Şimdi iOS, Android ve Windows Phone Uygulamalarını, Symbian'a Portlayabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

TheMadness

TheMadness

Üye
Classtan olabilir desene :D Benim n8 de 600 foto 1 sn de açılıyor belle

mcnpl4

mcnpl4

Üye
2.2 froyo

PriZm

PriZm

Üye
:D o arm11 islemci isterse 1.3 ghz olsun yinede 1 ghz arm cortex a8 den hizli olamaz:D

mcnpl4

mcnpl4

Üye
useniyom.s neyse symbian.bolumunde android konusmayalim:ehe zaten symbian.harici her konuyu konusmusumdur bu bolumde:naughty:

SilentOne

SilentOne

Üye
yani fandroidcilik yapmalayalım

mcnpl4

mcnpl4

Üye
beyler aranizda para toplayin n8e geri doneyim:)resimlerin.yarisini sildim yine ayni.d ne sacma.p iki resmi acamadi

n000k

n000k

Üye
beyler aranizda para toplayin n8e geri doneyim:)resimlerin.yarisini sildim yine ayni.d ne sacma.p iki resmi acamadi
hahaha biz niye toplayalım.. sen başla toplamayada al.. yada ablanı kandır .. ver samsungu ona geri al N8 ini :P:

mcnpl4

mcnpl4

Üye
:ehe insanlik oldu mu ya.d neyse benden gecti artik. bi aypon alicam sadece mesaj konusma muzik.. havasi yeter telefonun:naughty:

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Belle iyidir ya :D Şu uygulamaları da portlasınlar 1. olcak Symbian OS.

Eğer portlama olayı başarılı sonuçlanırsa ve Symbianda Android, iOS ve Windows Phone uygulamalarını oynayabilirsek gerçekten Symbian kullanıcıları için bir devrim olur.

Asphalt 6, 8 mb ram yiyiyor yok böyle bir şey :)

Portlandıktan sonra da Belle'de sorun çıkmaz Ram yönünden bence. Ram optimizasyonu mükemmel + GPU çok güçlü.

• Beğen
Tepkiler: pRime.
TheMadness

TheMadness

Üye
Eğer portlama olayı başarılı sonuçlanırsa ve Symbianda Android, iOS ve Windows Phone uygulamalarını oynayabilirsek gerçekten Symbian kullanıcıları için bir devrim olur.

Asphalt 6, 8 mb ram yiyiyor yok böyle bir şey :)

Portlandıktan sonra da Belle'de sorun çıkmaz Ram yönünden bence. Ram optimizasyonu mükemmel + GPU çok güçlü.

Aynen katılıyorum :oke:

Zaten portladılar bile PES 2011 iOS'dan portlandı zaten.

serinaga

serinaga

Üye
Paylaşım için tşk.

SilentOne

SilentOne

Üye
701 daha hızlıdır

PriZm

PriZm

Üye
sen galaxy s'ini getir ben 701'i getireyim bakalım hangisi hızlı. :)
Ben varim:) benchmark ve asphalt 5 te deneyelim bakalim gorelim:)(asphalt 6 demedim cunku Symbian versiyonu cok daha kucuk ve hizli calisiyor)

pRime.

pRime.

Üye
Ben varim:) benchmark ve asphalt 5 te deneyelim bakalim gorelim:)(asphalt 6 demedim cunku Symbian versiyonu cok daha kucuk ve hizli calisiyor)
Benchmarkta olur :oke: broadcom gpu sgx540dan daha güçlü 701'de kullanılan da broadcomdan daha güçlü yani benchmarktan bişey bekleme. :oke:

Üst Alt