konuya teşekür etmemişsin etseydin açıklamaları görürdünşu şifre yerine 0000 123456 0123456 falan ne yazacaz ? opda için
linki yeniledimmerhaba dostum ilk sayfadaki rapid linki error veriyor![]()
mülayim bey konuyu detaylı okumadığınız için banned edilmişsiniz konuda gizli bişr bölüm teşekkürden sonra görülüyor o bölümü teşekkürü konuya çok gördüğünüz için aldığınız ilk id banned edilmiş geçmiş olsun ve opda 1 kez sertifika veriyor her imei numarasınasayın arkadaşlar sizden bir ricam olacak ben OPDA sitesine kayıt oldum ve 5 mesj yolladım yukerdaki uygulamaları yaptım fakat şu an kaydıma ulaşamıyorum (ayrıca başka kayıtta yaptım sonuç aldım ) fakat ilk kayda ulaşamıyorum yardım ederseniz sevinirim saygılar......

konuyu detaylı okumamışsın okusaydın teşekkürettikten sonra konun detaylarını okuyabilirdin dolayısıyla opda ilk aldığın id yi bannet etmiş bu kadar özveride buluğunduğum bir emeğe lütfen bir teşekkürederek onure edin karşılığını size konudan fazlasıyla öderim bu konuda ki konuda paylaşımı olan %70 kişi bunu çok iyi bilir saygılarsayın arkadaşlar sizden bir ricam olacak ben OPDA sitesine kayıt oldum ve 5 mesj yolladım yukerdaki uygulamaları yaptım fakat şu an kaydıma ulaşamıyorum (ayrıca başka kayıtta yaptım sonuç aldım ) fakat ilk kayda ulaşamıyorum yardım ederseniz sevinirim saygılar......
benimle irtibata geçin msn denIMEI numarasını ve keyfi sayıyı yazdıktan sonra 1 gün bekleme süresince çıkan ekranda ne yazıyor (ingilizce) bir bilgi verirmisiniz??
--------------- Ekleme ---------------
Bende 'You don't have certificate on this system yet, please clickLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızto apply first!' yazyor . Bana hata var gibi geldi .
duaların için çok teşekürediyuorum allah sendende razı olsun güzel kardeşimbugün yaptım ve hemen çıktı çok teşekkür ederim süper bi paylaşım hiç bir problem yok allah razı olsun kardeş
daha önce bir kaç arkadaşta yaşadı bu sorunu nedenini bilmiyorum özemedikya bende e-mail yanlış diyor kafayı yiyeceğim bune ya![]()