dostun o kısmı ingilizceye çevirmeden çince iken 1125487899566625 yada 13255445844568 gibi bişey gir bu işlemden sonra ingilizceye çevir13 ila baslayan 11 haneli rakami girdim. sonrasinda takildim. baktim ingilizce de var onu actim. orada IMEI numarasini girdikten sona validasyon icin gecerli bir mail adresi girin diyor ve girip aply butonuna basinca invalid e-mail deyip beni cildirtiyor. hocam bi yardim lutfen.
dostum kendini daha açıkve anlaşılır ifade edersen sorunun ne olduğunu anlaya biliriz şahsen ne anlatmak istediğini anlamadımarkadaşlar her şeyi yaptım cer i indirdim ama bu ne oluo.verdiğiniz linkte bu dosya yok. i bulmam lazım.nasıl yapcam acil!!!!
--------------- Ekleme ---------------
dosyasını
K E Y dosyasını

mrb arkadasım ya 5 gundur ugrasıyorum hala alamadım hatta suanda sıteye bıle gırıs yapamıyorum daha once gırmıstım su an almıyo galıba 6/7 mesajda attım ama yok bı yardım edersen cok sevınırım tskrl. imei:354549020351480
累计 5 次错误尝试,15 分钟内您将不能登录论坛。site de boyle bi yazı cıkıyo karsıma ne demekse.
dosyalarını hazırladım msn ekle beni oradan görüşerek işlemini halledelim volpanQmsn.c
konuyu oku ilk önc konu sorununa çözüm olmazsa tmm yardımcı olurum ama baştan sona her satırını oku lütfen ve uygulaKardeş Bende Ekleyebilir miyim seni ? Aynı Sıkıntıdan Bende de var.
konuyu baştan oku okunmaya eriniyosun birde yardım istiyosun herşey konuda anlatılıyorBana YArdımcı olabilirmisiniz? Ben dediklerinizi yaptım ve cer dosyalarımıda indirdim ama bunları kaybettim geri nereden bulacağım bunları?
foruma yorum yaptıkca dosya indirme hakkın olur sol köşede 0 yazan konu yorumlarını 5-10 yaparsan bir kaç dosya indirebilirsinYa arkadaşım yardım isteğimi anlayamadın galiba... Ben Cer ve dosyamı indirdim zaten ama bunları kaybettim. Tekrar nasıl alabileceğimi soruyorum Dowland da linkler yok indiremiyorum anladınmı? Tekrar indirme işlemi yapmıyor

konuyu detaylı baştan soına okuyarak yapmazsan olmaz tabi konuyu oku ve uygula plsyaa foruma mesajları attık 1gün geçti verdiğin linke girdikten sonra neyapıcağımızı anlayamadm orayı birazdaha açarmısın