olmuştır alamazsan bana ulaş ben sana yardım ederimkardeş çok teşekkürler eğer hata yapmadıysam sırada 1490 kişi var
--------------- Ekleme ---------------
录入串号268371已完成266881待处理1490
您的申请情况
申请次数1购买次数0op币4剩余次数4
ykarıda gösterdiğim gibi yazı çıktı sizce olmuşmudur
link yenilendioncelıkle tessekurler ben sertıfıka ve dosyasını ındırdım fakat rapıd lınkı hata verıyor bı ılgılensenız tessekur ederım ellerınız dert gormesın
volpan kafayı yedim valla sana zahmet şu benim cer dosyasını bi halletsen valla çok makbule geçer. bende bi sorun varda çözemedim ım: 359557010226401

IMEI numaranızı vermeyin klonlanma riski var o burda herkes ımeı nosunu yazarsa ...![]()
parası çok olanlara satan siteler var onlarda opdadan alıp satıyolar Ama para vermek istemiyorum beleş mal baldan tatlıdır diye düşünüyorsan ozaman konuyu takip et ücretsiz sertifikanı alpeki bu paralı filan mı yoksa ücretsizmi sertifika almak
Your Application Statistics
Applied 1
Bought 0
OPB 9
Remain 9
indirecegimiz sayfanin solundaki yazan bu ingilizce terimler mesela remain 9 yazdigim mesaj mi oluyor acaba
yeni id al büyük ihtimal forumlara yazdığın mesajşlardan kaynaklanıyor aynı konuya saçma sapan şeyler yazdığın için banned edilmiş olmalısınmerhaba Volpan ben siteye giriş yapınca bu yazı çıkıyo
Your IP address or account was not allowed to this forum.
ne yapacağım
Your Application Statistics
Applied 1
Bought 0
OPB 9
Remain 9
indirecegimiz sayfanin solundaki yazan bu ingilizce terimler mesela momain 9 yazdigim mesaj mi oluyor acaba
evet yazdığın mesajları gösteriyorYour Application Statistics
Applied 1
Bought 0
OPB 9
Remain 9
indirecegimiz sayfanin solundaki yazan bu ingilizce terimler mesela remain 9 yazdigim mesaj mi oluyor acaba
yukarıda ingizce seçeneği var oradan siteyi ingilizceye çevirebilirsinslm arkadaslar ben bu isi bir turlu beceremedim cince yaziyor opda sitesine girince kayboluyorum lutfen yardim
saygilar
arkadaslar su sertifika alma isini ben beceremedim cince yaziyor hersey nereye tiklayacagimi sasiriyorum lutfen yardim
saygilar