bulutsuzgece | Windows Phone bölümü genel deneme yöneticisi adayı Tebrikler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bulutsuzgece | Windows Phone bölümü genel deneme yöneticisi adayı Tebrikler
Merhaba Özgür.

Windows Phone bölümünde göstermiş olduğun başarı ve örnek tavırlarınla Maxicep yönetimi olarak seni aramızda görmek istedik. Test Moderatörlüğü süreci boyunca yönetimsel bazı işlemleri test etme öğrenme fırsatın olacak.Yardımlarınla göstermiş olduğun aktifliğin burdada devamını dilerim.

Test sürecini başarıyla atlattığın taktirde Moderatör rütbesiyle aramızda var olmaya devam edeceksin. Moderatör rütbesiyle birlikte Test Moderatörlük rütbesinde bulunmayan bazı yetkilere kavuşacaksın. Bu sayede daha etkin bir yönetim gerçekleştirebileceksin.

Test Moderatörlüğü süresince soru sormaktan asla çekinme. Hatalar yapabilirsin, bunlar gayet olağan şeyler ancak yine de en az hata yapmaya çalışmalısın.
http://www.maxicep.com/yonetici-test-alani
Bölümünde yetkilerini deneyebilirsin. Bu bölüm üyelere kapalı sadece bizler görebiliyoruz.

Aşağıda sıralamış olduğum linkleri dikkatlice okumanı öneriyorum.
http://www.maxicep.com/deneme-yoneti...zu-589698.html
http://www.maxicep.com/deneme-yoneti...er-286631.html
http://www.maxicep.com/deneme-yoneti...iz-286629.html
http://www.maxicep.com/deneme-yoneti...li-286630.html
http://www.maxicep.com/deneme-yoneti...in-286628.html

Son olarak bu genel uyarı niteliğindeki yazıyı okumanı istiyorum. Tekrardan aramıza hoşgeldin. Başarılar.

Preator' Alıntı:
Öncelikle bilmeni isterim ki deneme yöneticisi olan arkadaşlarımızdan üyeliğe dönen de oldu aramıza katılan da oldu. Be nedenle bundan sonraki sürecin ne olacağını sen bize göstereceksin
Daha önceki deneyimlerinden de biliyor olmalısın hangi konuların çöpe alınması hangilerinin kilitlenmesini ve tabii ki hangi mesajların silinmesi gerektiğini.
Ancak ben site politikamız olarak belli başlı olarak şunları hatırlatayım sana:
Öncelikle tıklanma sayısı fazla olan (1000'in üzerinde) konuları çok zorunda kalmadıkça çöpe almıyoruz. Ne yapıyoruz? Kilitliyoruz. Zira çok tıklanma sayısı alan konunun muhakkak etiketleri de vardır. Ve bu etiketler sayesinde sitemize yeni kişiler geliyorlar. Ve yeni gelenlerin bir başka konuyu görmesi ve sitemize üye olması çok daha kolay oluyor. Elbette bu kişiler ileride aktif de olabilirler. 2.000.000'un üzerinde üyesi olan forumumuz için bu olasılık hiç de azımsanmayacak durumda.

Bir diğer önemli husus konuları kilitlerken ve üyelerin mesajlarını silerken muhakkak SEBEP belirtiyoruz. Çünkü bir üye olarak benim hakkım, emek harcayıp yazdığım, açtığım konuda neden işlem yapıldığını bilmek. Tabii zorunda kalmadıkça üyelerin iradelerine müdahale etmemek en iyisi. Ancak elbette forum kuralları var ortada Burada bir diğer zorunlu husus: BİZLER FORUM KURALLARINI EN İYİ BİLEN KİŞİLER OLMAK ZORUNDAYIZ. O nedenle bir iki kere baştan sona forum kurallarımızı okuman yararına olacaktır.

Son olarak da şikayetlere değineyim.
Senin görev alanınla ilgili bir şikayet geldiğinde sağ üstte sana bildirim olarak görünür.
Örneğin bir üye küfür etmiş olsun.
Bir diğer üye de şikayet etmiş olsun.

Şikayet sistemine gireceksin, ilgili linke tıklayıp şikayet edilen mesajı göreceksin. Baktın ki küfür.
O halde yapman gereken küfür içeren mesajı sebep belirterek (Küfür) silmendir. Ama daha önemlisi şikayet inceleniyoru seçip ne yaptığını üyeye bildirmen ancak ASLA şikayeti kapatmamandır. Zira sen kapatırsan ben göremem ve üyeyi kalıcı olarak yasaklayamam
Ya da hafif hakaret vardır mesela, yine siler, yaptığını yazar ve mutlaka açık bırakırsın ki adminler ceza verebilsin.
Ancak mesela üye "konuyla alakasız mesaj" yazdı ise, yine sebep belirterek silip sonrasında ne yaptığını yazarak şikayeti kapatabilirsin. Zira ceza gerekmiyordur bu durumda.

Onun haricinde bu bölüm deneme yöneticilerine özel. Artık bir sorunun-şikayetin-tavsiyen-fikrin olduğunda site hakkında bölümüne konu açmana gerek yok. Buraya açabilirsin. Bizler de tartışır ona göre hareket ederiz.
Artık üye olmadığından buna uygun olarak davranman hepimizin senden beklediği bir husus
Ve elbette takıldığın her şeyi bana ve diğer yönetici arkadaşlarına sorman senin yararına olacaktır.

ANIL

ANIL

Admin
Tebrikler abi. Başarılar :)

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
tebrikle özgür aramıza hoşgeldin:)

• Beğen
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
tebrikler :) hoşgeldin... :tebessüm:

• Beğen
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Merhabalar arkadaşlar,

Çok teşekkür ederim.

Böyle bir görev ve sorumluluğa layık görülmek benim için büyük onur ve mutluluk...

Elbette siz tecrübeli arkadaşlarım kadar olamam ama ben de bu sorumlulukla elimden geldiğince bir şeyler yapmaya ve yardımcı olmaya çalışacağım.

Tekrar çok teşekkürler.

Kuralları okuyup deneme alanını gezmekle başlıyoruz sanırım :)

• Beğen
Tepkiler: Nextman ve Mad EagLe
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Abi hayırlı uğurlu olsun :) bekliyorduk ;)

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
hayırlı uğurlu olsun başarılarınızın devamını test sürecinizin sıkıntısız geçmesini dilerim :)

• Beğen
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Tebrikler olsun abi :)

• Beğen
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Tebrikler .
Başarılar.Allah utandırmasın .

• Beğen
anılbaran

anılbaran

Üye
Tebrikler

• Beğen
xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun :)

• Beğen
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Hayırlı olsun görevinizde başarılar dilerim :)

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
Hadi hayırlısı olsun...

• Beğen
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
hayirli olsun

not: neden benim haberim yokki olsaydi :yavrum: diye evet derdim :ağlarım:

• Beğen
EroL

EroL

Emekli Yönetici
Hoşgeldiniz Özgür bey. Başarılarınız daim olur inşallah.

• Beğen
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Hoşgeldin :) Umarım hayırlısıyla test sürecini atlatırsın :)

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye
hayırlı olsun dostum tebrikler

• Beğen
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Hoşbuldum arkadaşlar, çok teşekkür ederim tekrar.:tşk:
İster moderatör, ister üye olayım; aranızda olmak çok güzel.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun tebrik ederim :) seni aramızda görmek güzel. Tam yönetici olarakta aramızda görmeyi umut ediyorum :) Hoşgeldin

• Beğen
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Hoşbuldum, çok teşekkür ederim :tebessüm:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt