Sertifika Alma İşlemi -- Opda -- Resimli Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
pm mesajı atamıyorum volpan ben cer alımı için dediklerini uyguladım o verdigin linkte download kısmı hala aktif degil 10 mesajıda gectim hala beklemedeyim
hemen indiremezsin 1 gün sonra gelmiş olur ozaman indireceksin birde geldiyse eğer biraz bekle geç geliyor download edeceğin sekmen

keremsezer

Üye
anlatım cok guzel ama ya bende bır sorun var yada anlamıyorum op dadan o kadar ugrastım ama sertıfıka alamıyorum

trpolat

Üye
hele sukur yaptim galiba simdi sira beklemede insallah olur cinceyide sokturdunya bize volpan kardes helal olsun:)
bugun yaptim yarin belki gelir gelmezse ertesi gun ertesi gunde olmadi diger gun en gec bilemedin bir haftaya garanti gelir sanirim:)
saygilar

weyselaysel

weyselaysel

Üye
volqan banada alsana cer
o linke giriyorum beni tanımıyorrr.

ulukan_21

Üye
hemen indiremezsin 1 gün sonra gelmiş olur ozaman indireceksin birde geldiyse eğer biraz bekle geç geliyor download edeceğin sekmen

my certificates denen bir kısım var ordaki download yerinden demi başka yer degil yanlıuş yere bakmayalımda:islik

dedalus44

Üye
mrb.dün gece 1.sayfada anlatıldığı şekilde üye olup 5-6 mesaj salladım.imemimi vs de verdim.ancak sertifikanın ineceği söylenen bu sayfaya login olamıyorum buraya hangibilgileri gireceğiz.(dün akşam üye olduktan sonra çalışıyordu b.sayarı kapttım sabah açtığımda login olamıyorum sanırım kullanıcı adışifreden başka şeyler de istiyor)

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
my certificates denen bir kısım var ordaki download yerinden demi başka yer degil yanlıuş yere bakmayalımda:islik
sağ taraftaki yerden download edeceksin

--------------- Ekleme ---------------

mrb.dün gece 1.sayfada anlatıldığı şekilde üye olup 5-6 mesaj salladım.imemimi vs de verdim.ancak sertifikanın ineceği söylenen bu sayfaya login olamıyorum buraya hangibilgileri gireceğiz.(dün akşam üye olduktan sonra çalışıyordu b.sayarı kapttım sabah açtığımda login olamıyorum sanırım kullanıcı adışifreden başka şeyler de istiyor)
hayır istemiyor sadece kullanıcı adın şifren yukarıdan ingilizce çeviri linkini gör register yazan yerin 2 yanındaki yada2 yanındakine tıkla gelen sayfaya kullanıcı adın ve şifreni yaz login ol sonra sayfayı kapat konumdaki ilgili linke tıkla seni istediğin yere götürür....

trpolat

Üye
slm allahima bin sukur halettim sertifikada aldim n95 v31.0.017 yi hacklemeyide basardim helloox 1.2 denemistim olmadi 1.3 ile sorunsuz olarak oldu emegi gecen herkese sonsuz tesekkurumu bir borc bilirim
saygilar. polat

dedalus44

Üye
sanırım şifremi unuttum .beni 15dk lığına banlıyor.

amfibi34

Üye
emegine saglık insllh hallederız

OTHERWORLD

Üye
arkadaşlar cer dosyası bölümündeki kırmızı alan yeşil oldu ama sağdaki yerin üzerine geliyorum mavi ve kırmızı olarak 2 ana bölüm çıkıyor ikisinde de cer ve yazıyor kırmızıdan 3 -4 defa almak için tıkladım cer dosyasını gördüm indiriyormuş gibi yaptı ama indirmedi 4. de artık cer ve köy bölümünde ki cer ve yazıları görünmüyordu ne yapıcam ben? sanki cer ve alma hakkım bitmiş gibi lütfen yardım edin :( bilen birisi yardım etsin

tutankamon09

Üye
seLam ya ben dediklerini yaptım ama indiremedim şu cer dosyasını 5 6 tane de mesaj yazdım forma yardımcı olursan sevinirim

keremsezer

Üye
arkadaşlar opda dan sertifika link imi tam almış ındırecekken kullanıcı gırısımı ve ıp gırısım forumlara yasaklanmıstır dıye bir yazı gordum opda benı yasakladı tam da sertifikamı ındırecekken ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tesekkurler

creature80

Üye
eline saglık kardeş

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar cer dosyası bölümündeki kırmızı alan yeşil oldu ama sağdaki yerin üzerine geliyorum mavi ve kırmızı olarak 2 ana bölüm çıkıyor ikisinde de cer ve yazıyor kırmızıdan 3 -4 defa almak için tıkladım cer dosyasını gördüm indiriyormuş gibi yaptı ama indirmedi 4. de artık cer ve köy bölümünde ki cer ve yazıları görünmüyordu ne yapıcam ben? sanki cer ve alma hakkım bitmiş gibi lütfen yardım edin :( bilen birisi yardım etsin

konuyu detaylı okumazsan teşekür butonuna basmayı çok zor bi iş görürsen böyle indirmekte zorluk çekersin oysaki teşekkür butonuna bassan herşeyi detaylıca öğrenirdin şimdi git konya teşekkür et ve konuyu detaylı oku lütfen

arkadaşlar opda dan sertifika link imi tam almış ındırecekken kullanıcı gırısımı ve ıp gırısım forumlara yasaklanmıstır dıye bir yazı gordum opda benı yasakladı tam da sertifikamı ındırecekken ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tesekkurler

sende konuya detaylı incelemeyip teşekkür butonuna basmayan bi arkadaşımızsın telefonun imei banned edilmiştir opdadan sertifika alamayacaksın tevsiyem telefonunu satıp yenisini alman ve bu konuya geldiğinde konuyu dtaylı okuyup bir teşekkürü çok görmemen

seLam ya ben dediklerini yaptım ama indiremedim şu cer dosyasını 5 6 tane de mesaj yazdım forma yardımcı olursan sevinirim
teşekkür butonuna basmadan dediklerimi nasıl yapmış oluyosun ya konuyu detaylı oku en başında ne diyor

anlatım cok guzel ama ya bende bır sorun var yada anlamıyorum op dadan o kadar ugrastım ama sertıfıka alamıyorum
sorun konuya teşekkür etmemiş olmanda

delona

delona

Üye
merhaba Volpan ben siteye giriş yapınca bu yazı çıkıyo

Your IP address or account was not allowed to this forum.

tamam bu adamlar beni banladılar
bundan kurtulmanın bir yolu yokmudur

amfibi34

Üye
bu siteden dosyayı nasıl alıcaz gelip gelmedini nerden bilicez yardımcı olurmusun tskr.

afo_argus

Üye
tşk

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
bu siteden dosyayı nasıl alıcaz gelip gelmedini nerden bilicez yardımcı olurmusun tskr.
konuyu okusana dostum konun sağ alt köşesinde teşekür butonu var bi zahmet bas ve konunun detaylarını gör o detylarda yazıyor

hicazi45

Üye
volpan emeğine sağlık . çok güzel bir paylaşım olmuş. ben opda' ya üye olmayı başadım . sertifika almak için ilgili sayfaya da girdim. İmei numaramı ve email adresimide girdim. aply bölümünü tıklıyorum. fakat geçersiz email diyor.hatta 6 tane de forumlara mesaj gönderdim. Sorun ne olabilir acaba?

Üst Alt