Sertifika süresi sorununa %100 çözüm 2033 e kadar SisContent 1.3

Sponsorlu Bağlantılar

sinan0766

Üye
kardeş dosya silinmiş rica etsem tekrar yüklermisin ?

----------Eklendi @ 14:48:07 ---------- Yazıldı @ 14:44:44 ----------

kardeş bu dosya silinmiş RİCA etsem tekrar yüklermisin ?

kefalniyekim

Üye
tsk

kandilcik

Üye
Ya abi Bisi Sorcam Biz Burdan Telefonumuzu Nasıl Seccez Yani Hangi sis yada sisx programını gösterecez

orhnkya

orhnkya

Üye
tesekur

R58

R58

Üye
beyler bu program sertifikalandırmıyor sadece suresi gecmiş oyun vb uygulamaların süresini uzatıyor nokia modellerinde özellikle s60^3 cihazlarda çalışmaz şöyle bi uyarı alırsınız (Güvenilmeyen bu korumalı dosya yüklenemez) boşa uğraşmayın yani :[

aLykEmAL

Üye
gerçekten çok kullanılışlı süper bi program hack mack ıvır zıvır uğraşmaya gerek yok

veysel001905

Üye
2023 den sonra ne yapacağız onu da düşünün dini

enver_techno

enver_techno

Üye
dosyalar silinmiş Tekrar yükler misiniz ?

hizan

hizan

Üye
dosyalar silinmiş Tekrar yükler misiniz ?

arkadaşım artık hiç bir site sertifika vermiyor phoenix ile flash atarak yada sitede mevcut sertifikalama proğramları ile sertifikalandıracaksın.

ulasada

ulasada

Üye
arkadaş biz bunu yapıyoruz ya yani uygulamayı mı hackliyor telefonu hacklememiz gerekmiyormu tam anlamadım yardımcı olurmusunuz uygulamalar açılcakmı?

fenasi71

Üye
kardeş eğer ordaysan oku ve cevap yaz ben 5800 hacksiz kullanıyom bazı programları daha indirirken sıkıntı çıkıuo program iniyo peşinden sertifika sorunu diyor ve otamatikman kurulum iptal oluyor ve hiç yüklenmemiş gibi oluyor yani zaman ve internetin kotası gidiyor peki hack yapmadan nasıl çözeriz bu işi

- - - Eklendi - - -

kardeş eğer ordaysan oku ve cevap yaz ben 5800 hacksiz kullanıyom bazı programları daha indirirken sıkıntı çıkıuo program iniyo peşinden sertifika sorunu diyor ve otamatikman kurulum iptal oluyor ve hiç yüklenmemiş gibi oluyor yani zaman ve internetin kotası gidiyor peki hack yapmadan nasıl çözeriz bu işi

cemo82

Üye
ben yaptim sertifika süresi uzadi fakat sikinti şimdide güvenlik ile ilgili hata veriyor acaba hack prog kullansam tele herhangi bir sorun teşkil edermi...

semihtan

semihtan

Üye
bi deneyelim bakalim eline saglik yinede

- - - Eklendi - - -

super oldu tesekkurler kardesim :alkis emegine saglik n8 de problem cikarmadi :aha:

pomak2010

pomak2010

Üye
Çalışıyorda Bazı Sis Dosyalarında İstenilen Uygulamaya İzin Verilmiyor diye hata veriyor

ygtyldrm01

Üye
yukarda program yazıo programdan kastınız oyunlar ve diğer yardımcı uygulamalar mı ?

Silinen Üye 2469111

Kapalı Hesap
Teşekkürler :D

Üst Alt