Şimdi iOS, Android ve Windows Phone Uygulamalarını, Symbian'a Portlayabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

spartuas

spartuas

Üye
Zaten portlanıyor ki mesela oyunlardan pes2011 :) ama programı bilmiyordu kimse. Haber daha yeni çıkıyor ii haber :oke:

ayasin

Üye
sanırım indirme değilde ordan bu port etme işini bilen insanlar programları çevirecek bize verecekler kuracaz :P

FastBreaker

FastBreaker

Üye
ya şu android kullananları anlamıyorum. burada takılıyorsun,takip etmek istiyorsun ortalığı karıştırma bari git kendi forumunda naparsan yap.

• Beğen
Tepkiler: Jerkez38
Jerkez38

Jerkez38

Üye
ooo man :D süper bi haber bu :D

----------Eklendi @ 18:22:01 ---------- Yazıldı @ 18:21:43 ----------

ya şu android kullananları anlamıyorum. burada takılıyorsun,takip etmek istiyorsun ortalığı karıştırma bari git kendi forumunda naparsan yap.
:oke: :ehe

PriZm

PriZm

Üye

Ortalığı sen kartıştırıyorsun şuan.farkında değilsin.

Dampierre

Dampierre

Üye
n9'un QT desteğinden symbian3 te yararlancak :D

TheMadness

TheMadness

Üye
Nokia resmi sitesinden link: ilk mesaja ekle ismimi eklemeyi unutma emeğe sağlık!

mcnpl4

mcnpl4

Üye
:d:emege saygi..

spartuas

spartuas

Üye
no tartışma.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ins. bu yontem basarili olur:) cok ovdukleri uzaydan.indiremedikleri.android pek.de kullanisli.gelmedi bana

pRime.

pRime.

Üye
Fandroidler telaşa kapıldı bi anda, :ehe merak etmeyin o büyük boyutlu oyunlarınızı portlamazlar.

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~, Cezzbedici3 ve Dampierre
mcnpl4

mcnpl4

Üye
inan gerek de yok.d oyunlat hemen sıkıyobelle de widgetler artsin android benim.icin yerin dibine girer. uzun mesaj bile yazamiyorum hic kullanisli bi sistem degil. kasma reset yok.diyenlere de selam olsun.d tek.ustun yani uygulama destegi.

• Beğen
Tepkiler: pRime.
Uruloki

Uruloki

Üye
mcpaa düşün o telefonu N8 den üstün tutuyorlardı bak şu anlık sadece çift çekirdek androidler hızlı o kadar

mcnpl4

mcnpl4

Üye
plastikten dandik.bisey.d nesi ustunmus.d iyi ki.android var samsung adam oldu sayesinde

KEMAL_ANK

Üye
arkadaşlar bu QT olayı nedir,QT uygulaması ne anlama geliyor? bir proğrammıdır? bende belle yüklü ama bu QT olayının ne anlama geldiği konusunda bana kısa bir bilgi verebilecek var mı teşekür ederim...QT uygulaması ne anlama geliyor

polluxea♪

polluxea♪

Üye
​wala bu olay yapılırsa uygulama cennetine düseriz :D

Dampierre

Dampierre

Üye

Üst Alt