Sertifika Alma İşlemi -- Opda -- Resimli Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

JoNeST

JoNeST

Üye
Dostum çok güzelbir şekilde anlatmışsın olayı, teşekkür ederim. Fakat vermiş olduğun link kırık, yeniliyebilirmisin..

tiabloo

Üye
kardeş çok teşekkürler eğer hata yapmadıysam sırada 1490 kişi var

--------------- Ekleme ---------------

录入串号268371已完成266881待处理1490

您的申请情况

申请次数1购买次数0op币4剩余次数4

ykarıda gösterdiğim gibi yazı çıktı sizce olmuşmudur

appie

Kapalı Hesap
oncelıkle tessekurler ben sertıfıka ve dosyasını ındırdım fakat rapıd lınkı hata verıyor bı ılgılensenız tessekur ederım ellerınız dert gormesın

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
kardeş çok teşekkürler eğer hata yapmadıysam sırada 1490 kişi var

录入串号268371已完成266881待处理1490

您的申请情况

申请次数1购买次数0op币4剩余次数4

ykarıda gösterdiğim gibi yazı çıktı sizce olmuşmudur
olmuştır alamazsan bana ulaş ben sana yardım ederim

oncelıkle tessekurler ben sertıfıka ve dosyasını ındırdım fakat rapıd lınkı hata verıyor bı ılgılensenız tessekur ederım ellerınız dert gormesın
link yenilendi

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Merhaba Volpan ;

Dostum öncelikle Teşekkür rekorları kıran bu mükemmel paylaşımın ve yardım severliğin için tebrik ve teşekkür ediyorum.. Benim cihazım hackli sorun yok , fakat bu işler için çok acemi olan bir arkadaşım adına senden yardım isteyeceğim , vaktin olur da ilgilenebilirsen sana özelden yazıcam görüşmek üzere ...

alemburda

alemburda

Üye
volpan kafayı yedim valla sana zahmet şu benim cer dosyasını bi halletsen valla çok makbule geçer. bende bi sorun varda çözemedim ım: 359557010226401

IMEI numaranızı vermeyin klonlanma riski var o burda herkes ımeı nosunu yazarsa ... :naughty:

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
IMEI numaranızı vermeyin klonlanma riski var o burda herkes ımeı nosunu yazarsa ... :naughty:

356445522144544 hocam n96 model telefonumun imei numarası hadi lütfen kopyalat kötü amaçlı kullan eğer telefnum kapanırsa sana söz veriyorum yeni bi n96 hediye edeceğim şeref sözü veriyorum...

lütfen hurafelerle sağdan soldan duyma anlamsız sözlerle insanların aklını bulandırma yeni telefonların imei chipini değiştirmek telefonun kendi parasından pahalı 380Euro n96 ki ve o ana kartın kendi imei nosu zaten var yani imei numarası lisans numarası gibi düşünme ...

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Volpan Tekrar Tekrar Teşekkürler , konuyu açmakla kalmayıp , halen daha süren yardımların ve uğraşların için..

qzem6767

Üye
peki bu paralı filan mı yoksa ücretsizmi sertifika almak

monshe

Üye
bu işlem oyunlarıda tam sürüm yapıyor mu??

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
peki bu paralı filan mı yoksa ücretsizmi sertifika almak
parası çok olanlara satan siteler var onlarda opdadan alıp satıyolar Ama para vermek istemiyorum beleş mal baldan tatlıdır diye düşünüyorsan ozaman konuyu takip et ücretsiz sertifikanı al

delona

delona

Üye
id adresin site tarafından kabul edilmiyor diyo
ne yapmalıyım

trpolat

Üye
slm arkadaslar ben bu isi bir turlu beceremedim cince yaziyor opda sitesine girince kayboluyorum lutfen yardim:)
saygilar

arkadaslar su sertifika alma isini ben beceremedim cince yaziyor hersey nereye tiklayacagimi sasiriyorum lutfen yardim
saygilar

fragman444

Üye
walla epey uğraşmıştım daha önce ama bir türlü yükleyememiştim, ilk sayfada anlatılan tarzada işlemleri yaptım, 1 gün sonra sertifikamı aldım ve sonunda mutlu son. marble maze labirent oyununu yükledim, 20. leveldeyim:)

mehmetaliy

Üye
Your Application Statistics
Applied 1
Bought 0
OPB 9
Remain 9

indirecegimiz sayfanin solundaki yazan bu ingilizce terimler mesela momain 9 yazdigim mesaj mi oluyor acaba

Applied 1
Bought 0
OPB 9
Remain 9

indirecegimiz sayfanin solundaki yazan bu ingilizce terimler mesela remain 9 yazdigim mesaj mi oluyor acaba

rasmik18

rasmik18

Üye
hıohqısdhılnklşnmtgewjotgojonfdmog4

delona

delona

Üye
merhaba Volpan ben siteye giriş yapınca bu yazı çıkıyo

Your IP address or account was not allowed to this forum.

ne yapacağım

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
merhaba Volpan ben siteye giriş yapınca bu yazı çıkıyo

Your IP address or account was not allowed to this forum.

ne yapacağım
yeni id al büyük ihtimal forumlara yazdığın mesajşlardan kaynaklanıyor aynı konuya saçma sapan şeyler yazdığın için banned edilmiş olmalısın

Applied 1
Bought 0
OPB 9
Remain 9

indirecegimiz sayfanin solundaki yazan bu ingilizce terimler mesela momain 9 yazdigim mesaj mi oluyor acaba

Applied 1
Bought 0
OPB 9
Remain 9

indirecegimiz sayfanin solundaki yazan bu ingilizce terimler mesela remain 9 yazdigim mesaj mi oluyor acaba
evet yazdığın mesajları gösteriyor

slm arkadaslar ben bu isi bir turlu beceremedim cince yaziyor opda sitesine girince kayboluyorum lutfen yardim:)
saygilar

arkadaslar su sertifika alma isini ben beceremedim cince yaziyor hersey nereye tiklayacagimi sasiriyorum lutfen yardim
saygilar
yukarıda ingizce seçeneği var oradan siteyi ingilizceye çevirebilirsin

weyselaysel

weyselaysel

Üye
arkadaşım ben cer osyası alamadım yardımcı olurmusun saygılar

ulukan_21

Üye
pm mesajı atamıyorum volpan ben cer alımı için dediklerini uyguladım o verdigin linkte download kısmı hala aktif degil 10 mesajıda gectim hala beklemedeyim

Üst Alt