Şimdi iOS, Android ve Windows Phone Uygulamalarını, Symbian'a Portlayabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

TheMadness

TheMadness

Üye
Android de GPU çalışmaz zaten desteklemez. 701 ve n8 geçer.

PriZm

PriZm

Üye
Benchmarkta olur :oke: broadcom gpu sgx540dan daha güçlü 701'de kullanılan da broadcomdan daha güçlü yani benchmarktan bişey bekleme. :oke:
Broadcomm2727 dahami hizli pover vr 540 tan? :D 2727: saniyede 33 poligon ciziyorSgx540: saniyede 90 poligon ciziyor.+cortex a8 yapi olarak cok daha hizli----------Eklendi @ 22:31:28 ---------- Yazıldı @ 22:30:15 ----------
Android de GPU çalışmaz zaten desteklemez. 701 ve n8 geçer.
Ne diyon birader yaa cpu ve gpu performansi menu hiziylami olcülüyor:S

TheMadness

TheMadness

Üye
menü hızı demedim androidde gpu desteği yok dedim

TheMadness

TheMadness

Üye
android os gpu kullanamıyor daha.

----------Eklendi @ 22:42:26 ---------- Yazıldı @ 22:41:44 ----------

yani olan donanımı kullanamıyor

PriZm

PriZm

Üye
android os gpu kullanamıyor daha.----------Eklendi @ 22:42:26 ---------- Yazıldı @ 22:41:44 ----------yani olan donanımı kullanamıyor
yaw birader ya anlatamadim yada anlamiyorsun.gpu SADECE Uİ DE KULLANİLMİYORistersen google amcaya sor ui nedir diye:oke:

Uruloki

Uruloki

Üye
@UNDERTAKER senin dediğin 90milyon üçgen cpu+gpu powervr sgx540 ın performansı 28milyon üçgen esasında

----------Eklendi @ 22:49:12 ---------- Yazıldı @ 22:45:30 ----------

he bu arada android 2.1 sürümünden sonra tüm sistem donanım hızlandırma özelliği kazandı fakat arayüzün java olması nedeniyle araya emulator giriyor ve performansı sömürüyor

PriZm

PriZm

Üye
ben sadece sgx540 in 90 kare cizdigini biliyorum.
googlede falan heryerde boyle yaziyor

ayrica 2.dediginde haklisin ama anlatamiyorum iste:s

Uruloki

Uruloki

Üye
hayır bizde zamanında bunu çok tartıştık bundan eminim 28 milyon üçgen ve dediğim gibi tüm sistem arayüz kamera web tarayıcı filan tamamen destekli fakat dediğim gibi araya emulator ve android in dandik stabilitesi gelince olay bu oluyor hatta yalan söylemiyorum SGS2 ilk zamanlarında arayüz geçişlerinde kasıyordu sonradan düzeltildi

PriZm

PriZm

Üye
neyse 90 m poligon olayini yanlis biliyormusum duzelttigin iyi oldu sagol:)

ama iste dedigim gibi madness'e anlatamiyordum o yuzden bu kadar hararet cikti.

Uruloki

Uruloki

Üye
ya olabilir böyle şeyler ki dediğim gibi şu an destekli fakat gücü emen başka şeyler olunca böyle oluyor ki eğer izlediğim videolar ice cream ise android böyle olmaya devam edicek

PriZm

PriZm

Üye
:oke:

pRime.

pRime.

Üye
ben sadece sgx540 in 90 kare cizdigini biliyorum.googlede falan heryerde boyle yaziyorayrica 2.dediginde haklisin ama anlatamiyorum iste:s
http://en.m.wikipedia.org/wiki/PowerVR aşağıda tablolar var, sgx 540'a bak bakalım. :oke: tekrar diyelimde, o aldığın sonuç işlemciyle oluyor, komik durumlara düşürmeyin yazdıklarınızla kendinizi. Bu arada 680 mhz broadcom gpu'lu nokia'ların toplamda çizdiği üçgen 70m. :oke: hasan'ın da dediği gibi bunlar geçen sene tartışıldı, cizildi. http://www.broadcom.com/press/release.php?id=1106424 "The ultra-low power graphics pipeline is optimized for efficient hardware acceleration of OpenGL ES 1.1/2.0 and Open VG graphics standards and supports graphics rich 3D games with rendering performance up to 32 million trianglesper second."

PriZm

PriZm

Üye
gercekten abarttin prime.ezmek icin neredeyse butun delilleri kullanacaksin:(:kotu:

chakal58

chakal58

Üye
Grand Theft Auto III Android ve iOS'a geliyormuş. Keşke bunu port edebilseler.

PriZm

PriZm

Üye
Grand Theft Auto III Android ve iOS'a geliyormuş. Keşke bunu port edebilseler.
O cok zor. cunku en az 512 mb 1 gb ram gerekli ayrica desteklenen modellerde hep cift cekirdekli modelleri yazmislardi

chakal58

chakal58

Üye
Evet, iPhone 4 bile yoktu iPhone 4S vardı. Ve o kadar Android cihaz içinden sadece birkaçı...

mcnpl4

mcnpl4

Üye
fandroidlik bir yasam bicimi:ehe

Üst Alt