Sertifika Alma İşlemi -- Opda -- Resimli Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

Necron43

Necron43

Üye
????????????????????

kaan0

kaan0

Üye
teşekürler...

gurbetoglu61

Üye
kardeşim benim teşekkürler...

koruma26

Üye
çok sağol Allah razı olsun dün yaptım bakalım bekliyorum sertifikayı o imei falan yazılı 11 haneli kod yazılı olan sayfada değilmi
inşallah gelir.12 tane falan mesaj yazdım

--------------- Ekleme ---------------

bu cer dosyası en sona mı gelcek yoksa onun yanındaki kırmızı yeremi keşke onunda biresmini koysaydın kardeş yani nereyi tıklıcaz onu bilmiyoruz pek daha gelmedi herhaldede ondandır belki

bu cer dosyası en sona mı gelcek yoksa onun yanındaki kırmızı yeremi keşke onunda biresmini koysaydın kardeş yani nereyi tıklıcaz onu bilmiyoruz pek daha gelmedi herhaldede ondandır belki

şu ana kadar yok
neyse işe gidiyorum ben geldiğimde inşallah gelmiş olur hayırlı günler volpan kardeş tekrar teşekkürler emeğine sağlık

下载 bu işaretin altına gelecek sanırım doğrumudur

citoyen

citoyen

Üye
sevgili volpan cer ve ke y i indirdiktan sonra nereye atacagiz yada nasil yukleyecegiz birde bu konuda aciklama yapa bilirmisin takildim burada yapamadim

DIMACAN

Üye
arkadasim benim icin zor sertifika almak.sana bu uygulama icin cok tesekkurler rica etsem bana da alirmisin thank you.

imei no:356983014709700 sagol.

:heyo:.imei 356983014709700

edibudu50

Üye
kardesimmm 5 cvp nasıl oluyooo nereye tıklıyozz cozemedimm anlatırsan resimli ii olurr

sefaratN96

Üye
yanlız verdıgın lınk acmıyo sayfada hata diyo bende, acaba yurdısınamı kapalı bu sıte bır turlu gıremedım

gvz123

gvz123

Üye
arkadaşım eline sağlık. n-gage'ye hiçbirşey yükleyemedim sinir olmuştum. daha sonra n79 için n-gage programı buldum başka bi yerden onu yüklemek istedim sertifica sorunu çıktı. inş. paylaşımınla hallolacak.
------------------------------------------ İ Y İ K İ V A R S I N I Z----------------------------------------------------
:oke: :oke: :oke:

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
bunun için açılmış konular var arkadaşların emeğine saygısızlık olmasın diye cer ve *** dosyanızı ne nasıl kullanıcağınızı anlatmadım bulmazsan bana pm at ben yardımcı olayım

linkler çelışıyor sorun senden kaynaklanıyo

mesaj olauyını bu linktekiş konulara farketmez konu 5-10 mesaj yaz hiç mesaj yazmadan dosya indirmene izin verez

tmm senin için alacağım nereye yollayım dosyalarını
bana adresini ver

avsarbey1

Üye
selam, bu sertifika davasini uzun zamandir takip ediyordum,,bende IMEI numarami verdim,,konuyu cok guzel anlatmissin,,,ama 2 noktaya aciklik getirirsen bence super olacak,,

1- bu siteden indirecegimiz cer dosyasini telimizde nasil kullanacagiz,,,? gerci forumda var bakin demissin ama ben baktim bulamadim..

2- forumlara nasil 5 yazacagimi bulamadim.,,oraninda linkini verseydin hello mello bir iki mesaj atardik,,,1 gun sonra verdigin linkte nereye tiklamam lazim?

actigin konuyla ilgilenmen cok guzel bir davranis,,,konu acipta ilgilenmeyenler ornek alsin,,

emegin icin tesekkurler

lippincoat

Üye
avşarbey duygularıma tercüman olmuş :) bende aynı soruları sorucaktım ama asıl mesaj yazma sebebim teşekkür etmek sağol dostum bakalım herşeyi anlattığın gibi yaptım cer dosyasını bekliyorum

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
peki sizin için konuyu açıyorum tüm soruları konunun altına ekleyerek cevapşıyorum

konu yenilenmiştir cer ve *** dosyalarını nasıl kullanacağınızı resimli olarak anlattım kolay gelsin :oke:

avsarbey1

Üye
tesekkurler kardesim,,sertifika programinida indirdim,,,simdi bekliyorum bizim saribenizli arkadaslar cer dosyami verirlerse bu dertten de kurtulmus olacam,,,yahudi nokianin elinden kurtulmus olacaz,,,elimizi veriyoz kolumuzu alamiyoz bu yahudilerden yaff,,,bir daha da update mupdate yapmam,,,

tekrar tesekkurler emegine saygi,,

saribenizli gardaslarimiz cer dosyami hazirlamislar,,,simdi indirdim,,,daha once yukleyemedigim bir programi denedim,,,ve sonuc ??????? sizce....???? BASARILIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :yuru
SAG OL VOLPAN,,,SAYENDE YAHUDI NOKIANIN EBESINI BELLEDIKKK :yuru TUM CINLI GIZLARI SENIN GADANI ALSIN,,,NE KADAR CINLI KIZ VARSA SANA GURBANNNNNN OLSUNNNN....SERTIFIKA DERDINDEN KURTULDUK SAYENDE,,,,
ARKADASLAR SIZDE ISINIZ BITINCE ADAMA BIR TESEKKUR ETMEYI UNUTMAYIN,,,DENEYIPDE OLDU YADA OLMADI DIYENLERIN SAYISI PARMAKLA SAYILACAK KADAR AZ,,,ADAM EMEK VERMIS,,,ISI BITEN CEKIP GIDIYOR,,,NOLAMAZ BOLE BI SE...

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
1 200 kişi bakmış ki buların 1000 i işini halledenler ama sadece 50 kişi yorum yapmış senin gibi bir kaç arkadaşın hatrına konuyu silmiyorum ve bir teşeküürü çok gördükleri için yeni konu açmak içimden gelmiyo bi teşeküürü çok görmeyen arkadaşlara sonsuz şükranlarımı sonuyorum

denizci35

denizci35

Üye
bakalım göreceğiz ama cer dosyasının linkini burdan neden vermiyorsunuz

carmonel

Üye
ben imei numaramı son hanesini yanlış yamışım.ama gene bekliom.herhangi bi sorun olur mu gelen cer. le yeni cer. başvurammı?

kaan0

kaan0

Üye
evet sorun olur sertifika hiç bir işine yaramaz... :oke:

carmonel

Üye
arkadaşlar ve büyük emeği olan volpan arkadaşımıza çok teşekkür ederim.daha cer.gelmiş değil ama bu kdr uğraş gösterdiği için teşekkürler.

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
bakalım göreceğiz ama cer dosyasının linkini burdan neden vermiyorsunuz
link zatyen konu anlatımında verilmiş me numaranızı yazdığınız yerden indiriyosunuz linki ok

ben imei numaramı son hanesini yanlış yamışım.ama gene bekliom.herhangi bi sorun olur mu gelen cer. le yeni cer. başvurammı?
heralde yani sorun olur üzgünüm dosyanızı hazırlamıştım gerek kalmadı vermeme sanırım çünkü çalışmıyor denendi daha önce siz konu anlatımını takip edip kendiniz alınız

Üst Alt