizda para toplayin n8e geri doneyimresimlerin.yarisini sildim yine ayni.d ne sacma.p iki resmi acamadi

1211 foto... Aynı şekilde 1 saniyede açılıyor Belle'de![]()
Şu uygulamaları da portlasınlar 1. olcak Symbian OS.Belle iyidir yaŞu uygulamaları da portlasınlar 1. olcak Symbian OS.
Eğer portlama olayı başarılı sonuçlanırsa ve Symbianda Android, iOS ve Windows Phone uygulamalarını oynayabilirsek gerçekten Symbian kullanıcıları için bir devrim olur.
Asphalt 6, 8 mb ram yiyiyor yok böyle bir şey![]()
Portlandıktan sonra da Belle'de sorun çıkmaz Ram yönünden bence. Ram optimizasyonu mükemmel + GPU çok güçlü.

sen galaxy s'ini getir ben 701'i getireyim bakalım hangisi hızlı.o arm11 islemci isterse 1.3 ghz olsun yinede 1 ghz arm cortex a8 den hizli olamaz
![]()

Ben varimsen galaxy s'ini getir ben 701'i getireyim bakalım hangisi hızlı.![]()
benchmark ve asphalt 5 te deneyelim bakalim gorelim
(asphalt 6 demedim cunku Symbian versiyonu cok daha kucuk ve hizli calisiyor)Benchmarkta olurBen varimbenchmark ve asphalt 5 te deneyelim bakalim gorelim
(asphalt 6 demedim cunku Symbian versiyonu cok daha kucuk ve hizli calisiyor)
broadcom gpu sgx540dan daha güçlü 701'de kullanılan da broadcomdan daha güçlü yani benchmarktan bişey bekleme.