Sertifika Alma İşlemi -- Opda -- Resimli Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

CeMeTrY

Üye
mrb volpan
anlatimin cok güzel ellerine sağlik ..
dediklerini harfiyen yaptim imei nomu falan hep yazdim hersey yaptim 2 gün oldu hala bir ses seda yok :S telefonum n 81 v 21.0.010 yüklü cildircam hic bir hack yöntemi olmuyor...
imei 356993011083660 bir yardimci olursan cok sevirim

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
20.0 hacledim ben hellox1.04 ile hackleye bilirsin ama ilk önce sertifika lazım konunun anlatımında nasıl alacağın yazaıyor

ilke

Üye
şu şifre yerine 0000 123456 0123456 falan ne yazacaz ? opda için

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
0123456 orjinalinde olanı yazcaz yani bu

--------------- Ekleme ---------------

şu şifre yerine 0000 123456 0123456 falan ne yazacaz ? opda için
konuya teşekür etmemişsin etseydin açıklamaları görürdün

Kjack

Üye
merhaba dostum ilk sayfadaki rapid linki error veriyor :(

mulayim1

Üye
sayın arkadaşlar sizden bir ricam olacak ben OPDA sitesine kayıt oldum ve 5 mesj yolladım yukerdaki uygulamaları yaptım fakat şu an kaydıma ulaşamıyorum (ayrıca başka kayıtta yaptım sonuç aldım ) fakat ilk kayda ulaşamıyorum yardım ederseniz sevinirim saygılar......

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
merhaba dostum ilk sayfadaki rapid linki error veriyor :(
linki yeniledim

sayın arkadaşlar sizden bir ricam olacak ben OPDA sitesine kayıt oldum ve 5 mesj yolladım yukerdaki uygulamaları yaptım fakat şu an kaydıma ulaşamıyorum (ayrıca başka kayıtta yaptım sonuç aldım ) fakat ilk kayda ulaşamıyorum yardım ederseniz sevinirim saygılar......
mülayim bey konuyu detaylı okumadığınız için banned edilmişsiniz konuda gizli bişr bölüm teşekkürden sonra görülüyor o bölümü teşekkürü konuya çok gördüğünüz için aldığınız ilk id banned edilmiş geçmiş olsun ve opda 1 kez sertifika veriyor her imei numarasına :)

konuyu detaylı okumamışsın okusaydın teşekkürettikten sonra konun detaylarını okuyabilirdin dolayısıyla opda ilk aldığın id yi bannet etmiş bu kadar özveride buluğunduğum bir emeğe lütfen bir teşekkürederek onure edin karşılığını size konudan fazlasıyla öderim bu konuda ki konuda paylaşımı olan %70 kişi bunu çok iyi bilir saygılar

kwox43

Üye
IMEI numarasını ve keyfi sayıyı yazdıktan sonra 1 gün bekleme süresince çıkan ekranda ne yazıyor (ingilizce) bir bilgi verirmisiniz??

Bende 'You don't have certificate on this system yet, please click to apply first!' yazyor . Bana hata var gibi geldi .

bigboyxxxy

Üye
bugün yaptım ve hemen çıktı çok teşekkür ederim süper bi paylaşım hiç bir problem yok allah razı olsun kardeş

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
IMEI numarasını ve keyfi sayıyı yazdıktan sonra 1 gün bekleme süresince çıkan ekranda ne yazıyor (ingilizce) bir bilgi verirmisiniz??

Bende 'You don't have certificate on this system yet, please click to apply first!' yazyor . Bana hata var gibi geldi .
benimle irtibata geçin msn den

bugün yaptım ve hemen çıktı çok teşekkür ederim süper bi paylaşım hiç bir problem yok allah razı olsun kardeş
duaların için çok teşekürediyuorum allah sendende razı olsun güzel kardeşim

turkoloko

Üye
Teşekkürler

DoGuSXXX

Üye
bu konuda yardımlarınız için çok teşekkür ederim ellerinizee sağlııkkkk

SlashGun

SlashGun

Üye
Ankara'da olsa idim kesin gelirdim Allah'tan bişe olmazsa ..

hasanmat

hasanmat

Üye
volpan kafayı yedim valla sana zahmet şu benim cer dosyasını bi halletsen valla çok makbule geçer. bende bi sorun varda çözemedim ım: 359557010226401

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
hasan kardeş yarın sertifikanı alabilirsin benden

hasanmat

hasanmat

Üye
volpan valla çok teşekkür ederim arkadaşım ne desem az. emeğine sağllık...

WORMIED

Üye
eline saglik kardes tskler
hepsini tamamladim cer dosyami almayi bekliyorum
diger dedigin yontem n85 de calismiyo daha yapilamadi sadece bu sekilde yapila biliyo!
emegine saglik

alemburda

alemburda

Üye
ya bende e-mail yanlış diyor kafayı yiyeceğim bune ya :(

chusnu

Üye
tesekkurler arkadas ama daha tam yapamadim

Üst Alt