O daha farkli.widgetlar da portlanicak mi ki?ben ev ekranina cok takiyorum nedense
![]()
Birader ben senin gibi akşama kadar pc başında değilim telden giriyorum ne bileyim
(Aslında o zamanlar da başka şeyler yapıyordum yine oyun oynamak yerine)o bes insandan biri benimneyse su portlama olayi bu yontemden.ziyade gameloft symbiana ozel kaliteli bisey cikarsa keske
Bu ancak Nokia parayı bastırırsa, veya N-Gage gibi modern bir oyun platformu kurarsa olur. Bir de Symbian Android'den daha popüler olursa.
aynen oyle. nasil bi mantiktir hala anlamiyorum. yapilsa olabilir ama yapmiyorlar. bi insan kendi sirketini gelistirmek istemez mi hic...Symbian Android'den zaten daha popüler, avrupada kullanım oranı hızla düşsede Androidden hala fazla. Ona rağmen devoloperlar ilgilenmiyor.
Symbian Android'den zaten daha popüler, avrupada kullanım oranı hızla düşsede Androidden hala fazla. Ona rağmen devoloperlar ilgilenmiyor.
haklısınız.ancak kötü haber şu ki nokia 2016'da symbian'ı bırakacakmışO şekilde popülariteden bahsetmiyorum. İnsanların gelecek telefonlarında yaptıkları tercihteki popülariteden bahsediyorum; doğral olarak en yüksek olan platforma daha fazla geliştirici gelir.
ama belle tutulursa belki bırakmaz..haklısınız.ancak kötü haber şu ki nokia 2016'da symbian'ı bırakacakmışama belle tutulursa belki bırakmaz..
ah elimizde olsa da biz geliştirici olsak....

Şu an Accenture'ye devretti, 2016'dan sonra Accenture'de desteklemeyecek bitecek.