Broadcomm2727 dahami hizli pover vr 540 tan?Benchmarkta olurbroadcom gpu sgx540dan daha güçlü 701'de kullanılan da broadcomdan daha güçlü yani benchmarktan bişey bekleme.
![]()
2727: saniyede 33 poligon ciziyorSgx540: saniyede 90 poligon ciziyor.+cortex a8 yapi olarak cok daha hizli----------Eklendi @ 22:31:28 ---------- Yazıldı @ 22:30:15 ----------
Ne diyon birader yaa cpu ve gpu performansi menu hiziylami olcülüyor:SAndroid de GPU çalışmaz zaten desteklemez. 701 ve n8 geçer.
Birader sadece ui de gpu kullanilmiyor... galeri ,kamera, internet, opera... heryerde kullaniliyor.menü hızı demedim androidde gpu desteği yok dedim
yaw birader ya anlatamadim yada anlamiyorsun.gpu SADECE Uİ DE KULLANİLMİYORistersen google amcaya sor ui nedir diyeandroid os gpu kullanamıyor daha.----------Eklendi @ 22:42:26 ---------- Yazıldı @ 22:41:44 ----------yani olan donanımı kullanamıyor

http://en.m.wikipedia.org/wiki/PowerVR aşağıda tablolar var, sgx 540'a bak bakalım.ben sadece sgx540 in 90 kare cizdigini biliyorum.googlede falan heryerde boyle yaziyorayrica 2.dediginde haklisin ama anlatamiyorum iste![]()
tekrar diyelimde, o aldığın sonuç işlemciyle oluyor, komik durumlara düşürmeyin yazdıklarınızla kendinizi. Bu arada 680 mhz broadcom gpu'lu nokia'ların toplamda çizdiği üçgen 70m.
hasan'ın da dediği gibi bunlar geçen sene tartışıldı, cizildi. http://www.broadcom.com/press/release.php?id=1106424 "The ultra-low power graphics pipeline is optimized for efficient hardware acceleration of OpenGL ES 1.1/2.0 and Open VG graphics standards and supports graphics rich 3D games with rendering performance up to 32 million trianglesper second."O cok zor. cunku en az 512 mb 1 gb ram gerekli ayrica desteklenen modellerde hep cift cekirdekli modelleri yazmislardiGrand Theft Auto III Android ve iOS'a geliyormuş. Keşke bunu port edebilseler.
Sen de ezmek için bu forumda geziyorsun ama.gercekten abarttin prime.ezmek icin neredeyse butun delilleri kullanacaksin![]()

Symbian ile Android'in farkını unuttun galibaO cok zor. cunku en az 512 mb 1 gb ram gerekli ayrica desteklenen modellerde hep cift cekirdekli modelleri yazmislardi