Sertifika Alma İşlemi -- Opda -- Resimli Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

fizyoterapist.6

Üye
sayfayı resimdeki gibi açamıyorum çince dil kodlamsı lazım açabilmem için yardımcı olabilecek arkadaş varmı acaba

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
sayfayı resimdeki gibi açamıyorum çince dil kodlamsı lazım açabilmem için yardımcı olabilecek arkadaş varmı acaba
expoler kullan eğer açmıyorsa güncelle yada firefox kullan vista ise pc görüntülemez sayfayı tavsiyen xp bir pcden görüntülemeye çalış

esen38

Üye
volpan gunaydın kardeş benim sertifika hala gelmedi şu işe bir el atsan beni şu sıkıntıdan kurtarsan

25yazici

25yazici

Üye
volpan kardeş gerçekten çok teşekkürler ellerine sağlık zaten teşekkür etmeyen ayıp eder lütfen emeye saygı gösterelim arkadaşlar...

bayje799

Üye
saol volkan kardeş beklerecem teşekürler

--------------- Ekleme ---------------

telefonu günceleştirdim ingilizce oldu nasıl türke yaparım

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
ben yptım ama cer ve dosyalarını indiremiyorum dediğin gibi forumlara yorum yaptım üzerinden de bir gün geçti ama şu an indiremiyorum. sorun ne olabilir yardımcı olursan sevinirim. ayrıca paylaşım için çok teşekkür ederim. kardeşim yaptı oldu ve gayet güzel çalışıyo :D acaba ben mi beceriksizim :P

esen38

Üye
volkan krdeş bir türlü sana ulaşamadık sertifika olayını çözemedik

komando233

komando233

Üye
2 günden beri bekliyorum yok yok yok göndermiyorlar :(

esen38

Üye
benim sertifikada iki gündür gelmiyor kafayı yiyecegim yaaaaaaa

başka bir yer den sertifika alamıyormuyuz ya

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
benim 2 günden fazla oldu hala bekliyorum yok yok yok.. bombalıycam bu çini :P

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
benim 2 günden fazla oldu hala bekliyorum yok yok yok.. bombalıycam bu çini :P
tüm bekleyipte gelmedi diyen arkadaşlar benim msn mi eklesinler ilgileniyim sorunlarıyla konunun teşekür butonuna basmayanlar yardım beklemesinler

fizyoterapist.6

Üye
volpan kardeşim dün dediklerini harfiyen yaptım konulara 10 mesaj attım simdi sadece beklemem mi gerekiyo. bekleyipte cer ve dosyası dediğin gibi gelmezse bana yardımcı olabilirmisin. ayrıca böyle değerli bi paylaşımda bulunduğun için çok teşekkür ederim. bu paylaşım hiç bir sitede yok süpersin volpan kardeş

mavipatikli

Üye
Mail sorunu yaşayan arkadaşlar mail adresi kısmına şunu yazsınlar !!!

13712345678

mserdogan

Üye
merhabalar .. 2 gun once opda ya kayıt yaptırdım.. 7 mesaj attim .. 1 si apply olmus diger 6 sı onay bekliyor falan diyor. cer dosyasi gelmedi.. tavsiye ve yardimlarinizi bekliyorum

pegaasuus

Üye
teşekkürler adaş

resulemrah

resulemrah

Üye
saol

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
Hepinize teşekkürler

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
merhabalar .. 2 gun once opda ya kayıt yaptırdım.. 7 mesaj attim .. 1 si apply olmus diger 6 sı onay bekliyor falan diyor. cer dosyasi gelmedi.. tavsiye ve yardimlarinizi bekliyorum
sitede problem var bir kaç gün dürebilir gelmesi

mutlakesaret

Üye
yaw allahisen şu işimi gör sen al sertifikayı kardeş ya

orkan_y

Üye
arkadaslar ben 17 sınde vermıştım imei numaramı ancak hala sertifika vermedi bana 3 gün geçti ne yapabilirim?

ard arda olacak ama resmini koyayım istedim kusura bakmayın

Üst Alt