Sertifika süresi sorununa %100 çözüm 2033 e kadar SisContent 1.3

Sponsorlu Bağlantılar

xbarkanx

Üye
:ahXD

vural_sayin

vural_sayin

Üye
banada bi yardım eli uzatın o zaman e 65 e kartvizit ( abbyy business.card )programı yüklemeye çalışıyorum yüklemeye başlıyor ama sonra güvenilmeyen bir sağlıyıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenemez diyor özel mesaj yazarsanız sevinirim ilginize şimdiden teşekkürler

sas1977

Üye
arkadaşlar herşey tamam ama telefon hala sertika hatası veriyor.Çözemedim bu arada program çok güzel

cafersev

Üye
güvenilmeyen bir sagayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenemez diyo nasıl halledecegiz yardım

asdfghwer

Üye
ekanda hiç birşey yok yüklenecek lütfen n

ByOrkO

ByOrkO

Üye
arkdşm bu seferde istenilen uygulama erişimine izin verilmedi uyarı alıorz...

halilulker

Üye
saolasin

ciwata

Üye
5800 Music EXp.
çalışıyor süper...
thanx..

huzurndarem

Üye
süpersiniz valla :)

PunJhieR

PunJhieR

Üye
İstenen uygulama erişimine izin verilmiyor diyo??

gokkurt

gokkurt

Üye
seltifikayı sertifika olarak düzelttiğin için ve de paylaşımın için teşekkür ederim:kop:

lantisgt

Üye
işe yarıyor sağol

fth_61

Üye
oldu kardes allah razı olsun..Telefona yukledım prgoramı fakat uygulamalardan tıklıyorum açılmıyor program (5800 Xm)

sh3ytannn

Üye
saolasın bende v50 var, hacklı deil ama çalıştı, çok saol=)

kafkas_arslani

kafkas_arslani

Üye
kardes anlattıgn gbi yaptım ama bu kez de "dahili bir bileşen yüklenemez" die uyarı verdi nolcak bunların sonu? cıldırcam valla hçbişeyi dogru düzgün yükleyemiyoz

cemkagan23

cemkagan23

Üye
öncelikle slm.saolun sertifikayı halletim ama tam yüklenicekken "istenen uygulama erişimine izin verilmedi" diyor.ne yapabilirm.yardım lütfennnn

pasa216

Üye
bu add signature dediğimde private sorunu veriyor bunu nasıl cozecez şimdiden teşk

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler :oke: bi deniyelim bakalım :hmmm

Aziz™

Aziz™

Üye
teşekkürler..:hmmm

jeki01

jeki01

Üye
bir deniyelim.
sertifakalar 2013 de dolcak ama ne olur ne olmaz.
:ehe

Üst Alt