Sertifika Alma İşlemi -- Opda -- Resimli Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

riddick34

riddick34

Üye
dediklerini harfiyen uyguladım bakalım sonuç ne olucak :)

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
dediklerini harfiyen uyguladım bakalım sonuç ne olucak :)
dediklerimi hafiyen uygulasaydın konuya teşekkür etmen gerektiğini de görürdün ymarım banned yedim sertifika vermiyolar diye gelmezsin bana

riddick34

riddick34

Üye
pardon onuda hallettim :)

odakbrt

Üye
arkadaşım yaklaşık 20 dakkikadır bekliyorum ama indi cer inmiyor ne yapabilirim

merete

Üye
konuyu detaylı baştan soına okuyarak yapmazsan olmaz tabi konuyu oku ve uygula pls

arkadaşım ben 1hafta önce fln yapmıştım şimdi aynı işlemleri tekrar yapsam imei numaram aynı olcak kabul etmicek tekrar okudum anlamadmda sordum. cevap vermiceksen böyle gerizkalı muamelesi yapma .

ismayilovali

Üye
her kese selam, bes daha önce OPDA-dan sertifika almışdım ve aldığım sertfkayı kayb etdim, kullanıcı ismide hafızamda kalmadı. Şimdi yeni isimle kayıt olsam sertifika alabilirmiyim? önceden teşekkürler

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Dostum seni yanıltmak istemem fakat , bildiğim kadarıyla opda aynı imei nosuna 2.bir sertifika vermiyor..

Eğer cihaz değişikliği yaptıysan , farklı bir üyelik alabilirsin.. Tahminimce aynı imei nosuna istiyorsun, yine de bir

dene şansını

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
her kese selam, bes daha önce OPDA-dan sertifika almışdım ve aldığım sertfkayı kayb etdim, kullanıcı ismide hafızamda kalmadı. Şimdi yeni isimle kayıt olsam sertifika alabilirmiyim? önceden teşekkürler
genelde vermermiyor ama bazen veriyor %30 şansın var neye göre belirliyorlar bilmiyorum şansını dene bir üyelik al ve tekrar başvuru yap

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşım ben 1hafta önce fln yapmıştım şimdi aynı işlemleri tekrar yapsam imei numaram aynı olcak kabul etmicek tekrar okudum anlamadmda sordum. cevap vermiceksen böyle gerizkalı muamelesi yapma .
gerizekalı muamelesi yapmıyorum yüzlerce kişi sorunsuz alıyorda sen alamıyorsan ya konuyu detaylı incelemiyor okumuyorsun yada okuduğunu anlamıyorsun adını sen koy yorum yapmak haddime değil
okuyupta anlamayan yapamayan arkadaşların sertifikasını ben alıyorum lütfen imei numaranı özelime gönder ben alayım senin için

1 gün bekledikten sora iniyor kanımca :megafon:
başvuru yaptıktan sonra eğer sabah baş vurmuşsan akşam üstü indirebilirsin eğer akşam üstü yaptıysan ertesi gün öğleden sonra indirebilirsinkonudaki indirme süresindeki maksat dowload için tıkladğımız linkin gecikme süresi:oke:

akbaba36

Üye
arkadaşlar bu çalışma için bende çok teşekkür ederim. dediklerinizi harfiyyen yaptım ve bir kez başardım. fakat ikinci bir imei numarası giriyorum. kabul etmiyor.
  • yazan yerde imei numaramı sorgulatıyorum Sorry, no matched result! Please go to submit your IMEI first.
    yazısı çıkıyor
    yardımcı olursanız teşekkür ederim.

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
o imei numarasından daha önce sertifika alınmış olabilir

sato_8520

Üye
öncelikle detaylı anlatımın ve konuyla ilgileniyor olman cok güzel bunun için çok teşekkür ederim. ben cer dosyasını indirdim fakat dosyasını indirmem için gerekli olan link kayboldu ve şöyle birşey cıktı yardımcı olursan sevinirim

baronofnights

baronofnights

Üye
tesekkurler arkadasıum yardımın ıcın ama bısey daha ben o sıteye gırıdm ama ertesı gun senın lınkle tekrar gırmek ıstedım ama gıremıyorum nasıl gırcem yardımcı olurmusun

tamamdır yaptım bee

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle detaylı anlatımın ve konuyla ilgileniyor olman cok güzel bunun için çok teşekkür ederim. ben cer dosyasını indirdim fakat dosyasını indirmem için gerekli olan link kayboldu ve şöyle birşey cıktı yardımcı olursan sevinirim

evet indirme hakkın bitmiş yeni konu açarak ve forumlara yorum yaparak indirme hakkı kazanabilirsin

monshe

Üye
yha ben üyelik şifremi unuttum nasıl öğrenebilirim opda da :'(

bayje799

Üye
mesajları atdıkdan sonra bu cıkıyor yardım edermisin Your IP address or account was not allowed to this forum.

volkan kardeş cinliler bamladı galiba ime yolasam yardım edermisin

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
mesajları atdıkdan sonra bu cıkıyor yardım edermisin Your IP address or account was not allowed to this forum.

volkan kardeş cinliler bamladı galiba ime yolasam yardım edermisin

evet banned edilmişsin konuyu tam okumuyorsunuz sonra banned edliyorsunuz :( yapacak bişey yok site adminleriyle bağlantıya geç tabi çincen var ise

ccaglarr

Üye
sadece bu konuyla değil hangi konuyla alakalı oluırsa olsun bildiklerimi paylaşmaktan onur duyarım paylaşmak kadar haz veren bir güdü tatmadım :)
volpan merhaba üye oldum ama şu anda foruma yazamıyorum ''Sorry, one of the fields that you have entered contains words that have beed add to the list of disallowed words by administrator, please return.'' diyo ne yapmam lazım ? bu işe de bi el atsan süper olur şimdiden teşekkürler :D

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
volpan merhaba üye oldum ama şu anda foruma yazamıyorum ''Sorry, one of the fields that you have entered contains words that have beed add to the list of disallowed words by administrator, please return.'' diyo ne yapmam lazım ? bu işe de bi el atsan süper olur şimdiden teşekkürler :D
banned edilmişsin yapılacak bişey yok konuyu en başından okuyup anlatımın detaylarını uygulasaydın yada konuya bir teşekkürü çok görmeseydin böyle bir uyarı işle karşılaşmazdın çok üzgünü :(

fenerdinc

Üye
çok teşekkür ederim çok işimi gördü

Üst Alt