bana pm at telefon imei ini ve opdadan aldığın kullanıcı adını şifreni araştırayım benvolpan kardeş merhaba kusura bakma seni rahatsız etmek istemezdim ama cözemedim ben cumartesi günü kayıt yaptırdım ama hala siteye girdigim de dosyalarım gönderilmemiş bir problemmi pldu acaba
valla sitede derken bu siteden mi kastın yoksa opdadan mı anlamadım ama her iki durumda tarayıcından kaynaklanıyordur lütfen başka bir pc yada tarayıcı kullan ama yinede sorunun çözülecek cinsten değilse bana pm atvolpan kardeş resimdeki rakmlar felan göremiyorum sitede
teşekkürler dostum (AMİN).Sevgili kardeşim sana dünyadaki bütün duaları ediyorum.gerçekten e-65 telefonumu satmayı düşünürken sana denk geldim.az önce sertifikamı aldım ve yükleyemediğim bütün programları sayende yükledim.
Rabbim seni her daim muvaffak kılsın.
volan naber bakabildinmi
birileride bu şimdiden teşekürlerLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu site seninmi
evet baktım imei numaranı banned etmişler yöneticelere gerekli başvuruyu yaptım daha önce 4-5 arkadaşın imei bloğunu kaldırdılar umarım seninkinide kaldırırlar yeni kullanıcı açıp arada dene 10 gün içinde sonuç alamazsan bana tekrar dön tekrar senin için mail atayım opdayaben senin siten zanetdim kardeşim internetde dolaşırken buldum opda beni bloklamışlardı bakacakdın kardeş bakabildinmi
--------------- Ekleme ---------------
volkan imei verdmişdim sana bakabildinmi şimdiden teşekürler