Şimdi iOS, Android ve Windows Phone Uygulamalarını, Symbian'a Portlayabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

mcnpl4

mcnpl4

Üye
widgetlar da portlanicak mi ki?:hmmm ben ev ekranina cok takiyorum nedense:ehe

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
@erdem sakin ol yaa..bilmemek ayıp değil:)zaten bilen bişeyler yazabiliyodur:eheyazamayan biliyosa da pek bilmiyodur yani:)benim gibi:)

Del Rey

Del Rey

Üye
Birader ben senin gibi akşama kadar pc başında değilim telden giriyorum ne bileyim

Akşama kadar oturum Facebook'ta tikicanlık yapmıyorum ama. Ona harcayacak zamanım yok. Millet olarak her beş insandan dördünü futbolcu olarak yetiştirdiğimiz için böyleyiz zaten.

Ki, benim 13 yaşıma kadar internetim bile olmamıştı :) (Aslında o zamanlar da başka şeyler yapıyordum yine oyun oynamak yerine)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
o bes insandan biri benim:) neyse su portlama olayi bu yontemden.ziyade gameloft symbiana ozel kaliteli bisey cikarsa keske

Del Rey

Del Rey

Üye
o bes insandan biri benim:) neyse su portlama olayi bu yontemden.ziyade gameloft symbiana ozel kaliteli bisey cikarsa keske

Bu ancak Nokia parayı bastırırsa, veya N-Gage gibi modern bir oyun platformu kurarsa olur. Bir de Symbian Android'den daha popüler olursa.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
nokia istese yapar bence. s. jobs nasil o.kadar firma ve kisiyle isbirligi kurduysa bizimkilerde yapabilir aslinda.ama.elop beyin bi tarafini sandalyesinden kaldirip kullanicilarin arasina inmesi lazim...

Lenneth

Üye
Bu ancak Nokia parayı bastırırsa, veya N-Gage gibi modern bir oyun platformu kurarsa olur. Bir de Symbian Android'den daha popüler olursa.

Symbian Android'den zaten daha popüler, avrupada kullanım oranı hızla düşsede Androidden hala fazla. Ona rağmen devoloperlar ilgilenmiyor.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Symbian Android'den zaten daha popüler, avrupada kullanım oranı hızla düşsede Androidden hala fazla. Ona rağmen devoloperlar ilgilenmiyor.
aynen oyle. nasil bi mantiktir hala anlamiyorum. yapilsa olabilir ama yapmiyorlar. bi insan kendi sirketini gelistirmek istemez mi hic...

TheMadness

TheMadness

Üye
Oyun yazmayı bilsem ben portlıcam :kop::ehe

Del Rey

Del Rey

Üye

O şekilde popülariteden bahsetmiyorum. İnsanların gelecek telefonlarında yaptıkları tercihteki popülariteden bahsediyorum; doğral olarak en yüksek olan platforma daha fazla geliştirici gelir.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
O şekilde popülariteden bahsetmiyorum. İnsanların gelecek telefonlarında yaptıkları tercihteki popülariteden bahsediyorum; doğral olarak en yüksek olan platforma daha fazla geliştirici gelir.
haklısınız.ancak kötü haber şu ki nokia 2016'da symbian'ı bırakacakmış:(ama belle tutulursa belki bırakmaz..
ah elimizde olsa da biz geliştirici olsak....

Del Rey

Del Rey

Üye
haklısınız.ancak kötü haber şu ki nokia 2016'da symbian'ı bırakacakmış:(ama belle tutulursa belki bırakmaz..
ah elimizde olsa da biz geliştirici olsak....

Nokia Symbian'ı 2016'da Accenture'ye devrediyor, bırakmıyor. Accenture 2016'dan sonra yine Symbian'ı geliştirecek.

Lenneth

Üye
Şu an Accenture'ye devretti, 2016'dan sonra Accenture'de desteklemeyecek bitecek.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Bu güzel haber.yani sistem nokianın olmayacak ama kullanacak mı tam olarak?

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ben 2016 ya kadar accenture ilgilenecek sonra tamamen bitecek diye biliyodum:hmmm

• Beğen
Tepkiler: Lenneth
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
tikican nedir yaa :d:

----------Eklendi @ 20:39:02 ---------- Yazıldı @ 20:37:33 ----------

şimdi biri lütfen şu accenturenin ne olduğunu açıklayabilirmi adam akıllı bir şirketmi üreticimi ne ayak .d

----------Eklendi @ 20:39:57 ---------- Yazıldı @ 20:39:02 ----------

bu accenturenin symb.ana ne faydası dokuncak

Uruloki

Uruloki

Üye
ya teknoblog a bakabilirsiniz milletin sallamalarina bakmayin bu arada fevzi abi panpis demedi dua et

Del Rey

Del Rey

Üye
Şu an Accenture'ye devretti, 2016'dan sonra Accenture'de desteklemeyecek bitecek.

Accenture'nin desteklemeyeceğini nerden biliyorsun merak ettim. Hayır, hiçbir yerde "Desteklemeyecektir" yazmıyor da. Qt API Mapping ile Symbian bir ayağa kalksın, bak o zaman nasıl desteklenecek.

mesut1979

Üye
ya arkadaslar accenture nedir biri aciklasin internetin altini üstüne getirdim birsey anlamadim.

Üst Alt