Şikayet mesajları kullanımı, biliyorum demeyin bakınız lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
inşallah ali :) ben ilçedeyim ata orhangazi ,yalovadan sonra anayoldan bakıcam el salla bana :ehe

Adam teee İstanbuldan o kadar yol tepip Bursaya gelecek . Sen de ilçedeyim falan filan ..
Hikaye pehhhh ..! :sahan2:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
DiaBLoS™;2200403' Alıntı:
Adam teee İstanbuldan o kadar yol tepip Bursaya gelecek . Sen de ilçedeyim falan filan ..
Hikaye pehhhh ..! :sahan2:
Mesela Ali Kardeşim benim için başka bir ile geldi...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Her zaman Atacım . Baştacısın . Sevdiğim saydığım , değer verdiğim insan her zaman baştacımdır . :oke:

Mayısda da kısmet olursa , seni bekliyorum buluşmaya . Biliyorsun askere gideceğim.Sağolsun Ozan da geliyor İstanbula.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
DiaBLoS™;2200461' Alıntı:
Her zaman Atacım . Baştacısın . Sevdiğim saydığım , değer verdiğim insan her zaman baştacımdır . :oke:

Mayısda da kısmet olursa , seni bekliyorum buluşmaya . Biliyorsun askere gideceğim.Sağolsun Ozan da geliyor İstanbula.
Biz Halit miyiz ki soruyorsun hacı? :D

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Offf . Ne taştı ama he.. :D:D

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yav ben sivaslardan kalktım geldim atanın oyununu izlemek için. Ayıp be halit, ayıp:sahan:

haltie

haltie

Üye
:d: kardeşimle biz konuştuk oyununa gidicem as merkezde olucak hatta konuştuk biz atayla. o yüzden sordum iş içinmi oyun mu var diye.adam işte yani :ehe benim için sorun yok atacım ben seni meşgul etmek istemediğim için demedim :( üzülürüm.orhangaziden geçerken eğer müsait olursan Atacım sana çok güzel bir kahve ısmarlayabilirim.güzel yapan bir yer var:)

haltie

haltie

Üye
eyttt ne yüklendiniz be :(

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yan çizme Halit :dansöz:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Yançizer Halit .. :ehe

haltie

haltie

Üye
:sahan2:

haltie

haltie

Üye
Vay beee... İşte bu kadar satış olur ancak... Başka ilçedeymiş...
Sen İstanbul'a gelsen biz böyle yapmazdık satışçı kardeşim benim... Bursa'ya geliyorum adam başka ilçedeyim diyor...

:ağlarım: o anlamda demedim be hacı.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Konu için sağol, bu kadar yöneticiden teşekkür almak meseledir :) .
tam da Ali ye geldi örnek , ne şans . Allah utandırmasın ali :ehe:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt