Sertifika Alma İşlemi -- Opda -- Resimli Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

Necron43

Necron43

Üye
Nokia Sis Programmlari kendinis Cer-** yamak icin var
Sis-Sign diye ama nerde ?????

Kendim calisdim Program SisWar onla sis acip ve Cerli sisx veriyor.

T**T** veya B* veya R****66 yapdim ve oluyor ne System mod be tahri geri at.

ergüll

Üye
bakalım bende gönderdim umutluyum 2 gündür uğraşıyorum inşallah olur bir çin sitesinden bunları bulmuşsun harbiden verdiğin paylaşım önemli sağolasın

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
eğer alamazsan yaz me numarını 1 gün sonra mail adresine yollarım yada detay için msn sesli görüşerek sorunuzu halledebilirim bu konuyla ilgili

• Beğen
Tepkiler: miracle1991

T@ylan

Üye
Arkadasim günlerdir bu is ile ugrasiyorum,yeni Tele yeni versiyonu yükledikten sonra hicbir programi kuramiyorum,verdigin siteye kayit oldum bekliyorum insallah iye yarar,emegine asglik....

katorus

Üye
güzel anlatım ama meil de sorun çıkarsa???

--------------- Ekleme ---------------

mailim [email protected] n80 de serfitika sorunum war bişi yükleyemiom kafayı yicem.dediklerinizi yaptım ama 1 gün snra olayını anlamdım ya..napmam lazım

güzel payşaşım.emeğe sağlık

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
seni ekledim gündüzleri nette oluyorum genelde halledemezsen gel sorunun neyse halledelim merak etme 100 de % :D

katorus

Üye
teşekkür ederim dostum tamm yarın gircem bu işi halldedlim ya...çok saol

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
ricaederim bu siteden çok şey aldık birazda verelim ki site büyüsün daha çok amaçlara hizmet etsin

juvenile

Üye
1 gün önce kayıt oldum.şuan ise cer *** gelmiş.şuan pc bağlantısı yanımda olmadığı için deneyemiyorum ama akşam eve gidince kesinlikle deneyecem.şuana kadar anlatılan çoğu şey yarı yolda takılmıştı fakat senın verdiğin yöntem ve site sayesınde işlemin sonuna gelmiş bulunuyorum.Bu bile insanı umutlandırıyor...Akşam gittiğim zaman cer *** de yuklerde çalışırsa senınde reklamını ben yapacam.şimdiden çok teşekkürler : )

toorule87

Üye
Eline saglik, iyi cok yardimci oldun..

Arkadaslar herkese merhaba.. Forumun yeni uyelerindenim, birkac gun once buyuk bir heyecanla 5800 aldim, ancak yasadigim bazi sorunlar heyecanimi yarida kesti. Yerli yabanci bir cok sitede arastirma yaparken bu siteyi ksfettim ve cok yararli bilgiler edindim, emegi gecen herkese tesekkur ederim. Daha onceki telefonumun symbian olmamasi dolayisiyla bu konuda ogreniceklerim cok fazla. Ancak son birkac gundur yaptigim arastirmalar ve deneyimlerimden sunu cikariyorum, yazilimlari kullanabilmenin yolu bu sertifikayi almaktan geciyor. Imei numarami vermekte basta tereddut ettimse de dayanamadim ve opda adli siteden basvurumu yaptim, ben de sertifikami bekliyorum. Bununla birlikte telefonla ilgili yasadigim birkac sikinti war:
1- evdeki kablosuz aga baglanmaya calistigimda ag gecidi hatasi veriyor, uzun sure ugrastim, ip ayarlari vs. degistirmeye calistim ancak sonuc degismedi. Sanirim bu cok *** yasanan bir durum, forumlarda cok dolastim ama tatmin edici bir cozume ulasamadim.
2- telefonu yurdisindan aldim ve O2 adli bir gsm sebekesine kayitli. Telefonun urun kodu bu gsm sebekesine bagli oldugu icin de nokia software update uzerinden versiyon guncellemesi henuz mumkun olmuyor, O2 adli firma kendi ayarlarinin da dahil oldugu bir update cikarana kadar da bu durum surecek gibi gozukuyor. bu durumdan kurtulmanin kolay bir yolu var midir? halen v11 kullaniyorum.
3- Universitedeki kablosuz ag saglayici vpn uzerinden dagitim yapiyor. Telefona vpn client yukledim ancak bir de vpn policy(sozlesme) yuklemem gerekiyor. Universitenin sitesinde bunun nasil yapilacagina dair yonergeler war ancak ben basarili olamadim. Oncelikle not defteri uzerinden farkli uzantilara 3 adet dosya olusturup bunlari makesis kullanarak sis dosyasi haline getirmem gerekiyor, ancak ben bunu yaparken hatalarla karsilasiyorum. Cok teknik bir konu belki ama bu konuda tecrubesi olan varsa ve yardimci olabilirse cok minnettar olurum.
Emegi gecen herkese bir kez daha tesekkur ediyorum.

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım sonuna geldin merak etme yapamadığın takıldığın yer olursa kullanıcı adımla msn adresim aynı [email protected]

bunu araştrcam

juvenile

Üye
Sayın Arkadaşlar ufak Bir Bilgiye Değinmek İstiyorum...
Daha önce de yazdığım gibi uzun zamandır sertifica işi ile uğraşıyordum.daha doğrusu halletmeye çalışıyordum.fakat sonradan gelen versiyonlar üzerine bir çok program işe yaramaz oldu.Bir çok program denedim ama ne yazık ki hiç biri iş görmedi.Kimisi Port bulamadı Kimisi C:sys/bin dosyasını bulamadı.Artık çıldırmamak mümkün değildi.Tabi Açılan Konuların arkasında da kimse durmuyordu.Cvp aramaya kalksak zaman yetmez..Sabırlı insanımdır.Bütün konuları okumama rağmen malesef sonuçlar hep yarıda kalıyordu.Neyse lafın kısası arkadaşımız da 1.sayfada çok güzel bir şekilde açıklamasını yapmış.Gerçektende güzel konulara değinmiş.Yalnız 2.madde de olayı o kadar güzel sonlandırmış ki söyleyecek laf bulunamıyor.Bir çok forumda araştırdım sanırım kımse bu konuyu daha keşfedememiş.Saolsun VOLPAN olaya noktayı koymuş.2 saat öncesine kadar N95den nefret ediyordum ama şimdi telefonumdan çok memnun olmaya başladım.Lafın kısası Sertifika sorunu çeken arkadaşlar artık konu konu gezmeyin.Aradığınız herşey bence bu konuda mevcut.Sadece yapmanız gereken şeyler Resimli anlatımlara dikkat etmeniz.Geriside zaten sizin telefon bilginize kalmış.Bu kadar lafdan sonra SAna 1 Kere Daha teşekkür etmek istiyorum VOLPAN.Gerek Bu konuyu araştırıp bulup buraya koyduğun için gerekse üşenmeden ve de benim isteğimi kırmadan MSN den yardım ettiğin için...Bu arada bakın Konusuna hakim olan bir arkadaşdan örnek davranış olarak bir kaç .log koyacam.Umarım yerini bulur...

Her ayrılık kavuşmak içindir...
Doruk Levent YıLmaz
sorun herangi bi rorunun oılursa

Her ayrılık kavuşmak içindir...
Doruk Levent YıLmaz
buradan yardımcı olurum sana

(Bu yazılar Msnden Alıntıdır arkadaşlar..)

katorus

Üye
wlla dostum çok saol ilgilendiğin için..arkadaşlar sorun büyüktü ama sağolsun volpan bu işimle ilgilendi ve gerekli bilgileri bana sundu..şifreme kadar werdim.birebir msn de görüştük ve serfitika sorununu çözdük.allah razı olsun ne diyim...güvenmeyen arkadaşlar olursa yanılıolar bu meil için..hayatta bazı riskleri almak zorundayız....allaha emanet olun...

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
sadece bu konuyla değil hangi konuyla alakalı oluırsa olsun bildiklerimi paylaşmaktan onur duyarım paylaşmak kadar haz veren bir güdü tatmadım :)

Necron43

Necron43

Üye
Sertifika da iki cesit var, biri dsa ikinci rsa. Opda Sertifika 20 yil. Sade Sertifika da bitse bu is, Basi Programmlar yenden yasilmasi gerek (Sertifika yenden gonmasi gerek o Programma). Bu konuda baska bir Forumda tah okudum.

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
ben herangi bi problem şu ana kadar yaşamadım istediğim her proğramı full olarak kullanıyorum ki çıkarsa öyle bir sorun çözmek çokta sorun olacağını sanmıyorum

yaramahS

yaramahS

Üye
volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
tmm ekledim seni

burhanbal

Üye
merhaba arkadaşım, anlattıklarınızı harfiyen uyguladım, opda sitesinde c e r ve k e y 'ler oluşmuş gibi görünüyor ama indirilemiyor. MSN'den yardımcı olurmusun? [email protected] tşk ederim.

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
forumlara 5 mesaj yaz indirirsin

ya lütfen konuya yorum yapmadan direk bana me numranızı yollayıp msn ekleyip beleşcilik yapmayın ilk önce yapmaya çalışın kendi ayaklarınızın üstünde durmaya çalışın ama baktın olmuyor buradan yaz en fazla2 ssaat sonra cevaplarım olmadı dosyanı ben alır yollarım

Üst Alt