Şikayet mesajları kullanımı, biliyorum demeyin bakınız lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şikayet mesajları kullanımı, biliyorum demeyin bakınız lütfen
Arkadaşlar şikayet mesajlarına nasıl davranılacağı hakkında hepimizin okuması gereken bir anlatım. Muhakkak ki hepimiz biliyorum ama bi tekrar etmiş olalım.

Pc mizi açtık, maxicepimize girdik. şikayet mesajı gelmiş !

Tamam buraya kadar sorun yok. şifremizi girip şikayetlere ulaşıyoruz. Yapmamız gereken ilk şey şikayeti anlamak. kim şikayet etmiş, neyi şikayet etmiş, ne zaman şikayet etmiş. bu sorulara cevap bulmamız lazım öncelikle.

Anladık ki şikayet bizim yetki alanımızda olan bi konuyu raporlamış. Bir güzel şikayeti yapan kişinin görmesi için ona cevap yazıyoruz ve kapatıldı yazısını seçip raporu güncelleştiriyoruz.

2. şikayet türü ise yetki alanımızın dışında olan şikayetler. Bu tür şikayetlere nasıl davranmalıyız şimdi onu adım adım inceleyelim:

Şikayeti açtık baktık şu şekilde bişey çıktı karşımıza

İnceliyoruz ve anlıyoruz ki şikayet bir ziyaretçi mesajı şikayeti. Yani bu demek oluyor ki yetkimizin dışında. ziyaretçi mesajı değil, site hakkında bölümü, yarışmalar bölümü.... gibi yetkimiz olmayan bir alandan da şikayet gelmiş olabilir aynı muameleyi yapıyoruz:

Yapmamız gereken, yuvarlak içine aldığım x işaretine basıp, kaldığımız yerden ne ile uğraşıyorsak ona devam etmek. Açıldı, Şikayeti inceliyor, Kapatıldı seçeneklerini seçip raporu güncellemiyoruz ki Admin arkadaşlarımız siteye girdiğinde şikayeti görüp müdahale etsinler. Kısacası şikayeti çözemiyorsak, bizi aşıyorsa, dokunmadan bırakıyoruz.

• Peki o zaman Açıldı ve Şikayet inceleniyor butonu ne işe yarıyor?
Açıldı seçeneği, şikayetle ilgilendiğinizi gösterir, yetki alanınızdaki diğer moderatör aynı şikayet üzerinde vakit harcamasın diye seçilir.

Şikayet inceleniyor seçeneği, şikayet üzerinde biraz uzun kalacağınızı, inceleme yapacağınızı belirtir.
Her iki seçenekte diğer bir moderatörün vakıt kaybını önler
. (Eğerki doğru kullanılırsa)

• Beğen
Tepkiler: Ediz Yiğit, Sensation, LAZOFLU ve 4 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
sağol Erolcuğum..

haltie

haltie

Üye
yeni moderatör olacak arkadaşların işine yarar öğrendik artık :p

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ulan şikayete bak . Ali bana sövmüş , gereğini yapınız lütfen . :sahan2:

haltie

haltie

Üye
:D erol bencede iyi yapmışsın ettiyse küfür çeksin cezasını :ehe

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
valla profilime elimi attım sen geldin Ali :ehe kasıtlı seçmedim seni :D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Güzel anlamış ve anlatmışsın dostum ellerine sağlık :oke:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sağolun arkadaşlarım, hepimiz biliyoruz da işte gözden geçirmiş olalım ;)

Ozan

Ozan

Admin
Bu güncel resimli anlatım için teşekkür ederiz Erol, özellikle yeni yönetici adaylarına kaynak link olarak verebilecegimiz bir anlatım ..

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Erol um , balım peteğim , datlım , gıymatlım eyvallah konu için .. Bu konu , aramıza yeni katılan arkadaşlarımızı aydınlatacaktır .

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
DiaBLoS™;2198615' Alıntı:
Erol um , balım peteğim , datlım , gıymatlım eyvallah konu için .. Bu konu , aramıza yeni katılan arkadaşlarımızı aydınlatacaktır.
:aha: ata görücek erol işin bitti :d:
Ne var ki bu mesajda :hmmm
Erol kıymetli bir kardeşimizdir...

Herkesi kendinle karıştırma yavrı ceylan :D

haltie

haltie

Üye
kıymetimi anlamış oldum alın yetkilerimi zırhımdan çıkarın beni:d: :d:

haltie

haltie

Üye
oyun mu adliyemi?

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Halitcim , buluşmaya seni de bekliyoruz he .. Bursa - İstanbul arası yakın benim bildiğim ..

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Adliye...

haltie

haltie

Üye
inşallah ali :) ben ilçedeyim ata orhangazi ,yalovadan sonra anayoldan bakıcam el salla bana :ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
inşallah ali :) ben ilçedeyim ata orhangazi ,yalovadan sonra anayoldan bakıcam el salla bana :ehe
Vay beee... İşte bu kadar satış olur ancak... Başka ilçedeymiş...
Sen İstanbul'a gelsen biz böyle yapmazdık satışçı kardeşim benim... Bursa'ya geliyorum adam başka ilçedeyim diyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt