Sen iste ortağım yeterki![]()

Aynen bizde karizma isimler istiyoruzTest moderatör – moderatör
co–admin – admin
neden co–moderatör ya test admin değil![]()

Sen iste ortağım yeterki![]()
rim:
Herkese benden çay, Ali Kemal'e yok![]()
bugun bogazda ortakoyde sabah cayi iciyordum
angara'da deniz mi var da cayi deniz kenarinda koymuşsunbugun bogazda ortakoyde sabah cayi iciyordum
![]()

angara'da deniz mi var da cayi deniz kenarinda koymuşsunbugun bogazda ortakoyde sabah cayi iciyordum
![]()

birçok üyenin yaptığı en çok yapılan hata yanlış yerlerde konu açmaları oluyor genelde bende elimden geldiğince doğru olan yere taşıyorum. forumda siyasetin yasak olması çok çok iyi bir kural bunu ayrıca belirtmek istiyorum çünkü şöyle bir tespitim oldu bir konu %10 luk bile siyaseti andırsa hemen bir tartışma ortamı oluyor. birde şunu sizlere danışmak istiyorum özellikle siyasi yorumlar yazan bir kaç kişiyi tespit ediyorum birçok kez gördüm hatta konuda uyardım ama nafile biliyorum bir günlük banlama yetkim var ama henüz hiç kullanmadım çok ağır bir hareket olucağını düşündüğüm için birde kişisel görüşüm bir üyeyi banladıktan sonra o üyenin foruma biraz soğuduğu düşünüyorum bilmem öylemi
şikayetlere falan bakıyorum zaten konu dışında belli başlı aktif bazı üyelerimiz var onlarda şikayetleriyle yardımcı oluyorlar. iyi gidiyor yani bence sorun yokhaydar konuları siyaseyete dökenlere,siyasi icerikli mesaj yazanlara tolerans gosterme. Bir forum ortami için en tehlikeli şey siyasi iceriktir. Bölünme ve kaos ortamini dogurur ve bize buyuk oranda takipci kaybettirir. Siyasi icerikli mesajlari once şikayet et daha sonra. Belli başli uyeler bunu surekli yapiyorsa bir gunluk ban yetkini kullanarak bu işlemleri gercekleştir. 3-5 kişiyi kaybetmemek icin cok daha fazlasini kaybetme riskini goze alamayiz.
admin olduğu vakit şikayetiniz hemen değerlendirilir.