tameriscen(yeni)
Üye
volpan kardeş anladığım kadarı ile sen illa konuna bişeyler yazılmasını istiyorsun.
al yazdık. başın göğe erdimi??
ben bu forumda yardımlaşmanın sadece insanlık adına yapıldığını düşünüyordum. ama demekki konuma bişeyler yazılsın mesajım artsın diye düşünenlerde oluyormuş.
kolay gelsin
hocam çin sitesinden dediklerini aynen yaptım 1 günü bekliyorum yarın ne olcak ayrıntılı anlatır mısın?(bide şimdi benim tel 5610 ama bu işlemi bi arkinin n78de yaptık) SAOL![]()
Selam Volpan arkadaşım.
Dediklerini yaptım kaydolduktan sonra imei numaram yazıyordu sanırım olmuştu.kaydet dediğin linki kaydettim ve bugün baktım ama başka bir sayfa çıktı acaba tekrar girişmi yapmam lazım siteye şöyle bir sayfa çıktı.sertifikayı indirmek için verdiğin linkte çıkan sayfa bu ne yapmam lazım acaba
OPDA智能手机网 提示信息
Selam Volpan arkadaşım.
Dediklerini yaptım kaydolduktan sonra imei numaram yazıyordu sanırım olmuştu.kaydet dediğin linki kaydettim ve bugün baktım ama başka bir sayfa çıktı acaba tekrar girişmi yapmam lazım siteye şöyle bir sayfa çıktı.sertifikayı indirmek için verdiğin linkte çıkan sayfa bu ne yapmam lazım acaba
OPDA智能手机网 提示信息
您无权进行当前操作,这可能因以下原因之一造成
对不起,您还没有登录,无法进行此操作。
您还没有登录,请填写下面的登录表单后再尝试访问。
会员登录 用户名 UIDLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız密码Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız安全提问 母亲的名字 爷爷的名字 父亲出生的城市 您其中一位老师的名字 您个人计算机的型号 您最喜欢的餐馆名称 驾驶执照的最后四位数字 回答
会员登录
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız--------------- Ekleme ---------------
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Pardon ya resmi kopyalamamış ben size direk linki verim bari bi bakın size zahmet çıkan sayfaya
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
aynı hesaptan alabilirsinVolkan büyük adamsın besayende aldım sertifikamı ama bunu N80 için almıştım ama birde E71 için alacam gene aynı hesaptan mı alalım yoksa yeni hesapmı açalım gene.
Ellerin dert görmesin sağol
ekle msn mi yarın 12 de msn ye gel verim cer- ve dosyalarını352061021306853 imei numarası allah rızası için su sertifikayı bana alabilirmisiniz.
2 gündür ağlıyorum resmen
Ya Volkan biz sertifikayı aldık zaten daha ne diye hack sistemi ile uğraşalım ki imzala imzala telefona yükle olmazmı.
Madem sertifikamızı aldık ve imzalayabiliyoruz daha ne diye forumlarda hack sistemi anlatılıyor onuda anlamış değilim.
Bunun açıklamasınıda yaparsan herkes anlar hem
Çok teşekkür ederiz baba sağolasın