sizin dualarınız beni ayakta tutan teşekkür.Arkadaşım 2 seneden fazla oldu bu sertifika alma nasıl yapılır bulamadım anlatımlar hep çok karmaşıktı ve insanın canını bir türlü beceremediğinden sıktığından sertifika almaktan hep vaz geçtim. Ama sayende senin anlatımınla bu iş çok basit geldi bana ve sertifika bekleme safhasına kadar geldim. henüz elime geçmedi ama bu benim için çok büyük bir ilerleme.
sana çok teşekkür ederim arkadaşım ellerin dert görmesin. allah senden razı olsun. iy akşamlar...![]()
Arkadaşlar lütfen IMEI numaranızı vermeyin.
Gazete ve internet haberlerini izlerseniz şuan "Kaçakçılar kopya cep'le yasağı deliyor" haberlerini görürsünüz.
Cep Tel. Servisleri kopyalanmış IMEI numarasını tespit ettiklerinde telefonun garantisini durduruyorlar.
Lütfen Dikkat![]()
dostumuz gunlerdir sôylûyor anlasildi telefonlar kapitalistler tarafindan ele gecirilmistir
vol pan kardesimize teseekur
)) N95 GB v.31.00.15 eyvallahKardeşim kayıt oldum bekliyorum yinede teşeşşür edeyim dedim olmassa,senden yardım alırım yine.allah razı olsun volpan
--------------- Ekleme ---------------
AYRICA CAZ CUZ EDEN ARKADAŞLARA DUYRULUR,telefona program yükleyemiyeceksen neden sadece mesaj atan ve arama yapan telefonlar almıyorsunuz.AVUÇ DOLUSU PARA VERİYORSUNUZ ONDAN SONRA KULLANAMIYORSUNUZ.
İMEİ DEDİĞİN NEDİR Kİ SENİN İMEİN SENİN TELEFONU NA HAS BİŞEYDİR VE KİMSENİN Bİ İŞİNE YARAMAZ
--------------- Ekleme ---------------
Kardeşim ALLAH razı olsun senden,sertifikam 5 saatte geldi,gayet açık anlatımın ve paylaşımın için teşekkürler.Telefonum şu an hacklen di)) N95 GB v.31.00.15 eyvallah
This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times. This limit is reached.
To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information.
arkadaşım öncelikle anlattıkların için çok teşekkür ederim. söylediğin gibi opda sitesine üye oldum 5. numaraları falan yazdım 5 tane de mesaj attım , şimdi artık verdiğin linkin açılmasını bekliyorum. bunun dışında alttaki rapid linkinden diğer programı indirmeye çalıştım ama
diye bir yazı çıktı. senden ricam eğer zahmet olmayacaksa linkleri yenileyebilir misin?
şimdiden çok teşekkürler.
volpan hocam bizede bir yardımcı olursan seviniriz .sorun su hello carbide sis doyasını imzalamıya calıyorum su hatayı veriyor.singsis.exe encounteren an eroor
################
file ı/ o fault cannot create
diğer programları imzalıyorum ama yalnız yine yuklenmiyor.bu hello carbide dosyasını imzalyıp tele kurdktan sonra yuklenir gailiba diğer imzaldıklarım ama helleyu imzalmıyor
dostum bende yeni e 66 aldım günlerdin tüm yazılanları takip ettim denemedik indirmedik prg bırakmadım kafayı yedim bana yardımcı olabilirsen çok sewinirim yardımcı olamak istersen kardeş bana msj atarmısın sana zahmet