Şimdi iOS, Android ve Windows Phone Uygulamalarını, Symbian'a Portlayabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

latency77

Üye
arkadaş ban yiyorsamda yiyeyim neyse yemeyeyim ama size şunu söylüyorum galaxy s 3 çıkıyor galaxy s 2 ucuzlayacak 1110 liraya alırım inşallah bırakıcam şu elimdekini yeter yani yeter elimdeki c7 şu an onu bana 500 e sat diyen oluyor yahu 610 lirada ben korum miss gibi kullanırım nova mıdır gta mıdır neyse sizi kırıyorum ama devir nekadar çok çuvalla para okadar iyi güç siz burada istediğiniz gibi yok alında saat hızı sadece kötü yok 120 beygirlik arabaya 10 beygirlik at diyin ben sizin symbiancı değilim malesef kendi görüşüm tabiii aslında benim bu sözüme herkez katılacaktır eminim

​Symbian Bize Bahhhhhmiiiiyyyyyyyy

NOT: sizin tabirinizle liseliyim ergenim :D bu yüzden yazım yanlışından dolayı bütün rahatsızlıklarımdan dolayı özür dilerim .

İncİnat

İncİnat

Üye
Ne olmuş konu hortlamışsa savaşmı çıktı,dünyamı yıkıldı,zararmı gördünüz hortlatan arkadaşa doğrusunu anlatırsınız olur biter.

boşu boşuna heyecandırıyor insanları sonra forum karışıyor

---------- Eklendi @ 22:25:58 ---------- Yazıldı @ 22:24:14 ----------

arkadaş ban yiyorsamda yiyeyim neyse yemeyeyim ama size şunu söylüyorum galaxy s 3 çıkıyor galaxy s 2 ucuzlayacak 1110 liraya alırım inşallah bırakıcam şu elimdekini yeter yani yeter elimdeki c7 şu an onu bana 500 e sat diyen oluyor yahu 610 lirada ben korum miss gibi kullanırım nova mıdır gta mıdır neyse sizi kırıyorum ama devir nekadar çok çuvalla para okadar iyi güç siz burada istediğiniz gibi yok alında saat hızı sadece kötü yok 120 beygirlik arabaya 10 beygirlik at diyin ben sizin symbiancı değilim malesef kendi görüşüm tabiii aslında benim bu sözüme herkez katılacaktır eminim

​Symbian Bize Bahhhhhmiiiiyyyyyyyy

NOT: sizin tabirinizle liseliyim ergenim :D bu yüzden yazım yanlışından dolayı bütün rahatsızlıklarımdan dolayı özür dilerim .

liseli oldugun sadece yazından degil konusmandan da belli bir zaa yazmadıgın kalmıs

latency77

Üye
keşke kim olduğum ne olduğumdam çok ne düşündüğümle ilgili birşeyler yazsaydında bende sana saygı duysaydım ben burada liseliyim kusura bakmayın demektense resmen saçma sapan şeylerde yazabilirdim hortlak konuyu yeniden karıştırabilirdim birde aynı şehirde yaşıyor olucaz yazıklar olsun yaşadığım şehre gerçi şehirde suç yok seviyesiz insanlarda suç var

Üst Alt