Sertifika süresi sorununa %100 çözüm 2033 e kadar SisContent 1.3

Sponsorlu Bağlantılar

swat882

Üye
delete signature seçeneğine basamıyoruz ki?

akiflok

Üye
ben yaptım sertifikalı oldu ama pc suit den yüklerken güvenilmeyen sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenemez yazdı ne yapmalıyım?

eakkas

eakkas

Üye
teşekkürler dostum:naughty:

omeru47

omeru47

Üye
aziz_21 gerçekten oldu mu kardeş

884226

884226

Üye
aynen dedigin gibi yaptım 2033 e kadar uzadı ama ilk başta verdigi hata sertifika geçersiz diyordu şimdi yükllemeye geçiyor ama yüklerken güvenilmez saglayıcıdan alınan sertifika gibi bişey diyor bazıları oldu demiş bazıları benle aynı hatayla karşılaşmış telefonum nokia n96 16 gb acaba telefonmu seçiyor programmı seçiyor da olmuyor yoksa oluyor diyenler ilk başta aldıkları hatayı almadıkları içinmi oluyo ryazıyor anlamadım OLMUYORRRR

omeru47

omeru47

Üye
oluyor mu

--------------- Ekleme ---------------

olmuyor kardeş

forever_freedom

Üye
e 71 de denedim kardeş. Çalışıyor hiç bir sorun yok. teşekkürler.

ybahceci

ybahceci

Üye
Lanet olası symbian Windows Mobile varken neden bu işletim sistemini kullanmış sony ericsson . Satio ya windows mobile yakışırdı.

FGHT

Üye
bu program her telefon programını sertifikalandırmıyor.

amee

Üye
emeğine sağlık dostum

tero1986

Üye
çalışıyor çok iyi bir program

caglet

caglet

Üye
sanırım sadece s60 v3te oluyor dimi

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Saolasın Dostum ama işe yaramıyor ne yaptıysam olmadı

ysf111

Üye
işe yaradı saol kardeş

karacano

Üye
Allah razı olsun. 3 haftadır uğraştığım derde derman buldun

ankebut34

ankebut34

Üye
kardeşim saa msj da atmıştım ama şimdide sorunum şu...programı kullanıp sertifikalandırıyorum...ancak uzantısı şu şekilde oluyo ( sis.bak ) bunuda telefo tabiki kabul etmiyor...ilgilenirsen sevinirim...birde bu sertifikalandıran sitelere ne kadar güvenebiliriz bilmiyorum...ne var sanki şu sertifika olayını çıkartmasalar başımıza ....hay bin kunduz....:vur

miyelin

Üye
birader güvenilmeyen sağlayıcıdan alınan program, yüklenemez flan bşeler yazıyor. ne yapmak lazım.

pasha14

pasha14

Üye
Arkadaşlar ''İstenen uygulama erişimine izin verilemedi'' diye bir uyarı aldım sertifikada hiç bir sorun olmadı program için çok teşekkür ederim. Fakat şu olayada bir çözüm bulursanız sevinirim. :)

IDN

Üye
arkadaşım olmuyor dedediğin gıbı yapıyorum olmuyor yani örn msn var yuzde yuz çalışan onun denıyorum olmuyor farklıda kaydet dıyorum aynı telefona atınca olmuyor.

pasha14

pasha14

Üye
Paylaşım yapan arkadaş,
Evet burada bir emek var. Bize yardımcı olmaya çalışmışsın fakat programın galiba çalışmıyor. En azından ben çalıştırmadım , ki söyle birşey var madem ki bu program sertifikalıyor. Millet neden ''opda'' sitesine imei nolarını veriyor? Ben bu programda sertifikalamaya çalıştığım bir ev ekranı temasıydı. Yukarıda belirttiyim hatayla karşı karşıya kaldım. Sonra ''opda'' ya imei numaramı verdim. Sertifikam geldi. Sertifikaladım ve telefonuma attım. Paylaşımın için bir lafım yok. Belkide ben çalıştıramadım...

Üst Alt