Sertifika Alma İşlemi -- Opda -- Resimli Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

bayje799

Üye
volkan haledebildinmi

--------------- Ekleme ---------------

şimdiden teşekürler

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
volpan kardeş merhaba kusura bakma seni rahatsız etmek istemezdim ama cözemedim ben cumartesi günü kayıt yaptırdım ama hala siteye girdigim de dosyalarım gönderilmemiş bir problemmi pldu acaba
bana pm at telefon imei ini ve opdadan aldığın kullanıcı adını şifreni araştırayım ben

volpan kardeş resimdeki rakmlar felan göremiyorum sitede
valla sitede derken bu siteden mi kastın yoksa opdadan mı anlamadım ama her iki durumda tarayıcından kaynaklanıyordur lütfen başka bir pc yada tarayıcı kullan ama yinede sorunun çözülecek cinsten değilse bana pm at

mucit@@@

Üye
yaa birtürlü siteden cerdosyamı indiremedim bi yardım saolasınız 5 den fazla msj yazdım 2 gün bekledim yok yok

bayje79

Üye
baka bildinmi volkan kardeş şimdiden teşekür ederim

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Güzel paylaşım. Teşekkürler.
Ama keşke konunun başındaki o mesaj olmasaydı.
Zira o sözler zikredilmeseydi de bunca teşekkürü alırdı bu paylaşım.

esen38

Üye
sayın volkan kardeş biz daha yeni uye oldugumuz için mesaj atamıyormuşuz nasıl ulaşacagım sana

bayje799

Üye
volkan msn den silmisin kardeş emeil numarısını yoladım sana bakabildinmi

silmenin sebebini anlamadım

komando233

komando233

Üye
hala bekliyorum gelmedi cer ve 1 gün oldu

bayje799

Üye
yardım etmereceksen neden heveslendirdin

Hattusas4

Üye
Teşekkürler, opda'ya giriş yaptım , bekliyorum..

komando233

komando233

Üye
şimdi siteye girdiğimde böyle bir yazıçıkıyor offff Your IP address or account was not allowed to this forum

uluca

Üye
Sevgili kardeşim sana dünyadaki bütün duaları ediyorum.gerçekten e-65 telefonumu satmayı düşünürken sana denk geldim.az önce sertifikamı aldım ve yükleyemediğim bütün programları sayende yükledim.
Rabbim seni her daim muvaffak kılsın.

komando233

komando233

Üye
olmuyor arkadaşım ne yaptıysam olmuyor bu uyarı çıkıyor sürekli
Your IP address or account was not allowed to this forum.

bayje799

Üye
volan naber bakabildinmi
birileride bu şimdiden teşekürler bu site seninmi

esen38

Üye
sayın volpan yaklaşık 24 saat oldu ama sertifika hala gelmedi sebeb ne acaba

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
Sevgili kardeşim sana dünyadaki bütün duaları ediyorum.gerçekten e-65 telefonumu satmayı düşünürken sana denk geldim.az önce sertifikamı aldım ve yükleyemediğim bütün programları sayende yükledim.
Rabbim seni her daim muvaffak kılsın.
teşekkürler dostum (AMİN).

volan naber bakabildinmi
birileride bu şimdiden teşekürler bu site seninmi

saygısız insanlar konumu çalmışlar haram olsum o sitede konu anlatımındaki adresi ismi görüpte hala o sitede kalanada haram olsun hakkım öbür tarafta sorulsun

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Volpan sıkma canını dostum , senin aldığın şu hayır duaları sana yeter , bırak takma kafana.. Seni bilen zaten biliyor , bilmeyen hiç bilmesin oke :oke:

bayje799

Üye
ben senin siten zanetdim kardeşim internetde dolaşırken buldum opda beni bloklamışlardı bakacakdın kardeş bakabildinmi

volkan imei verdmişdim sana bakabildinmi şimdiden teşekürler

silop_kms

silop_kms

Üye
paylaşım için teşekkürler eline sağlık

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
ben senin siten zanetdim kardeşim internetde dolaşırken buldum opda beni bloklamışlardı bakacakdın kardeş bakabildinmi

volkan imei verdmişdim sana bakabildinmi şimdiden teşekürler
evet baktım imei numaranı banned etmişler yöneticelere gerekli başvuruyu yaptım daha önce 4-5 arkadaşın imei bloğunu kaldırdılar umarım seninkinide kaldırırlar yeni kullanıcı açıp arada dene 10 gün içinde sonuç alamazsan bana tekrar dön tekrar senin için mail atayım opdaya

Üst Alt