Sertifika süresi sorununa %100 çözüm 2033 e kadar SisContent 1.3

Sponsorlu Bağlantılar

_porquerogue_

_porquerogue_

Üye
    Konu Sahibi
Sertifika süresi sorununa %100 çözüm 2033 e kadar SisContent 1.3
İlk oncelıkle Selamlar...
Arkadaslar bılındıgı Gibi Bu Seltifika sorunu Basımıza Bela Ve belada olmaya Devam edecek :) Buna Ufak Bi Çözüm Sunucam Sıze Adımları Dıkkatlı Yaparsanız Seltifika yla ugrasmak zorunda kalmıcaksınız ve Tel Hack vea sıteden seltıfıka almakla ugrasmazsnız buyrun.

arkadaşlar programın ismi SİSCONTENT 1.3.2 ve amacı s60 3rd program ve temaların sertifika süresini 2033 e kadar uzatmak kullanımı aslında çok basit ama yinede anlatayım.
önce linkteki rar dosyasını açın dosyaları rar dan çıkartmanıza gerek yok.rar dosyasındaki extsis.exe dosyasını çalıştırın önce dosya ve aç yolunu izleyip, sertifikalandırmak istediğiniz tema veya programı seçin.

sonra tools sekmesinden sing package seçeneğini tıklayın.

sonra açılan pencerede delete signatüre seçeneğine basarak eski sertifikayı silin sonra mavi bölümdeki (siscontent self-signed certificate) seçeneğine tıklayın sonra add signature seçeneğini seçin 1-2 saniye bekleyin .

Sonra bu kutucuğu kapatıp altda kalan kutucuktan '' File '' Save As deyip üzerine kaydedin ama bazen üzerine kaydek deyince yapmıyor benim tavsiyem farklı kaydet yapın.
bu kadar basit sonra sertifika süreniz 2033 olsun son olarak program ın diğer seçeneklerini kurcalamayın yanlış bir şey yapabilirsiniz.

Bi kac Farklı Download Linki Buyrun

Download Link :

Download Link :

Download Link :

Arkadaslar 5800 EM de Denendi Başarılı

Teşekkür 'ü Cok Gormeyin.:oke:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: enigma55, rapci28415, alimmm78 ve 102 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
umarım işe yarar..

senam38

Üye
malesef işe yaramıyor kardeş

_porquerogue_

_porquerogue_

Üye
    Konu Sahibi
senam38 soyle krsdm sorunu ben yardımcı olım . bazı guvenlık sorunu weren programlarda yaramıyor onlarda tel ın hacklı olması lazım. aksi taktırde her turlu program oyun wb . seylerde ıse yarıor ben kullanıyorm

seltıfıka almayı bılmedıgım ıcın bu programı kullanıyorum

aziz_21

aziz_21

Üye
oldu kardeş cok saol 6 aydır aldım teli bu sorunla uğraşıorum

_porquerogue_

_porquerogue_

Üye
    Konu Sahibi
Arkdaslar Program calısmakta '' olmuyor , Calısmıyo '' dıyen arkadaslara yardım etmeye hazırım yanlız tek bı sorun var Şu HelloOX2 Adlı Telefon Hack prgramını bı turlu yapamadım bende onunla ılgılı calısmaktayım

_porquerogue_

_porquerogue_

Üye
    Konu Sahibi
Kafama Yattı kardesım Verdıgın Lınk Bi uygulayalım Bakalım.

hasanbaglan1981

Üye
Arkdaslar Program calısmakta '' olmuyor , Calısmıyo '' dıyen arkadaslara yardım etmeye hazırım yanlız tek bı sorun var Şu HelloOX2 Adlı Telefon Hack prgramını bı turlu yapamadım bende onunla ılgılı calısmaktayım

nasıl yaptınız ben bir türlü çıkamadım işin içinden bir yardım

_porquerogue_

_porquerogue_

Üye
    Konu Sahibi
hasan kardesım nerde takıldın

yasinonur92

Üye
çok teşekkürler kardeş senin gibi duyarlı insanlar sayesinde çözüme ulaştım:oke:

senam38

Üye
senam38 soyle krsdm sorunu ben yardımcı olım . bazı guvenlık sorunu weren programlarda yaramıyor onlarda tel ın hacklı olması lazım. aksi taktırde her turlu program oyun wb . seylerde ıse yarıor ben kullanıyorm

seltıfıka almayı bılmedıgım ıcın bu programı kullanıyorum
hocam hellox için denedim olmadı o olsa iş tamam zaten başka birşeye gerek yok

osman2bebe

Üye
hay canın yiyim kardeş ellerine sağlık denemesini yaptım yüklendi 5800 kullanıyorum versiyon 40 bi program yüklemeye çalıştım sertifika hatası verdi daha sonra sizin programla sertifikalandırdım yükledi umarım diğer proğramlarıda yükleyebilirim çok saolun

--------------- Ekleme ---------------

ama çoğu programıda yüklemiyor bazı programlarda işe yarıyor

ceycey154

Üye
n97 de çalışırmı acaba
ofice uygulamaları acrobat reader hep gün sayıyor 15 den geriye doğru ve sertifika istiyor namussuz halbuki bir ton para verip aldık makineyi ama içindeki programlar sertifikalı değil bu ne biçim bir üç kağıtcılık anlıyamadım. Sizden ricam n97 için bir çözüm varmı acaba, nerelerden nasıl yardım bulabilriim? ceycey154.hotmail adresime email atabilirsiniz ama ben yinede buradan da takip etmeye çalışacağım. şimdiden teşekkürler,

abidinkamer

abidinkamer

Üye
kardeş olmuyor. güvenilmeyen sunucudan sertifika hatası diyor. hiç bi programda olmadı.

_porquerogue_

_porquerogue_

Üye
    Konu Sahibi
kardeş olmuyor. güvenilmeyen sunucudan sertifika hatası diyor. hiç bi programda olmadı.

kardesım 3. resımde altta tarıh yazı yerın olmasına dıkkat et.

Ceycey154 KArdesım Program N97 ıcınde geçerli sadece 5800 için degıl... Sis ve Sisx için her turlu program ıcın qecerlı dedıgım gbı sadece HelloOX adlı programı yapamadım .

korhan27

Üye
selam aynen denedim ama bu hatayı verdi"güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenemez" yani yüklemek istediğim uygulamada hata verdi.napcaz bu lanet sertifika sorununu çin sitelerine ime nomuzu yazmadan alamayacakmıyız. yok mu bunun bır çözümü... [email protected] destek vermek ısteyen olursa 5800 tel aldım ama hıc bır uygulama yukleyemıyorum

cgedikk

cgedikk

Üye
oNur Berk eyvallah kardeşim bu yolla kendi telefonuma kuramadığım bir temeyı kurdum. işe yarıyor.:islik

crazyfatih81

Üye
ya kardeşim yemin ederim 10 numarasın be sen allah razı olsun senden süper oldu bu program be tebrikler çok çok teşekkürler

gokhangural

Üye
Saol Kardes çok İşime Yaradı

Üst Alt