Sertifika Alma İşlemi -- Opda -- Resimli Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

tameriscen(yeni)

tameriscen(yeni)

Üye
volpan kardeş anladığım kadarı ile sen illa konuna bişeyler yazılmasını istiyorsun.
al yazdık. başın göğe erdimi??

ben bu forumda yardımlaşmanın sadece insanlık adına yapıldığını düşünüyordum. ama demekki konuma bişeyler yazılsın mesajım artsın diye düşünenlerde oluyormuş.
kolay gelsin

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
volpan kardeş anladığım kadarı ile sen illa konuna bişeyler yazılmasını istiyorsun.
al yazdık. başın göğe erdimi??

ben bu forumda yardımlaşmanın sadece insanlık adına yapıldığını düşünüyordum. ama demekki konuma bişeyler yazılsın mesajım artsın diye düşünenlerde oluyormuş.
kolay gelsin

tabi işin içini bilmeden öyle artis artis konuşup yaralamak kolay ama bilmediğin şey su özelime yazılan konuya yazılandan daha çok ben konuya illa bişeyler yazılsın demiyorum oraya sorununuzu yazın cevaplayım diğer insanlarda faydalansın bana dönmesin..YAPAMAYAN İNSANLAR KONUYA YAZSIN SEBEBİYLE BİRLİKTE YARDIMCI OLAMAZSAM YADA YAPAMAYAN OLURSU BEN ONUN YERİNE ALIRIM DİYORUM GÜNLÜK 10 TANE MESAJ GELİYO İMEİ NOSU BANA AL DİYE KONUYA GÜNLÜK YORUM 2-3 GEÇMEZKEN ÖZELİME OKADAR PM NİN GELMESİ BİZİM İNSANIMIZIN KONUYU OKUMAYA ERNİP BİRAZ MANTIK YÜRÜTMEYİ ZOR BULUP KOLAYINA KAÇTIĞINI GÖSTERİYO

yusuf1646

Üye
merhaba. anlatım için teşekkür ederim ancak sanırım sitede değişiklik olmuş. 13,15 ya da 18 ile başlayan telefon numarası giriyourm ilgili kutucuğa ancak wrong validation E-mail diyor. ne girersem gireyim bunu diyor. nedenini anlayamadım. bi yardımcı olursan sevinirim. olmazsa imei no mu göndereyim sana. teşekkürler şimdiden.

--------------- Ekleme ---------------

gmail adresimle yeni bir üyelik aldım bu sefer oldu. teşekkür ederim anlatım için. şimdi beklemem gerekiyor.

gmail adresimle yeni bir üyelik aldım bu sefer oldu. teşekkür ederim anlatım için. şimdi beklemem gerekiyor.

ATILGAN D

ATILGAN D

Üye
ben yaptım çok güzel çalışıyor beni büyük dertten kurtardın...

5610cu

Üye
hocam çin sitesinden dediklerini aynen yaptım 1 günü bekliyorum yarın ne olcak ayrıntılı anlatır mısın?(bide şimdi benim tel 5610 ama bu işlemi bi arkinin n78de yaptık) SAOL:oke::yuru

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
hocam çin sitesinden dediklerini aynen yaptım 1 günü bekliyorum yarın ne olcak ayrıntılı anlatır mısın?(bide şimdi benim tel 5610 ama bu işlemi bi arkinin n78de yaptık) SAOL:oke::yuru

konuyu takip et ne yapman gerektiği yazıyor ama takıldığın yer olursa yaz buradan en geç 12 saat içinde cevap yazarım

adnan2542

adnan2542

Üye
allah razi olsun .uye oldum.5 mesajda yazdim.dediklerini aynen yaptim.bakalim kac gun surecek bizim .cer dosyasi .ellerin dert gormesin volpan kardas.

az once kontrol ettim .cer dosyasi ile gelmisti.bu ne hiz ya .bir daha senden allah razi olsun volpan kardas sen olmasaydin .diger cin sitesini bekliyordum tam bir hafta oldu.arkadaslara tavsiyem forumda ingilizce bolum var.oraya 7 yada sekiz tane konuya thank you very much desinler .ben oyle yaptim sabah imei gonderdim.az once kontrol ettim yollamislar.

asparesai

Üye
Tsk elıne saglık

powergs

Üye
sağolasın

Kurter79

Üye
kardeş teşekkür ederiz bi günü bekliyorum bende sorun olmadan alırsam dahada edicem çok gerekli bi işlem çünkü gerek yok diyenleri hiç anlamıyorum :( teşekkür ederiz.

ddangerous

Üye
arkadaşlar yükleme hata veriyo

eskibiruye

Üye
Selam Volpan arkadaşım.
Dediklerini yaptım kaydolduktan sonra imei numaram yazıyordu sanırım olmuştu.kaydet dediğin linki kaydettim ve bugün baktım ama başka bir sayfa çıktı acaba tekrar girişmi yapmam lazım siteye şöyle bir sayfa çıktı.sertifikayı indirmek için verdiğin linkte çıkan sayfa bu ne yapmam lazım acaba

OPDA智能手机网 提示信息

您无权进行当前操作,这可能因以下原因之一造成
对不起,您还没有登录,无法进行此操作。
您还没有登录,请填写下面的登录表单后再尝试访问。
会员登录 用户名 UID 密码 安全提问 母亲的名字 爷爷的名字 父亲出生的城市 您其中一位老师的名字 您个人计算机的型号 您最喜欢的餐馆名称 驾驶执照的最后四位数字 回答
会员登录

Selam Volpan arkadaşım.
Dediklerini yaptım kaydolduktan sonra imei numaram yazıyordu sanırım olmuştu.kaydet dediğin linki kaydettim ve bugün baktım ama başka bir sayfa çıktı acaba tekrar girişmi yapmam lazım siteye şöyle bir sayfa çıktı.sertifikayı indirmek için verdiğin linkte çıkan sayfa bu ne yapmam lazım acaba

OPDA智能手机网 提示信息

Pardon ya resmi kopyalamamış ben size direk linki verim bari bi bakın size zahmet çıkan sayfaya

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
Selam Volpan arkadaşım.

OPDA智能手机网 提示信息

您无权进行当前操作,这可能因以下原因之一造成
对不起,您还没有登录,无法进行此操作。
您还没有登录,请填写下面的登录表单后再尝试访问。
会员登录 用户名 UID 密码 安全提问 母亲的名字 爷爷的名字 父亲出生的城市 您其中一位老师的名字 您个人计算机的型号 您最喜欢的餐馆名称 驾驶执照的最后四位数字 回答
会员登录

Pardon ya resmi kopyalamamış ben size direk linki verim bari bi bakın size zahmet çıkan sayfaya

sorunun halloldu sanırım

emouni

Üye
352061021306853 imei numarası allah rızası için su sertifikayı bana alabilirmisiniz.
2 gündür ağlıyorum resmen

eskibiruye

Üye
Volkan büyük adamsın be:)sayende aldım sertifikamı ama bunu N80 için almıştım ama birde E71 için alacam gene aynı hesaptan mı alalım yoksa yeni hesapmı açalım gene.
Ellerin dert görmesin sağol

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
Volkan büyük adamsın be:)sayende aldım sertifikamı ama bunu N80 için almıştım ama birde E71 için alacam gene aynı hesaptan mı alalım yoksa yeni hesapmı açalım gene.
Ellerin dert görmesin sağol
aynı hesaptan alabilirsin

352061021306853 imei numarası allah rızası için su sertifikayı bana alabilirmisiniz.
2 gündür ağlıyorum resmen
ekle msn mi yarın 12 de msn ye gel verim cer- ve dosyalarını

eskibiruye

Üye
Ya Volkan biz sertifikayı aldık zaten daha ne diye hack sistemi ile uğraşalım ki imzala imzala telefona yükle olmazmı.
Madem sertifikamızı aldık ve imzalayabiliyoruz daha ne diye forumlarda hack sistemi anlatılıyor onuda anlamış değilim.
Bunun açıklamasınıda yaparsan herkes anlar hem
Çok teşekkür ederiz baba sağolasın

emouni

Üye
ekledim msn i volkan kardeş saat 12 de yemeğe çıkıyorum malum işden dolayı ama hemen dönerim geri.... sabırsızlıkla bekliyorum dostum.

volkan dostum allah senden razı olsun.... yoksa benim yapacağım yoktu.
tekar tekrar teşekkürler...

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
Ya Volkan biz sertifikayı aldık zaten daha ne diye hack sistemi ile uğraşalım ki imzala imzala telefona yükle olmazmı.
Madem sertifikamızı aldık ve imzalayabiliyoruz daha ne diye forumlarda hack sistemi anlatılıyor onuda anlamış değilim.
Bunun açıklamasınıda yaparsan herkes anlar hem
Çok teşekkür ederiz baba sağolasın

Bazı uygulamalar sertifikalansa bile sistem hacklenmeden yüklenmiyor ama 3-4 proğramda yaşarsın bu sorunu
1-x-plorer 1.30 versiyounda
2-quickoffice de
3- sensor uygulamasında

diğerlerini sertifikalayıp yüklemen yeterli ama hiç gerek yok bence mesele x plorer 1.22 kur sonra telefondan güncelle 1.31 e sorun olmaz sistem hackli telefona virus girmişse sistemi çokertir ama hacksiz telefonda soft format olayı kurtarır ben size sistem hacki kesinlikle tavsiye etmiyorum

KptSyrDft

KptSyrDft

Üye
saol kardeş iyi araştırma

volkan baba tamam gerçekten güzel araştırmışşın ama kardeşim şu 31 versiyonuna bizim yapabileceğimiz bi yol yokmu yoksa biz sittin sene alamayız kardeş

Üst Alt