Sertifika Alma İşlemi -- Opda -- Resimli Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

gençlik tuning

Üye
saol kardeş ben yaptım gün bekliyorum

stallonee

Üye
kardes hersey tamam sertifikayı bekliyorum da mesaj nasıl atacaz foruma bu arada bu işlem tutarsa cok dua edecem sana kafayı yedim kac gündür n95 8gb var bendede hic bişi yuklenmiyo eyvallah

teknologs

Üye
arkadaşlar bu site sertifika verdi ama inmiyo...web thunderdiye bişi istiyor..indirdim...olmuyo yüklemio sistem değişmiş

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
sistem felan değişmedi bilader konuda resimli gösteriliyo sağ taraftaki cer ve k e y i indireceksin eğer indiremiyorsan indirme hakkın yoı demektir bu durumda forumlara giderek konulara yorum yap yada konu aç bu şeklde indirme hakkı kazan AYNI ŞEYLEİ DEFALARCA YAZDIM KONUYADA FORUMADA AMA YİNEDE AYNI SORUNLARI SORUYORSUNUZ LÜTFEN KONUYU OKUYUM EĞER SORUNUNUZ VARSA KONUNUN YORUMLARINA BAKINIZ EYİNE ÇÖZEMİYORSANIZ OZAMAN BENİMLE İRTİBAT KURABİLİRSİNİZ

blackface

blackface

Üye
Çok güzel anlatmıssın. Teşşekkürler sertifikamı aldım şuan HelloX 1.04 ü deniyorum inş. oda olcak. Tekrar teşekkürler:oke:

ersoy20

Üye
kardes ben opda dan dedigini yaptım sertifikayı indridim ama dosyası indiremedim inmiyo yanii,

--------------- Ekleme ---------------

k ey dosyası inmiyo..

dr_memin

Üye
çok güzel bir hizmet olmuş dedigin gibi imei numaramızı yolladık bakalım
o çin sitesinde mesajı sistem 1 saat sonra attırıyor.1 saatimiz olsun 5 10 mesaj atacagım.
sertifikam geldikten sonra bir problem olursa sizi rahatsız ederim burdan veya mailden.
hersey için tekrar teşekkürler.

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
:oke:
kardes ben opda dan dedigini yaptım sertifikayı indridim ama dosyası indiremedim inmiyo yanii,

k ey dosyası inmiyo..
kardeş dosya indirme hakkın bitmiş o yüzde inmiyordur konulara yorum yaz konu aç sol alt köşede indirme sayını görebilirsin :oke:

Rapator

Üye
Teşekkürler volpan, yazdıklarını uyguladım...Fakat galiba beceremedim...Şimdi imei ve o 13 ile başlayan numara girmemiz gereken yerde mail adresi ile imei no girişi çıkıyor...İkisinide girdiğimde bana, geçersiz mail adresi diye bir uyarı veriyor...Bunu nasıl halledebilirim?...

Galiba hallettim...firefox ile üye olup sertifika almak istediğimde olmadı...İkinci bir üyeliği bu sefer explorerdan açtım ve şu anda beklemede olarak gözüküyor...Yani en azından ben öyle sanıyorum...Bu güzel paylaşım için çok teşekkürler...

komando233

komando233

Üye
verdiğin siteye imei numarsı yazığımzıda ya site imei numarasını başka bir telefona kopyalrsa ne olacak güvenirliliği varmı bu sitenin.__?_?_?_?

gençlik tuning

Üye
Sorry, you do not have permission to run this plugin module bu hatayı veriyor kayıt yaptırdım 1 gün beklecince hata çıktı

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
Sorry, you do not have permission to run this plugin module bu hatayı veriyor kayıt yaptırdım 1 gün beklecince hata çıktı
konuya teşekkür etmediğin için detayları görmemişsin sorun konuyu dikkatli okumayıp uygulamaman üzgünüm

verdiğin siteye imei numarsı yazığımzıda ya site imei numarasını başka bir telefona kopyalrsa ne olacak güvenirliliği varmı bu sitenin.__?_?_?_?
bu site 3 yıldır sertifika dağıtıyor internette bu konuda tek bir şikayet ve sorun yaşayan biri yok zaten mantık olarak böyle birşey mümkün değil içiniz rahat olsun:oke:

dr_memin

Üye
hocam 1 günü doldurdum ama sertifika bölümünde download sekmesinin altı hala boş
1 gün boyunca sürekli baglı kalmak mı gerekir? yoksa biraz daha beklemem mi gerekir?

emrekucur

Üye
Allah razı olsun kardeş,
teşekkürümü de ettim, sonunda oldu bu iş, telefonu hacklemek istemiyordum garantisi için, bu süper oldu.
cer ve keyimi aldım artık tüm programlar açık.
ilk programı da yükledim, sorunsuz çalışıyor.

teşekkürler

komando233

komando233

Üye
peki arkadaşım deniyeceğim İNŞALLAH bir sorun çıkmaz

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
hocam 1 günü doldurdum ama sertifika bölümünde download sekmesinin altı hala boş
1 gün boyunca sürekli baglı kalmak mı gerekir? yoksa biraz daha beklemem mi gerekir?
gelmesi lazım ama bügün saat 5-6 gibi gelmezse bana özelimden ulaş ben bi bakayım

esen38

Üye
volpan kardeş merhaba kusura bakma seni rahatsız etmek istemezdim ama cözemedim ben cumartesi günü kayıt yaptırdım ama hala siteye girdigim de dosyalarım gönderilmemiş bir problemmi pldu acaba

halilakdere

Üye
teşekkür ederim arkadaşım, sağol

selmans

selmans

Üye
çok teşekürler kardeş ellerine sağlık

komando233

komando233

Üye
volpan kardeş resimdeki rakmlar felan göremiyorum sitede

Üst Alt