panpişko![]()
panpşu futbol dalgasında okadar haklısın ki.. Oh be benim gibi düşünen biri daha.. Nefret ediyorum .. Her goool diye bağırıp tuttuğu takımlar için ölüp ölüp dirilen, ettiği muhabbetlerde takımları başka diye «siz kupayı alamadınız oolum, varya siz nobreyi almakla hata ettiniz » gibi saçmalıkları dile getirenlere içimden sövüyorum yemin ederim. İşte bu da benim görüşüm .d dostum senin düzenlediğin şeye katılıcam. Bi internetim gelsin ayrıntılı konuşalım seninle. Devam et arkandayımAkşama kadar oturum Facebook'ta tikicanlık yapmıyorum ama. Ona harcayacak zamanım yok. Millet olarak her beş insandan dördünü futbolcu olarak yetiştirdiğimiz için böyleyiz zaten. Ki, benim 13 yaşıma kadar internetim bile olmamıştı(Aslında o zamanlar da başka şeyler yapıyordum yine oyun oynamak yerine)
Symbianın popüker olması smartphone lerde değil symbianla değil symbian 3 ile androidi kıyaslayacaksınki böyle bir durumda symbian çok aşşağıda kalır. Nokia zaten işletim sistemiyle alakası yok yeterki telefonu çalıştırsın mantığına dayatmışlar işi. Bu yüzden symbiandan pek umut yok..
ya arkadaslar accenture nedir biri aciklasin internetin altini üstüne getirdim birsey anlamadim.
konuyu cok okuyamadım biri bana acıklarmı acaba boyle biişi suan mumkunmu ve gercekleştimi ve ne zaman gercekleşir ??
Ya konun başında söylediler zaten.kafa kafaya verince bayağı kopuyorlarcihani sultan bir kaç kişi hep böyle fevzi abi serdar erdem hep bu üçü![]()
![]()
özellikle prime coşuyor.galiba çok seviyor symbianı helal olsun ben bile bu kadar fanı değilim
cihani sultan bir kaç kişi hep böyle fevzi abi serdar erdem hep bu üçü![]()
![]()
Durmadan Android deyip, sonra birşey diyemeden otururlarsa, benim de tepemin tası atıyor ama. Suç bende değil, Fandroidlerde. 
Şu fandroidler gelip tartışma çıkarmasalar. Tamam yorum yapın da tartışma içerikli olmasın.@madness bence konu net tartışma çıkarmak isteyenler olursa sorun onlarda
@cihani sultan hehehe suç onlara kaldı
Symbianı severim doğrudur, zaten nokia fanı ilan edilmemiz bundandır ama beni asıl delirten şey daha eline telefonu yeni almış hiç birşey bilmeyen 3-5 çocuğun androidi savunup symbianı ezmesi. Bir de yaşı büyük olup herşeyi bildiğini zannedenler var. Yanlış anlamayın, sözüm burdakilere değil.kafa kafaya verince bayağı kopuyorlarözellikle prime coşuyor.galiba çok seviyor symbianı helal olsun ben bile bu kadar fanı değilim
![]()
Evet, fakat biz burada Qt APIlerinden ve Qt den bahsediyoruz. Carbide.C den degil. Ki zaten sabahtan beri bunu anlatiyorum.Bu arada Qt de normal C nin kullandildigini da biliyorsundur Coklu platform idesi oldugundan.Bir uygulamayı diğer platformlara entegre edebilmek için ya kaynak kodları gereklidir-ki hiç bir geliştirici uygulamasının kaynak kodlarını vermez(ben dahil) verse bile 2 platformunda programlama dilini bilmeniz gereklidir çünkü her platformun dilide ayrıdır, api'leride farklıdır yada emulasyon gereklidir, emulasuyonuda Symbian C++ yemezDeveloper'in daha Türkçe'sini bilmeden saçma sapan konular açıyorsunuz, kolay gelsin.
Su Nokia Londra 2011 degil mi? Sanirim gidemem kendi sebeplerim nedeniyle ama etkinlige kayit olayim yine de.erdem nokia worl e gitmek istersen nokia nın facebook sayfasında bir bağlantı var oraya bak