Sertifika Alma İşlemi -- Opda -- Resimli Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

keremsezer

Üye
volpan arkadasım yani haklısın tam okumadık galıba su anda elımde baska bır sıteden alınmıs cer dosyası var acaba bunu kullanabılırmıyım ilgine şimdiden tesekkur

amfibi34

Üye
slm arkadaşım herkeseyardımcı oluyosun banada bi yardım edersen cok sevinirim ben kayıt oldum imei faln herseyi girdim fakat su an nasıl allacagımı bilmiyorum bi yardım tskrl. imei:354549020351480 emegine saglık

--------------- Ekleme ---------------

kusura bakma tesekkur butonunu gormemıstım bu arada.

aaware

Üye
Volkan yardımların için saol.
Artık istediğim pro sayende kurabiliyorum. Tekrar Teşekkürler...

yildin

Üye
13 ila baslayan 11 haneli rakami girdim. sonrasinda takildim. baktim ingilizce de var onu actim. orada IMEI numarasini girdikten sona validasyon icin gecerli bir mail adresi girin diyor ve girip aply butonuna basinca invalid e-mail deyip beni cildirtiyor. hocam bi yardim lutfen.

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
13 ila baslayan 11 haneli rakami girdim. sonrasinda takildim. baktim ingilizce de var onu actim. orada IMEI numarasini girdikten sona validasyon icin gecerli bir mail adresi girin diyor ve girip aply butonuna basinca invalid e-mail deyip beni cildirtiyor. hocam bi yardim lutfen.
dostun o kısmı ingilizceye çevirmeden çince iken 1125487899566625 yada 13255445844568 gibi bişey gir bu işlemden sonra ingilizceye çevir

amfibi34

Üye
mrb arkadasım ya 5 gundur ugrasıyorum hala alamadım hatta suanda sıteye bıle gırıs yapamıyorum daha once gırmıstım su an almıyo galıba 6/7 mesajda attım ama yok bı yardım edersen cok sevınırım tskrl. imei:354549020351480

累计 5 次错误尝试,15 分钟内您将不能登录论坛。site de boyle bi yazı cıkıyo karsıma ne demekse.

ANELLKA

Üye
arkadaşlar her şeyi yaptım cer i indirdim ama bu ne oluo.verdiğiniz linkte bu dosya yok. i bulmam lazım.nasıl yapcam acil!!!!

dosyasını

K E Y dosyasını

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar her şeyi yaptım cer i indirdim ama bu ne oluo.verdiğiniz linkte bu dosya yok. i bulmam lazım.nasıl yapcam acil!!!!

dosyasını

K E Y dosyasını
dostum kendini daha açıkve anlaşılır ifade edersen sorunun ne olduğunu anlaya biliriz şahsen ne anlatmak istediğini anlamadım :box

mrb arkadasım ya 5 gundur ugrasıyorum hala alamadım hatta suanda sıteye bıle gırıs yapamıyorum daha once gırmıstım su an almıyo galıba 6/7 mesajda attım ama yok bı yardım edersen cok sevınırım tskrl. imei:354549020351480

累计 5 次错误尝试,15 分钟内您将不能登录论坛。site de boyle bi yazı cıkıyo karsıma ne demekse.

vistadan girmeye çalışıyorsan ondan giremiyorsundur xp den girmeyi dene yinede yapamazsan benim msn mi eklemene izin veriyorum

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş Bende Ekleyebilir miyim seni ? Aynı Sıkıntıdan Bende de var.
konuyu oku ilk önc konu sorununa çözüm olmazsa tmm yardımcı olurum ama baştan sona her satırını oku lütfen ve uygula

tutankamon09

Üye
Bana YArdımcı olabilirmisiniz? Ben dediklerinizi yaptım ve cer dosyalarımıda indirdim ama bunları kaybettim geri nereden bulacağım bunları?

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
Bana YArdımcı olabilirmisiniz? Ben dediklerinizi yaptım ve cer dosyalarımıda indirdim ama bunları kaybettim geri nereden bulacağım bunları?
konuyu baştan oku okunmaya eriniyosun birde yardım istiyosun herşey konuda anlatılıyor

tutankamon09

Üye
Ya arkadaşım yardım isteğimi anlayamadın galiba... Ben Cer ve dosyamı indirdim zaten ama bunları kaybettim. Tekrar nasıl alabileceğimi soruyorum Dowland da linkler yok indiremiyorum anladınmı? Tekrar indirme işlemi yapmıyor

dedalus44

Üye
volqan arkadaşıma tekrar teşekkürler..hakketen telefonum adam oldu, süper programlar yükledim hack şu bu sakat işlere de gerek kalmadı..

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
Ya arkadaşım yardım isteğimi anlayamadın galiba... Ben Cer ve dosyamı indirdim zaten ama bunları kaybettim. Tekrar nasıl alabileceğimi soruyorum Dowland da linkler yok indiremiyorum anladınmı? Tekrar indirme işlemi yapmıyor
foruma yorum yaptıkca dosya indirme hakkın olur sol köşede 0 yazan konu yorumlarını 5-10 yaparsan bir kaç dosya indirebilirsin :oke:

rusland

Üye
tskr

odakbrt

Üye
Ö¤Êéϵͳ

ÉêÇëÈÕÆÚ´®ºÅÊÖ»úºÅÀàĞÍ״̬ÏÂÔØ2009-06-0335808201219513315123456789»ù±¾´¦ÀíÖĞ
bende bu çıkıyor bilgisiş olan varmı

merete

Üye
yaa foruma mesajları attık 1gün geçti verdiğin linke girdikten sonra neyapıcağımızı anlayamadm orayı birazdaha açarmısın

all4ur

Üye
Teşekkür ederim. sayende Sertifika aldım.

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
yaa foruma mesajları attık 1gün geçti verdiğin linke girdikten sonra neyapıcağımızı anlayamadm orayı birazdaha açarmısın
konuyu detaylı baştan soına okuyarak yapmazsan olmaz tabi konuyu oku ve uygula pls

Üst Alt