Sertifika süresi sorununa %100 çözüm 2033 e kadar SisContent 1.3

Sponsorlu Bağlantılar

ömür1978

ömür1978

Üye
genel itibari ile herkes başarılı olmuş benim sorum symbian 3 işletim sistemli telefonlarda da yapılabiliyormu..?

invisibleman

Üye
ellerine sağlık üstat,süperrrrr bi program.

mardok

mardok

Üye
hala sertifika ile uğraşan var kardeşim hackle bitsin teker teker imzalama yapmak uzun sürer

ahmetc503

şimdi hiç imei vermeye gerek kalmadan unsignedleri signed yapabilecek miyiz

BLACKDREAM

BLACKDREAM

Üye
deneyelim bakalım

aşkım34

Üye
arkadaşlar böle programlar yalan zaten

south

Üye
N97 modelinde gelen uyarı:
"Güvenilmeyen bir sağlayıcıdan gelen korumalı uygulama yüklenemez."

qwertyyyyyu

qwertyyyyyu

Üye
kardeş benim telefon nokia 5230 dediklerini harfiyen yaptım ama telefonla uyumlu programı yüklerken "uygulama telefonla uyumlu değil yinede devam edilsinmi" diyor tamama basıyorum bu kezde "güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenilmez" diyor. yardımcı olursan çok sevinirim :hmmm

SHS

SHS

Üye
emeğine sağlık:good:

lockefekan

Üye
saol kardeş

huzurlu2

Üye
bi anlamadım neyi open dicez

yare1815

yare1815

Üye
tşk deneyecem acaba n8 uygulmlrını sertifikalayabilir miyim deniyecem şimdden tşkr

kasap_54

Üye
arkadaşlar bişey sorucam bu hello ox adlı programı indirdim kurarken sertifika hatası verdi ve opdayı da denedim ordan da bir şey çıkmadı çok sorun yaşıyorum program yüklerken tel 5800 yardım edecek arkadaşlar şimdiden teşekkürler

Astrosman

Astrosman

Üye
Teşekkürler

expensive2323

Üye
ttpod 3.80i bu program ile imzaladım fakat olmadı işe yaramıyor.sağol yine de.n86

veysel.21

Üye
bu programı telin içine mı yukluyoruz mu

Eralp YKN

Eralp YKN

Üye
Link yenilermisin kardeş

ilkem5858

Üye
güzel paylaşım denedim oldu teşekürler

Quaresma53

Quaresma53

Üye
denedim hiçbi işe yaramadı güvenilmeyen sağlayıcı vs diyo yüklemiyor telefon usta :s ayrıca tema düzenlemek içinde işe yarar dediler ama o da olmadı yada ben yapamadım :S yinede sağolasın

Üst Alt