Sertifika Alma İşlemi -- Opda -- Resimli Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

l_manyak

Üye
Volpan Selam,

Ben daha 2.adımdan takıldım. Opda'daki 2.linke girince dropdown menülü filan başka bir sayfa çıkıyor. Buraları nasıl doldurmak lazım? Yardımcı olursan sevinirim.

selimcan98

selimcan98

Üye
Arkadaşlar lütfen IMEI numaranızı vermeyin.
Gazete ve internet haberlerini izlerseniz şuan "Kaçakçılar kopya cep'le yasağı deliyor" haberlerini görürsünüz.
Cep Tel. Servisleri kopyalanmış IMEI numarasını tespit ettiklerinde telefonun garantisini durduruyorlar.
Lütfen Dikkat :vur:megafon:

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım 2 seneden fazla oldu bu sertifika alma nasıl yapılır bulamadım anlatımlar hep çok karmaşıktı ve insanın canını bir türlü beceremediğinden sıktığından sertifika almaktan hep vaz geçtim. Ama sayende senin anlatımınla bu iş çok basit geldi bana ve sertifika bekleme safhasına kadar geldim. henüz elime geçmedi ama bu benim için çok büyük bir ilerleme.

sana çok teşekkür ederim arkadaşım ellerin dert görmesin. allah senden razı olsun. iy akşamlar...:oke:
sizin dualarınız beni ayakta tutan teşekkür.

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar lütfen IMEI numaranızı vermeyin.
Gazete ve internet haberlerini izlerseniz şuan "Kaçakçılar kopya cep'le yasağı deliyor" haberlerini görürsünüz.
Cep Tel. Servisleri kopyalanmış IMEI numarasını tespit ettiklerinde telefonun garantisini durduruyorlar.
Lütfen Dikkat :vur:megafon:

benim tek kvk garantili garanti dışı olsun önemi yok telefon kutudan sağlam çıktıktan sonra garantinin anlamıyok hangi bahaneyle gönderirsen gönder kullanıcı hatası oluyo ayrıcasenin bahsettiğin konu opda ile alakalı değil çünkü 4 yıl öncede opdadan aldım telefon hurda oldu ama hala bi sorun yaşamadım korkma rahat olbişey olmaz kulaktan duyma haberlerle yada iyi dinlemeden haberleri insanların miğdesini bulandırma bu konuyu nokia ile görüştüm telefona ek proğram bile kursan garanti dışı oluyomuş zaten ........ SEN SAKIN BİŞEY KURMA

boorce

boorce

Üye
dediklerini yaptım tam 1 gün mü olcak link için?

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
hayır 3-4 saatte veriliyo sertifika ama sorunu daha acık sor muneccim değilim tahmin ederek cevap verdim..

boorce

boorce

Üye
bi de link silnmiş galiba bi bakarsan

yusufuctu

Üye
dostumuz gunlerdir sôylûyor anlasildi telefonlar kapitalistler tarafindan ele gecirilmistir
vol pan kardesimize teseekur

boorce

boorce

Üye
valla oldu emeğe saygı

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
dostumuz gunlerdir sôylûyor anlasildi telefonlar kapitalistler tarafindan ele gecirilmistir
vol pan kardesimize teseekur

kardeşim güzel kardeşim 5 yıl öncede opda vardı 3 yıl öncede opda vardı 3 yıl önce aldım ve milyonlarca kişi aldı ama hiç biri bir sorunla karşılaşmadı yada madur olmadı 3 yıl önceki telefonlar şimdi hurdaya çıktı yada kimse yüzüne bakmıyo ama en ufak bi sorun yok telefonu kapanan yok nereden çıkarıyosunuz bu tür muhabbetleri birkere opdaya sertifika verme yetkisini veren nokia
nasıl mı anlatıyım bu konuyla miğde bulandırmaya lütfen devam etme

software noki cihazlarana yönelik proğram satmak isteyenlere yeni duyurusunda proğramları ***** yada register güvenliğin üstünde bir güvenlik sağlsyarak signed olayı sertifikalandırma olayını çıkararak bunu en güvenli hale getirmiştir opdada proğram yazılımcısı gibi baş vurup sertifika verme yetkisi satın almış nokiadan onlara bu sertifikayı veren nokia dır. NEDEN Mİ ALD:I opda dünyanın en büyük formu olmak için ve oldu şuanda dünyaca kullanılan ilk ve tek formu opdadır günlük tıklanma sayısı günlük bu sitenin ümrü kadar aldığığı teşekkür ve tıktır. KONU KAPATILMIŞTIR SAYGILAR

yen

yen

Üye
Kardeşim kayıt oldum bekliyorum yinede teşeşşür edeyim dedim olmassa,senden yardım alırım yine.allah razı olsun volpan

AYRICA CAZ CUZ EDEN ARKADAŞLARA DUYRULUR,telefona program yükleyemiyeceksen neden sadece mesaj atan ve arama yapan telefonlar almıyorsunuz.AVUÇ DOLUSU PARA VERİYORSUNUZ ONDAN SONRA KULLANAMIYORSUNUZ.
İMEİ DEDİĞİN NEDİR Kİ SENİN İMEİN SENİN TELEFONU NA HAS BİŞEYDİR VE KİMSENİN Bİ İŞİNE YARAMAZ

Kardeşim ALLAH razı olsun senden,sertifikam 5 saatte geldi,gayet açık anlatımın ve paylaşımın için teşekkürler.Telefonum şu an hacklen di:))) N95 GB v.31.00.15 eyvallah

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim kayıt oldum bekliyorum yinede teşeşşür edeyim dedim olmassa,senden yardım alırım yine.allah razı olsun volpan

AYRICA CAZ CUZ EDEN ARKADAŞLARA DUYRULUR,telefona program yükleyemiyeceksen neden sadece mesaj atan ve arama yapan telefonlar almıyorsunuz.AVUÇ DOLUSU PARA VERİYORSUNUZ ONDAN SONRA KULLANAMIYORSUNUZ.
İMEİ DEDİĞİN NEDİR Kİ SENİN İMEİN SENİN TELEFONU NA HAS BİŞEYDİR VE KİMSENİN Bİ İŞİNE YARAMAZ

Kardeşim ALLAH razı olsun senden,sertifikam 5 saatte geldi,gayet açık anlatımın ve paylaşımın için teşekkürler.Telefonum şu an hacklen di:))) N95 GB v.31.00.15 eyvallah

caz cuz eden arkadaşlar haberleri iyi dinlemediğinden burada süpermenlik yaptığını zannediyolar ula aha benim me numaram nereye veriyosan ver kopyalat hadi bakim 356405558789474 N96 opdaya gerek yok telefon tamircileri me iconluyor git onlara bu ime ile benim telefonu aç de bakalım yapabilecekmi sana nediyecek SANA NE DİYECEK BİLİYOMUSUN O TELEFONU GETİRMEN LAZIM ÇÜNKÜ ONUN CHİPİNİ ALMALIYIZ OK???

AYRICA SENİN VERDİĞİN ÖRNEK İÇİN TEŞEKKÜR GÜZEL Bİ ÖRNEK sinir ediyolkar adamı paylaşım açmak içimden gelmiyor

lexmosti

Üye
arkadaşım öncelikle anlattıkların için çok teşekkür ederim. söylediğin gibi opda sitesine üye oldum 5. numaraları falan yazdım 5 tane de mesaj attım , şimdi artık verdiğin linkin açılmasını bekliyorum. bunun dışında alttaki rapid linkinden diğer programı indirmeye çalıştım ama

This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times. This limit is reached.
To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information.

diye bir yazı çıktı. senden ricam eğer zahmet olmayacaksa linkleri yenileyebilir misin?
şimdiden çok teşekkürler.

gardi

gardi

Üye
anlatım için tesekurler.yalnız arkadaslar ben bu siteye uye oldum sertifkayı aldım. yalnız programları imzalamak için cepte imza programı kullanıyorum sis doyasını seciyorum *** ve cer dosyasını seciyorum en son olarak aşagıya şifre girmem gerekiyor şifre nedir bilmiyorum.opda sitesine bunun için şifre yazdıkmı şifrem nedir bilmiyorum yardımınız için tesekurler

tamamadır hallettim yalnız. HelloOX v1.03 Unsigned programını imzalamıya calısyorum ama su hatayı veriyor program singsis.exe encounteren an eroor
################
file ı/ o fault cannot create

böyle bir hata veriyor

diğer programlarıda imzalıyor ama programlar yuklenmiyor.bir de bu
program hello carbide telefonu hacklemek içinmi tesekurler

yokmu yardımcı olacak arkadaslar

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım öncelikle anlattıkların için çok teşekkür ederim. söylediğin gibi opda sitesine üye oldum 5. numaraları falan yazdım 5 tane de mesaj attım , şimdi artık verdiğin linkin açılmasını bekliyorum. bunun dışında alttaki rapid linkinden diğer programı indirmeye çalıştım ama

diye bir yazı çıktı. senden ricam eğer zahmet olmayacaksa linkleri yenileyebilir misin?
şimdiden çok teşekkürler.

sistem hack için kullanılıyor sizin o proğramı yükleyememe sebebiniz i,ndirdiğiniz proğramın daha önceden başka bir sertifika tarafından sertifikalandırılmış olmasınındandır büyük ihtimal

gardi

gardi

Üye
volpan hocam bizede bir yardımcı olursan seviniriz .sorun su hello carbide sis doyasını imzalamıya calıyorum su hatayı veriyor.singsis.exe encounteren an eroor
################

diğer programları imzalıyorum ama yalnız yine yuklenmiyor.bu hello carbide dosyasını imzalyıp tele kurdktan sonra yuklenir gailiba diğer imzaldıklarım ama helleyu imzalmıyor

dumangozlu

Üye
dostum bende yeni e 66 aldım günlerdin tüm yazılanları takip ettim denemedik indirmedik prg bırakmadım kafayı yedim bana yardımcı olabilirsen çok sewinirim yardımcı olamak istersen kardeş bana msj atarmısın sana zahmet

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
volpan hocam bizede bir yardımcı olursan seviniriz .sorun su hello carbide sis doyasını imzalamıya calıyorum su hatayı veriyor.singsis.exe encounteren an eroor
################

diğer programları imzalıyorum ama yalnız yine yuklenmiyor.bu hello carbide dosyasını imzalyıp tele kurdktan sonra yuklenir gailiba diğer imzaldıklarım ama helleyu imzalmıyor

değerli kardeşim sisteme telefonla uyumlu olmayan bir istall server dosyası eklemişsin bü yuzden bu hataları alıyorsun bundan kurtulmanın tekçaresi telefona format atmandır.sonra olmazsa yine bana dön yine yardımcı olayım ....

dostum bende yeni e 66 aldım günlerdin tüm yazılanları takip ettim denemedik indirmedik prg bırakmadım kafayı yedim bana yardımcı olabilirsen çok sewinirim yardımcı olamak istersen kardeş bana msj atarmısın sana zahmet

dostum sorunun özel değilse yaz sorun neyse burada cevaplayım (ki) diğer kişilerde soruma bakarak düzeltme olayı bulsunlar hatalarını buradan yaz halledemezsem özelinde konuşuruz ok ?

baklan2720

Üye
dostum verdiğin bilgiler doğrultusunda cer ve ******* aldım
lakin
verdiğin programı indiremiyorum, eror veriyor.
bunada bir el atarsan iyi olacak
teşekkürler....

evet arkadaşlar
program için yeni link

efkan555

Üye
oldu yha ne güsel saol volpan

başka paylaşımlarınıda bekliyoruz volpaaan

forcexxx1

Üye
bende 10 dk önce kaydoldum ve beklemedeyim.Daha önce telefonum sertifikalıydım telefona format atıp güncellemesini yaptıktan sonra bir daha sertifika yapamadım.

Üst Alt